Gebe kalamayanlar buraya.....

Benim sansima pazarda buldum bir bölümde bu sekilde urunler vardi da carrefourda varmis bakabilirsin oraya bi
Sağolasın bebem eşime derim, bakarız.
Kullanışı nasıl rahat mı??

Oh oh iyi masallah mertimize :) ya ne diyecegim senin bebis de sagda mi benimki gibi ? Diyorum tepik tepik delcek orayi sagdan dogurcam ben :)

evet canım sağda erkek sağda olur derler dedikleri gibide öyle bizimki bide keyif yapıyo vuruyo geciyo ohh annem nasıl olsa çeker bbeni benim vurmam ona gül gül diyoooo :)))))

Sağolasın bebem eşime derim, bakarız.
Kullanışı nasıl rahat mı??
Ailecek tek tek denedi herkes göbeğe rağmen en dayanikli ben ciktim 200 adim attim :) 95den 55e dusen olmus bununla ama bir saat 20dk yapiyomus hergün dogum sonrasina istiyordum ama iyi oldu simdi almam guneten yagmurdan cikamazsam tarim saat yeter bana :)

evet canım sağda erkek sağda olur derler dedikleri gibide öyle bizimki bide keyif yapıyo vuruyo geciyo ohh annem nasıl olsa çeker bbeni benim vurmam ona gül gül diyoooo :)))))
Sevip duruyorum bir yeri sisirince :) bi de anne kac kilo dogduysa ona yakin dogarmis bebis

Aynen canım benim güle güle kullan :))
Yürüyüş normal doğum için çok gerekliymiş.

Bilmiyorum ki ya haftaya ogrencez :) ben 3.600 dogmusum ınşallah benimki de öyle dogar normal dogum istiyor um çünkü :) seninki ne kadar olmus benim 19+0da 260 gramdi

maşşallahhh kızz annem beni 2800 doğurmuş ona sordum şimdi böyle böyle deniliyor diye oda beslenmenize bağlı kızım diyor:)) cuma günü 365 grdı bugün ayrıntılıda 396 gr dedi doktor :))

cnm bnm sağolasın bugünlerde dr gidicem tekrar kontrole ama inanın muayeneden bile korkuyorum şu an soğukluk geldi içime.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın işe başladığımdan cok zamanım olmuyor ama aklım hep sizde cnm inşallh hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…