- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.681
Eki Görüntüle 1547701 @uslutuba böyle bir şey kuzum en azindan disari cikamadigimda iyi olur bu bana bende vicdan azabi cekenlerdenim çünkü sen gibi
Step aleti yürüyüşe cikamadigim zamanlar icin :)Merhaba canım bu nedir ?
aynı yerde devam eder bebek olunca rapor alır sonra biraz devam edip çıkardımSELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN
evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???
bn alayım desem eşim izin varmez zaten zayıfsın çok hareketlisin bide bu olmaz derEki Görüntüle 1547701 @uslutuba böyle bir şey kuzum en azindan disari cikamadigimda iyi olur bu bana bende vicdan azabi cekenlerdenim çünkü sen gibi
yani bebek daha önde geliyor senin içinde .aynı yerde devam eder bebek olunca rapor alır sonra biraz devam edip çıkardım
3 yıl oluyo evleneli ilk 10 ay istemedik ve 2 yıl oldu istiyoruz ama olmuyo keşke en baştan korunmayıp tedavi olsaydık zaman kaybı olmazdı diyorum pişmanız ama zamanı geri çeviremiyoruz şu an bnd iş yerimden çokta memnun değilim ama sırf bebek olsun diye bekliyorum çıkmak için çünkü siz daha tedavi gördünüz mü bilmiyorum ama çok para gidiyo zor bi iş bebek konusuyani bebek daha önde geliyor senin içinde .
allahım inşallah en kısa zamanda nasip eder canım benim.haklısın herşeye para gerekli moral gerekli.işte yeni evlenince olmuyor maalesef çocuk . ben ilk defa bu ay randevu aldım doktora görüneceğim hormonlarıma baktırmıştım sorun yoktu ama muayene olmamıştım.şimdi hızlandırmak istiyorum nasıl bir sorunla karşılasıcam bilmiyorum.allah inşallah çıkarmaz bir sorun ve dualarımızı kabul eder.3 yıl oluyo evleneli ilk 10 ay istemedik ve 2 yıl oldu istiyoruz ama olmuyo keşke en baştan korunmayıp tedavi olsaydık zaman kaybı olmazdı diyorum pişmanız ama zamanı geri çeviremiyoruz şu an bnd iş yerimden çokta memnun değilim ama sırf bebek olsun diye bekliyorum çıkmak için çünkü siz daha tedavi gördünüz mü bilmiyorum ama çok para gidiyo zor bi iş bebek konusu
bnc eşinde gidip bi test versin en azından aklınızdan çıkar stres olmazsınız ilk başta hep bn gittim sonra eşime bakıldı ve eşimde sorun çıktı ama vakit kaybettikallahım inşallah en kısa zamanda nasip eder canım benim.haklısın herşeye para gerekli moral gerekli.işte yeni evlenince olmuyor maalesef çocuk . ben ilk defa bu ay randevu aldım doktora görüneceğim hormonlarıma baktırmıştım sorun yoktu ama muayene olmamıştım.şimdi hızlandırmak istiyorum nasıl bir sorunla karşılasıcam bilmiyorum.allah inşallah çıkarmaz bir sorun ve dualarımızı kabul eder.
Onun içeriğinde ne var kiBen demiştim. Bnm sorunlu gebelikten dolayı folbiol kullanmam lazim
Cok gecmiş olsun cnm. Artk sıra bebişte inşallahCanlar ben geldim stent çıktı 1 ay sonra da kontrol var.
doğru söylüyorsun canım onada bir randevu alayım ben gider o sorun yapmaz şükür oyle biri değil.erkekler hangi dokrora görünecekbnc eşinde gidip bi test versin en azından aklınızdan çıkar stres olmazsınız ilk başta hep bn gittim sonra eşime bakıldı ve eşimde sorun çıktı ama vakit kaybettik
Sağol canim bende int.kesik diye 2-3 göremedim.bağlantı gelince bakiyodum 2 satir okurken gidiyordu sen nasilsin tatmin benimtabi ki bnn işteyim bu arada görüşemiyoruz geçmiş olsun abla
deliiiii.... sagol tatlim beniiim valla kasar beyaz peynir manda yogurdunu karistirdim koydum icine aralara da süt yoktu ayran yumurta yag çırpıp gezdirdim gece dolapta beklettim sabah pisirdim koooocaman oldu sonra söndü
Cokkkk güzel güneş acar merak etme :)Bilmiyorum ki bildigin sagnak sansima
Sobayi yakmis annem islanmistik zaten uzandim hemen :) az stepi denedim cok tatli ya pembis pembis not;kirmiziymis neremlen baktiysam
En son kizgindin annene bak basil ozluyosun :)Ben 9 aydir ailemi goremiyorum, alistim galiba artik
Ne iciyosunuz ikinizdesabah akşam 1 mi içiyorsun ? ben sabah 1 bardak suya 2 akşam 2 içiyordum
Ve aleykum selam.eni sonu bebekten dolayı cikacaksan ve o parada lazimsa cik bence.ama sirf bebek için odaklanma planlarına.onu Rabbim bilir ne zaman vereceğini.sen önce gereken neyse onu hayata geçir.SELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN
evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?