- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.701
Canim valla annemi ozlemiyorum kardeslerimi ve babami özlüyorumEn son kizgindin annene bak basil ozluyosun :)
bilmem bakcaz :)Etkili mi bari
Ama hakli zayifsin sen :))bn alayım desem eşim izin varmez zaten zayıfsın çok hareketlisin bide bu olmaz der
Hepinizi taniyor zaten ablam soylerim icine dogmus gelecegim de misir ekmegi yapmis :))Benimde sonuyoda :) kizzzz anacigin sizi ne özlemiştir he bebisi seni oy oy çok mutluolcaklar :) selam şöyle anacigina dua etsin bize de
Ben neyse de yillik izni gider adamin :)Cokkkk güzel güneş acar merak etme :)
Amaaaan guzelmis bu yaaaa hmmm nereleri calistirir?kalcayi bacaklari ama sanki kalta ustu yanlar varya orayi kalistirir sanki bi bak da ben yaniliyo olabilirim dikkat et cano?Eki Görüntüle 1547701nurun_ala_nur böyle bir şey kuzum en azindan disari cikamadigimda iyi olur bu bana bende vicdan azabi cekenlerdenim çünkü sen gibi
Inofolic ablacim o iki doz aliyomus da ben tek doz onu konusuyoruz...Ne iciyosunuz ikinizde
Selulit azaltiyomus bacak baseni calistiriyormus birisi kollarini dayamis koltuga bisiklete biner gibi olmus karnini calistirir o zamanda iyi yani bence 15dkdan fazla yapin ise yaramasi icin diyoAmaaaan guzelmis bu yaaaa hmmm nereleri calistirir?kalcayi bacaklari ama sanki kalta ustu yanlar varya orayi kalistirir sanki bi bak da ben yaniliyo olabilirim dikkat et cano?
Hadi bakalim bakarsin bende niyeti bozarim evde bisiklet kosu bandi var ama kosu bandi cingar cikarttrdi alt komsuda...iyyyyy gicik...aklima geldi yine...Selulit azaltiyomus bacak baseni calistiriyormus birisi kollarini dayamis koltuga bisiklete biner gibi olmus karnini calistirir o zamanda iyi yani bence 15dkdan fazla yapin ise yaramasi icin diyo
Kosu bandi iyi oluyor aslında ya boşver alt kattakini sanki sabah beste cikiyorsun hayret birseyHadi bakalim bakarsin bende niyeti bozarim evde bisiklet kosu bandi var ama kosu bandi cingar cikarttrdi alt komsuda...iyyyyy gicik...aklima geldi yine...
Hamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
@tm26---------------------------3 Şubat- 3.deneme
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme
@umutbitmz------------------17 Mart-12.deneme
@aysima00---------------------24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
@esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme
@ikizlerclub-------------------4 Mayıs 5.deneme
@moryel88------------------------20 Mayıs-11.deneme
@melegggm----------------------28 Mayıs-9.deneme
Eylulll09 ----------------------- ---4 Haziran-12.deneme
@zumrutanka-------------------7 Haziran-25.deneme
@zeynepsibel-------------------9 Haziran-14.deneme
nurun_ala_nur --------------------- ---11 Haziran-12.deneme
@ftsch-------------------------------9 Haziran-16.deneme
@yaren92--------------------------18 Haziran-10.deneme
@mdk35----------------------------14 Haziran-25.deneme
Amiiin insallah saglikli tosuncuklar ve kuzucuklar bekliyor um :)Ne güzel çoğu kişi hamile inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız
inşallah canım o haberi vermeyi çok istiyorumAmiiin insallah saglikli tosuncuklar ve kuzucuklar bekliyor um :)
Oyle ama saat araligida veriyo 12yle 6 arasi yuruyebilirmisim hanfendi yerime programladi...neyse ya simdilik hallediyorum disari cikarak...ramazanda da iftardan sonra yurucez insallah...Kosu bandi iyi oluyor aslında ya boşver alt kattakini sanki sabah beste cikiyorsun hayret birsey
Verirsin kuzum inşallah ben kendimden umudu kesmistim anne olamayacagim demistim doktor tüp bebek yapin o da bi ihtimal demisti düşün Allah büyük iste zamaninşallah canım o haberi vermeyi çok istiyorum
Bizim de dis kapi sert kapaniyomus ses oluyomus esin giderken duyuyorum diyo ust kattaki biz sizin odalara girip cikmanizi bela okumanizi gecenin ikisinde paaat diye kapi kapatmanizi dinliyorum demedim bebis dogunca hesaplascazOyle ama saat araligida veriyo 12yle 6 arasi yuruyebilirmisim hanfendi yerime programladi...neyse ya simdilik hallediyorum disari cikarak...ramazanda da iftardan sonra yurucez insallah...
Ayyy cirkef komsuda olunca boyle oluyo iste ev durulmaz yer...ev sahibi olmayi tetikliyo bunlar...en sinir oldugum sey kapima gelinmesidir bende gurultuyu lakayt kahkalari ozellikle kadin...sineye cekiyorum benim de agzim acilcak da...bu seneden sonra ciksam bariiBizim de dis kapi sert kapaniyomus ses oluyomus esin giderken duyuyorum diyo ust kattaki biz sizin odalara girip cikmanizi bela okumanizi gecenin ikisinde paaat diye kapi kapatmanizi dinliyorum demedim bebis dogunca hesaplascaz
Gorunurde iyiler sikayet anlaminda soylemedi ama kendini biliorsun sonucta benim kapim mi rahatsiz etti seni yani bir gün polis cagirmayi dusundum dedim birini girtlaklayacak sonunda kavgadan nefret ediyorumAyyy cirkef komsuda olunca boyle oluyo iste ev durulmaz yer...ev sahibi olmayi tetikliyo bunlar...en sinir oldugum sey kapima gelinmesidir bende gurultuyu lakayt kahkalari ozellikle kadin...sineye cekiyorum benim de agzim acilcak da...bu seneden sonra ciksam barii
inşallah canım öyle tabi ümidimi yitirmiyorum olacak bir günde bakalım ne zaman..Verirsin kuzum inşallah ben kendimden umudu kesmistim anne olamayacagim demistim doktor tüp bebek yapin o da bi ihtimal demisti düşün Allah büyük iste zaman
Nereden ve ne kadar a aldın canım, ben de alabilirim..Step aleti yürüyüşe cikamadigim zamanlar icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?