- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.661
ben folic trio kullanmaya başladm ama nasıl bilmiyorum. Kim olduğunu hatrlamıom ama biri d vitamini de gebeliğe yardmcı oluyo demişti. Bunda d vitamini de var diye bundan aldm ama bilmiom yine de
Oh şükür ben bile rahatladimCanlar ben geldim stent çıktı 1 ay sonra da kontrol var.
Canim bitki cayi icmek zorundayim metobolizma acisindan...cunku yuruyorum yemek az az porsiyon ama metobolizma olmayinca sis kaliyo karnim...valla tekrar baslamam lazim ilaca bayagi ara verdim cunku...
Oh şükür ben bile rahatladim
O da dogru yaaa....ama sen dikkat et bence yuruyusler bosa gitmesinAnnemin ici rahat eder mi
Oyle zaten kuzum ama benim sabaah 1 aksam bir bazen unuttugum olunca akdam 2tanesini birden iciyorum yanlismi yapiyorum acaba?İç kuzum ihmal etme. Ben içecekten uzakyim suyu bile zar zor icerim
Oyle zaten kuzum ama benim sabaah 1 aksam bir bazen unuttugum olunca akdam 2tanesini birden iciyorum yanlismi yapiyorum acaba?
Evwet doktor sabah 1 aksam 1 dedi...sabah akşam 1 mi içiyorsun ? ben sabah 1 bardak suya 2 akşam 2 içiyordum
Evwet doktor sabah 1 aksam 1 dedi...
tüüh kötü denk gelmiş idare edicen artıkBilmiyorum ki bildigin sagnak sansima
geçmiş olsun cano çalışmaya başlıcan mıCanlar ben geldim stent çıktı 1 ay sonra da kontrol var.
Zaten sorun rahatsız etmesi agrir ilac icersin rahatsizliga care yokbendeağrım yoktu ama rahatsız oluyordum
Step aletim yanimda hop bir ki uçO da dogru yaaa....ama sen dikkat et bence yuruyusler bosa gitmesin
Hmm benimki sabah 1 aksam 1 dedi...tek doz vermis evet...insallah fayda eder ilac icmek hic bana gore degil yaaa glukofeni biraktim iyiceee...simdiden bu kadar ilac...bana doktor sabah akşam dediydi eczane de bişi demedim ilk kutuyu sabah akşam 1 tane içtiydim 2. kutu da eczacı bir bardağa 2 tane katılıyor dediydi.. demek ki senin tek doz
Heaaa onlemi aldiysan tamam o zamanStep aletim yanimda hop bir ki uç
Yol uzerinde pazara ugradik ne alakaysa buldum 20tl :))) dijital gostergeli adim sayiyor dakikasi var oyuncak gibi geldiHeaaa onlemi aldiysan tamam o zaman
Kizzz nasil biseymis o oyle?bende az once yemek yedim ama vicdanim bas bas bagiriyo...bugun yuruyuse de cikamadim...Yol uzerinde pazara ugradik ne alakaysa buldum 20tl :))) dijital gostergeli adim sayiyor dakikasi var oyuncak gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?