- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.741
sağol canım benim allah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu tez zamanda :)
Sevip duruyorum bir yeri sisirince :) bi de anne kac kilo dogduysa ona yakin dogarmis bebis
Annemlerin asagi komsusu oyleydi....kari koca kavga ederlerdi....bi de icerdi adam gecenin bilmem kacinda hem kufur ortaligi kirma dagitma cabasi...sonra kizlarida karisirdi oda kufur...ama adami duysan sesi zor cikiyodu ama yine de kufur dusmuyodu agzindan...bizim arayacagimiz gelirdi artik polisi...bi de kadin gelip kapiya drmez mi cocuk ses cikariyo biraz dikkat edin diye annem ben kapina inmiyorum bu kadar ses varken asgiya sen ne hakla geliyosun dedi...kesti sesini...Gorunurde iyiler sikayet anlaminda soylemedi ama kendini biliorsun sonucta benim kapim mi rahatsiz etti seni yani bir gün polis cagirmayi dusundum dedim birini girtlaklayacak sonunda kavgadan nefret ediyorum
Nerdesin citlembigimmm?Yaaaaaaaciddi misin kız
O zaman ben normal doğum yapabilirim
Nerdesin citlembigimmm?
Ay kiyamam ona masallah :) annenin dedigi de dogru tabi demek beslenme+genetik onemli bebiste. Benimki ne kadar oldu acep.maşşallahhh kızz annem beni 2800 doğurmuş ona sordum şimdi böyle böyle deniliyor diye oda beslenmenize bağlı kızım diyor:)) cuma günü 365 grdı bugün ayrıntılıda 396 gr dedi doktor :))
Yaparsin tabi minnak citlembik dogar :))Yaaaaaaaciddi misin kız
O zaman ben normal doğum yapabilirim
E yuh anne kiz iyi ugrasmissiniz komsularla heAnnemlerin asagi komsusu oyleydi....kari koca kavga ederlerdi....bi de icerdi adam gecenin bilmem kacinda hem kufur ortaligi kirma dagitma cabasi...sonra kizlarida karisirdi oda kufur...ama adami duysan sesi zor cikiyodu ama yine de kufur dusmuyodu agzindan...bizim arayacagimiz gelirdi artik polisi...bi de kadin gelip kapiya drmez mi cocuk ses cikariyo biraz dikkat edin diye annem ben kapina inmiyorum bu kadar ses varken asgiya sen ne hakla geliyosun dedi...kesti sesini...
Bende ozledim seniCanııııım çok özledim seniiilgilenmiyon ki benle buralardayım sıkıcı olmuş artk burası
Yok canoHayirliu aksamlarr... Kızlar uzun zamandir yazmayinca. Sayfalarda dolmus tasmis.. O kadar sayfayida okuyamam ki... Simdi...tm26 canim.. Nasil gidiyo.. Cinsiyet ogrendin mi A amorevole . Kizz pitircikk sen ne slemdesin en son biraktimda kaynanan hastanededi nasil oldunuzz... @zumrutanka. Ablamm sen nasilsin... bebeem eninle konusmustuk amaa aklimdasin diye belirttim.. Seni bebik tepik tepikdi esoes1919 . Gttin mii canim doktora... Degerlerin yukselmisti.. nurun_ala_nur . Canim sende varmi degisiklik... zeynepsibel cano.. Degisiklik varmi.. Moralin bozuktu... Iyisin dimi.. umutbitmz . Canim.. Seninlede konusuyoruz amaa varmi bi degisiklik.. Unuttum kisiler varsa kusura bakmayin... Merak ediyorumm kizceler... Hepinizi... Opuyorum..
Aynen canim hakli olan biziz bizden daha haklilar...piskinlik hat safhada...E yuh anne kiz iyi ugrasmissiniz komsularla he
Ozledik kiz seni sık sık gel ya...Hayirliu aksamlarr... Kızlar uzun zamandir yazmayinca. Sayfalarda dolmus tasmis.. O kadar sayfayida okuyamam ki... Simdi...tm26 canim.. Nasil gidiyo.. Cinsiyet ogrendin mi A amorevole . Kizz pitircikk sen ne slemdesin en son biraktimda kaynanan hastanededi nasil oldunuzz... @zumrutanka. Ablamm sen nasilsin... bebeem eninle konusmustuk amaa aklimdasin diye belirttim.. Seni bebik tepik tepikdi esoes1919 . Gttin mii canim doktora... Degerlerin yukselmisti.. nurun_ala_nur . Canim sende varmi degisiklik... zeynepsibel cano.. Degisiklik varmi.. Moralin bozuktu... Iyisin dimi.. umutbitmz . Canim.. Seninlede konusuyoruz amaa varmi bi degisiklik.. Unuttum kisiler varsa kusura bakmayin... Merak ediyorumm kizceler... Hepinizi... Opuyorum..
Ben salliyorum sabrima sasiriyorum :))) ama patlarsam iyi olmiycek zati.Aynen canim hakli olan biziz bizden daha haklilar...piskinlik hat safhada...
Atarli gulestaaaaaanBen salliyorum sabrima sasiriyorum :))) ama patlarsam iyi olmiycek zati.
Onun içeriğinde ne var ki
Cok gecmiş olsun cnm. Artk sıra bebişte inşallah
Biraz var ondan evetAtarli gulestaaaaaan
Bende ozledim seniresmin yokk ilgilenmez olurmuyum bende buralara daha yeni yeni basladim bakmaya...evet canim kimse ugramaz oldu biraz toparlanmis halimiz bu...@yaren92 yok misafiri falan var heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?