Gebe kalamayanlar buraya.....

doğru söylüyorsun canım onada bir randevu alayım ben gider o sorun yapmaz şükür oyle biri değil.erkekler hangi dokrora görünecek
üroloji bölümüne gidecek sperm testi yapmak istiyorum dicek ama öncesinde en az 3 gün öncesinde eşinin şey olması lazım çünkü kalitesi öyle anlaşılıyo mesela bugün şey yaptınız pazartesiye kadar yapmıcak pazartesi verecek anlatabildim mi en az 3 gün perhizli olacak

konuyla alakalı değil ama bende sizlerin bilgilerinden faydalanmak isterim bende hamile kalmaya çalışıyorum fakat benim yumurtam erkenden olgunlaşıp kist haline dönüyor doktorum önümüzdeki ay çatlama iğnesi yapalım dedi ama doktorun konuşması beni tatmin etmedi bu durunda olup yumurtma çatlama iğnesi vurulup hamile kalan var mı aranızda?

son 2 haftadır moralimi düzeltmeye çalıştım bu ay içimdeki korkuyu baastırıp olacak hissi verdim kendime ama belirti yok salı günü günüm bakalım cano...sn nasılsın doktora gidiyonmu

kesinlikle haklısın ben yeni bebek istemeye başladım DAHA 4 ay oldu ben bile üzülüyorum sorduklarında birde bazen ole alakasız yerlerde soruyorlar ki eşimin tarafı ilçede oturuyor orada ölü evinde bile gelinde bişey varmı die soruyorlarmış allahın elinde herşey inşallah bir AN ÖNCE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN

AÇ TOKUN ANLAMAZ HER ZAMAN OLAYI YAŞAMAYAN İNSANLARIN YORUMLARI OLUR ÇÜNKÜ ONLAR ZORLUK GÖRMEDİKLERİ İÇN EN İYİSİ ASLINDA İNSANLARA ÇOCUK İSTEDİĞİMİZİ BELLİ ETMEMEMK YOKSA İNSANIN ÜZERİNE GELİYORLAR.

sağol canım bilgilerin için .

aysima00 Bende özledim seni canim benim.hep ayni 2.5 cm.kist + 2 adet yumurta vardi nasip artik bekliyorum bende regl zamanini.senin nasil kendinden yazmamissin bebek nasil ne kadar oldu kontrollerin durumun nedir?

aysimaaaaaaaaaaa canım asıl sen nerelerdesin neden gelmiyorsun merak ediyorum bebişi seni nasılsın
ben çok şükür 2.5 aylık olduk iyiyiz iki hafta sonra kontrol var hemde ikili test yapılacak bebeğin iyice değişmiş olur bebek halini görrüsün minyatür dedi doktorum inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…