Gebe kalamayanlar buraya.....

ben folic trio kullanmaya başladm ama nasıl bilmiyorum. Kim olduğunu hatrlamıom ama biri d vitamini de gebeliğe yardmcı oluyo demişti. Bunda d vitamini de var diye bundan aldm ama bilmiom yine de

Ben demiştim. Bnm sorunlu gebelikten dolayı folbiol kullanmam lazim

Canim bitki cayi icmek zorundayim metobolizma acisindan...cunku yuruyorum yemek az az porsiyon ama metobolizma olmayinca sis kaliyo karnim...valla tekrar baslamam lazim ilaca bayagi ara verdim cunku...

İç kuzum ihmal etme. Ben içecekten uzakyim suyu bile zar zor icerim

bana doktor sabah akşam dediydi eczane de bişi demedim ilk kutuyu sabah akşam 1 tane içtiydim 2. kutu da eczacı bir bardağa 2 tane katılıyor dediydi.. demek ki senin tek doz
Hmm benimki sabah 1 aksam 1 dedi...tek doz vermis evet...insallah fayda eder ilac icmek hic bana gore degil yaaa glukofeni biraktim iyiceee...simdiden bu kadar ilac...

SELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN

evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…