- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.781
Bendeee ozledimm.. Kuzumm.. Sizi.. Insallah.. Burda olmaya calisirim...Ozledik kiz seni sık sık gel ya...
üroloji bölümüne gidecek sperm testi yapmak istiyorum dicek ama öncesinde en az 3 gün öncesinde eşinin şey olması lazım çünkü kalitesi öyle anlaşılıyo mesela bugün şey yaptınız pazartesiye kadar yapmıcak pazartesi verecek anlatabildim mi en az 3 gün perhizli olacakdoğru söylüyorsun canım onada bir randevu alayım ben gider o sorun yapmaz şükür oyle biri değil.erkekler hangi dokrora görünecek
aynıyım bnd işe git gel salıyı bekliyorum bi belirti yok hayırlısı diyorum napimSağol canim bende int.kesik diye 2-3 göremedim.bağlantı gelince bakiyodum 2 satir okurken gidiyordu sen nasilsin tatmin benim
yok ya yine de 1 kilo fazlalığım var diyorumAma hakli zayifsin sen :))
banada 1 bardağa 2 boşalt demişlerdiInofolic ablacim o iki doz aliyomus da ben tek doz onu konusuyoruz...
son 2 haftadır moralimi düzeltmeye çalıştım bu ay içimdeki korkuyu baastırıp olacak hissi verdim kendime ama belirti yok salı günü günüm bakalım cano...sn nasılsın doktora gidiyonmuHayirliu aksamlarr... Kızlar uzun zamandir yazmayinca. Sayfalarda dolmus tasmis.. O kadar sayfayida okuyamam ki... Simdi... @tm26 canim.. Nasil gidiyo.. Cinsiyet ogrendin mi @mdk35. Kizz pitircikk sen ne slemdesin en son biraktimda kaynanan hastanededi nasil oldunuzz...ciftsariliyumurta . Ablamm sen nasilsin... bebeem eninle konusmustuk amaa aklimdasin diye belirttim.. Seni bebik tepik tepikdi esoes1919 . Gttin mii canim doktora... Degerlerin yukselmisti.. @uslutuba. Canim sende varmi degisiklik... zeynepsibel cano.. Degisiklik varmi.. Moralin bozuktu... Iyisin dimi.. @umutbitmz. Canim.. Seninlede konusuyoruz amaa varmi bi degisiklik.. Unuttum kisiler varsa kusura bakmayin... Merak ediyorumm kizceler... Hepinizi... Opuyorum..
kesinlikle haklısın ben yeni bebek istemeye başladım DAHA 4 ay oldu ben bile üzülüyorum sorduklarında birde bazen ole alakasız yerlerde soruyorlar ki eşimin tarafı ilçede oturuyor orada ölü evinde bile gelinde bişey varmı die soruyorlarmış allahın elinde herşey inşallah bir AN ÖNCE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSINmerhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
AÇ TOKUN ANLAMAZ HER ZAMAN OLAYI YAŞAMAYAN İNSANLARIN YORUMLARI OLUR ÇÜNKÜ ONLAR ZORLUK GÖRMEDİKLERİ İÇN EN İYİSİ ASLINDA İNSANLARA ÇOCUK İSTEDİĞİMİZİ BELLİ ETMEMEMK YOKSA İNSANIN ÜZERİNE GELİYORLAR.slm kızlar benide alın yanınıza bende1.5 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ama gebelik gerçekleşmedi dr bişeyin yok diyor.. bende kafama takmak tan helak oldm kimseyede anlatamıyorum derdimi çocuk sahibi olanlar kafana takma olur diyorlar ama tabi var olan yok olanın derdinden anlamıyorki eşime de anlatıp üzmek istemiyorum.. oda takma kafana diyor ama nafile, ancak buraya girince mutlu oluyorum.. acılar paylaştıkça azalır kızlar sizlerin yazdıklarınızı hepsini okudum ve sizi çok iyi anlıyorum ...
sağol canım bilgilerin için .üroloji bölümüne gidecek sperm testi yapmak istiyorum dicek ama öncesinde en az 3 gün öncesinde eşinin şey olması lazım çünkü kalitesi öyle anlaşılıyo mesela bugün şey yaptınız pazartesiye kadar yapmıcak pazartesi verecek anlatabildim mi en az 3 gün perhizli olacak
allahın izniyle olucaktır canım benim umutsuzluğa düşmek yok.bebegini çağır sana gelsin inşallah mutlu ol hissetsin allah bizede nasip edecek birgün hayırlısı ile inşallahaynıyım bnd işe git gel salıyı bekliyorum bi belirti yok hayırlısı diyorum napim
Toçuncuk gelcek demekAaaa ben 5.600 gr doğmuşum ama ya napcaz simdi :)
He ya
Ol tabi bebis gelismelerinden haberdar et kendinden havadisler ver merak ediyoruz seniBendeee ozledimm.. Kuzumm.. Sizi.. Insallah.. Burda olmaya calisirim...
İNŞALLAH cnm pozitif düşünmeye çalışıyoruz işte napalımallahın izniyle olucaktır canım benim umutsuzluğa düşmek yok.bebegini çağır sana gelsin inşallah mutlu ol hissetsin allah bizede nasip edecek birgün hayırlısı ile inşallah
aysimaaaaaaaaaaa canım asıl sen nerelerdesin neden gelmiyorsun merak ediyorum bebişi seni nasılsınHayirliu aksamlarr... Kızlar uzun zamandir yazmayinca. Sayfalarda dolmus tasmis.. O kadar sayfayida okuyamam ki... Simdi... @tm26 canim.. Nasil gidiyo.. Cinsiyet ogrendin mi @mdk35. Kizz pitircikk sen ne slemdesin en son biraktimda kaynanan hastanededi nasil oldunuzz...ciftsariliyumurta . Ablamm sen nasilsin... bebeem eninle konusmustuk amaa aklimdasin diye belirttim.. Seni bebik tepik tepikdi esoes1919 . Gttin mii canim doktora... Degerlerin yukselmisti.. @uslutuba. Canim sende varmi degisiklik... zeynepsibel cano.. Degisiklik varmi.. Moralin bozuktu... Iyisin dimi.. @umutbitmz. Canim.. Seninlede konusuyoruz amaa varmi bi degisiklik.. Unuttum kisiler varsa kusura bakmayin... Merak ediyorumm kizceler... Hepinizi... Opuyorum..
sanada günaydın canım
- Günaydın herkese k
inşaallah yarabbimmmm :)Toçuncuk gelcek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?