- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.761
Hos geldim cano iyisin dimi agrin yok?Evet canım doğru tahmin bugün beyim izinliydi amcasını davet ettik yatıya simdi odaya geçmeyi fırsat bildim size bakayım dedim :)
Hos geldim cano iyisin dimi agrin yok?
Massallah canim bakalim 1 ay sonra nolucak?hayirlisiyla insallah...Du kendime bi maşallah diyeyim nazar etmeyeyimAllah'a şükür iyiyim canım agrim falan yok öncesinde de yoktu. Ağrı kanama oluyor derlerken korkmustum ama iyiyim
Massallah canim bakalim 1 ay sonra nolucak?hayirlisiyla insallah...
Yaparsin tabi minnak citlembik dogar :))
Hayirliu aksamlarr... Kızlar uzun zamandir yazmayinca. Sayfalarda dolmus tasmis.. O kadar sayfayida okuyamam ki... Simdi... @tm26 canim.. Nasil gidiyo.. Cinsiyet ogrendin mi A amorevole . Kizz pitircikk sen ne slemdesin en son biraktimda kaynanan hastanededi nasil oldunuzz...ciftsariliyumurta . Ablamm sen nasilsin... bebeem eninle konusmustuk amaa aklimdasin diye belirttim.. Seni bebik tepik tepikdi @esoes1919. Gttin mii canim doktora... Degerlerin yukselmisti.. nurun_ala_nur . Canim sende varmi degisiklik... @zeynepsibel cano.. Degisiklik varmi.. Moralin bozuktu... Iyisin dimi.. @umutbitmz. Canim.. Seninlede konusuyoruz amaa varmi bi degisiklik.. Unuttum kisiler varsa kusura bakmayin... Merak ediyorumm kizceler... Hepinizi... Opuyorum..
Iyi bakalim hadi hayirla insallah...Zaten bugün pek fazla konuşmadık . 1 ay sonra son kontrol var, sonra da gebeliği bekleyeceğiz dedi .
Bende ozledim seniresmin yokk ilgilenmez olurmuyum bende buralara daha yeni yeni basladim bakmaya...evet canim kimse ugramaz oldu biraz toparlanmis halimiz bu...@yaren92 yok misafiri falan var heralde...
Aynen canim kopukluk oldu...bakalim ilerde yine boyle gece vakitleri mevzumuz olur yazisirizHee ne bileyim sıkıldım fotodan. Eskiden yetişemiyoduk deli gibi yazışırdık şimdi öyle değil. Gelince yazar o kuzucuk
Aaaaa ben neden sadece sabahları AC karnina iciyirum o zaman bana öyle dedi doktor.günde 1 tane folidoceInofolic ablacim o iki doz aliyomus da ben tek doz onu konusuyoruz...
Maşallah size hadi hayirlisi yol yarilandi Allah'in izniyle :)çok şükür canım hiçbir sorunu yokmuş herşeyi sağlıklı ve yerli yerindeymiş :)
Aaaa ben 5.600 gr doğmuşum ama ya napcaz simdi :)Bilmiyorum ki ya haftaya ogrencez :) ben 3.600 dogmusum ınşallah benimki de öyle dogar normal dogum istiyor um çünkü :) seninki ne kadar olmus benim 19+0da 260 gramdi
Diriliş vardiAblaaaaaammmm!...
Artik dediğin sen bizi birakinca gitti neşesi buranin.kizCanııııım çok özledim seniiilgilenmiyon ki benle buralardayım sıkıcı olmuş artk burası
Aaaaa ben neden sadece sabahları AC karnina iciyirum o zaman bana öyle dedi doktor.günde 1 tane folidoce
Himm tamam benim hap minicik :) hayirli sabahlar canim benim :)Yok abla bizimkisi inofolic toz halinde. Benim bi ara adetim gecikince vermişti doktor .
Himm tamam benim hap minicik :) hayirli sabahlar canim benim :)
Hayirlisi olur insallah.. Sikma canini kuzum.. Rabbim ol dicek bigun degil mi.. Evet ugrayamiyorum.. Ozledimm sizide..Yok canoayni...adet gelicek bi kac gune...sen nasilsin durumun nasil?hic ugramiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?