- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.721
InsallahNe güzel çoğu kişi hamile inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız
Hayırlı haberlerle gel canm
Benim sansima pazarda buldum bir bölümde bu sekilde urunler vardi da carrefourda varmis bakabilirsin oraya biNereden ve ne kadar a aldın canım, ben de alabilirim..
çok şükür canım hiçbir sorunu yokmuş herşeyi sağlıklı ve yerli yerindeymiş :)
Oh oh iyi masallah mertimize :) ya ne diyecegim senin bebis de sagda mi benimki gibi ? Diyorum tepik tepik delcek orayi sagdan dogurcam ben :)çok şükür canım hiçbir sorunu yokmuş herşeyi sağlıklı ve yerli yerindeymiş :)
Sağolasın bebem eşime derim, bakarız.Benim sansima pazarda buldum bir bölümde bu sekilde urunler vardi da carrefourda varmis bakabilirsin oraya bi
Elhamdülillah yaa çok sevindim canm maşaallah size
Oh oh iyi masallah mertimize :) ya ne diyecegim senin bebis de sagda mi benimki gibi ? Diyorum tepik tepik delcek orayi sagdan dogurcam ben :)
Ailecek tek tek denedi herkes göbeğe rağmen en dayanikli ben ciktim 200 adim attim :) 95den 55e dusen olmus bununla ama bir saat 20dk yapiyomus hergün dogum sonrasina istiyordum ama iyi oldu simdi almam guneten yagmurdan cikamazsam tarim saat yeter bana :)Sağolasın bebem eşime derim, bakarız.
Kullanışı nasıl rahat mı??
Sevip duruyorum bir yeri sisirince :) bi de anne kac kilo dogduysa ona yakin dogarmis bebisevet canım sağda erkek sağda olur derler dedikleri gibide öyle bizimki bide keyif yapıyo vuruyo geciyo ohh annem nasıl olsa çeker bbeni benim vurmam ona gül gül diyoooo :)))))
Sevip duruyorum bir yeri sisirince :) bi de anne kac kilo dogduysa ona yakin dogarmis bebis
Ailecek tek tek denedi herkes göbeğe rağmen en dayanikli ben ciktim 200 adim attim :) 95den 55e dusen olmus bununla ama bir saat 20dk yapiyomus hergün dogum sonrasina istiyordum ama iyi oldu simdi almam guneten yagmurdan cikamazsam tarim saat yeter bana :)
150-120 arasiymis orada sanirim tatlim spor sart :))Ben bakarım yarin carrefoura :) neler var fiyat ne
Bilmiyorum ki ya haftaya ogrencez :) ben 3.600 dogmusum ınşallah benimki de öyle dogar normal dogum istiyor um çünkü :) seninki ne kadar olmus benim 19+0da 260 gramdihadi ya onu ilk duydum bak şimdi :))kaç gr şimdi seninki ?
Zaten onun derdindeyim ya annemlerin burasi koy gibi evin etrafi bahce dört yani ben hoplaya ziplaya giderken annem elime degnek verdi yagmur yagmis kayarmisim nenem nenem gezdim bugünAynen canım benim güle güle kullan :))
Yürüyüş normal doğum için çok gerekliymiş.
Bilmiyorum ki ya haftaya ogrencez :) ben 3.600 dogmusum ınşallah benimki de öyle dogar normal dogum istiyor um çünkü :) seninki ne kadar olmus benim 19+0da 260 gramdi
çok şükür cnm iyiyim . ara sıra ağrılarım oluyor hala sadece.Amin inşallah naslsn peki şimdi.
cnm bnm sağolasın bugünlerde dr gidicem tekrar kontrole ama inanın muayeneden bile korkuyorum şu an soğukluk geldi içime.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın işe başladığımdan cok zamanım olmuyor ama aklım hep sizde cnm inşallh hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz.inanırmısın dün gece aklıma geldin.@bebeem listeyi yenilemiş ona bakıyordum dedimaccounter nerelerde acaba bebeği kaybettikten sonra girmez oldu diye.aklımdan geçtin canım öyle.inşaallah daha iyisindir yeniden Allah'ın izniyle gebe kalırsın inşaallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?