Gebe kalamayanlar buraya.....

Amaaaan guzelmis bu yaaaa hmmm nereleri calistirir?kalcayi bacaklari ama sanki kalta ustu yanlar varya orayi kalistirir sanki bi bak da ben yaniliyo olabilirim dikkat et cano?
Selulit azaltiyomus bacak baseni calistiriyormus birisi kollarini dayamis koltuga bisiklete biner gibi olmus karnini calistirir o zamanda iyi yani bence 15dkdan fazla yapin ise yaramasi icin diyo

Selulit azaltiyomus bacak baseni calistiriyormus birisi kollarini dayamis koltuga bisiklete biner gibi olmus karnini calistirir o zamanda iyi yani bence 15dkdan fazla yapin ise yaramasi icin diyo
Hadi bakalim bakarsin bende niyeti bozarim evde bisiklet kosu bandi var ama kosu bandi cingar cikarttrdi alt komsuda...iyyyyy gicik...aklima geldi yine...

Ne güzel çoğu kişi hamile inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız

Kosu bandi iyi oluyor aslında ya boşver alt kattakini sanki sabah beste cikiyorsun hayret birsey
Oyle ama saat araligida veriyo 12yle 6 arasi yuruyebilirmisim hanfendi yerime programladi...neyse ya simdilik hallediyorum disari cikarak...ramazanda da iftardan sonra yurucez insallah...

Oyle ama saat araligida veriyo 12yle 6 arasi yuruyebilirmisim hanfendi yerime programladi...neyse ya simdilik hallediyorum disari cikarak...ramazanda da iftardan sonra yurucez insallah...
Bizim de dis kapi sert kapaniyomus ses oluyomus esin giderken duyuyorum diyo ust kattaki biz sizin odalara girip cikmanizi bela okumanizi gecenin ikisinde paaat diye kapi kapatmanizi dinliyorum demedim bebis dogunca hesaplascaz

Bizim de dis kapi sert kapaniyomus ses oluyomus esin giderken duyuyorum diyo ust kattaki biz sizin odalara girip cikmanizi bela okumanizi gecenin ikisinde paaat diye kapi kapatmanizi dinliyorum demedim bebis dogunca hesaplascaz
Ayyy cirkef komsuda olunca boyle oluyo iste ev durulmaz yer...ev sahibi olmayi tetikliyo bunlar...en sinir oldugum sey kapima gelinmesidir bende gurultuyu lakayt kahkalari ozellikle kadin...sineye cekiyorum benim de agzim acilcak da...bu seneden sonra ciksam barii

Gorunurde iyiler sikayet anlaminda soylemedi ama kendini biliorsun sonucta benim kapim mi rahatsiz etti seni yani bir gün polis cagirmayi dusundum dedim birini girtlaklayacak sonunda kavgadan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…