- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.801
günaydın kız neşeliii :)günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Allahım herkesin neşesini arttırsın inşallah :)günaydın kız neşeliii :)
aminnnnnn inşaallahhhhhh :)Allahım herkesin neşesini arttırsın inşallah :)
Bendee ozledimm sizi.. Cok gecmis olsun sukur iyiye de gidiyomyss.. Sende varmi degisiklik kuzum.. Bende nasil oluyum kac gundur karnim agriyo oyle...Iyiyim bitanem sağol özlettin kendini :)) çok oldu hastaneden çıkalı evdeyiz çok şükür. Gün aşırı pansumana gidiyoruz işte düzeliyo az kaldı. Sende iyi misin bi yaramazlık yoktur umarım
Burdaki forumlarda da oyle diyo da hemsireyi aradim ac tok farketmez dedi bende yemekten bi muddet sonra iciyorum abla...Aaaaa ben neden sadece sabahları AC karnina iciyirum o zaman bana öyle dedi doktor.günde 1 tane folidoce
Tahmin ettim...benimkine izlettrmedim...internetten izlersin dedim...ben kendi dizimi izledim...komsuyu bosver abla selamlik bile durumumuz yok apartmanda hicbiriyle...dusun...Diriliş vardiSonra mutfagi toparlayip yattim :) o komşuna da benden selam şöyle :)
Evet kuzum sabirla o ol dedigi gunu bekliyoruz...insallah en kisa zamanda gelir o gun...ugra canim arada konusalim...Hayirlisi olur insallah.. Sikma canini kuzum.. Rabbim ol dicek bigun degil mi.. Evet ugrayamiyorum.. Ozledimm sizide..
Size hep 2 doz demis bana bi doz dedi...az pko var dedi ondan mi acaba?banada 1 bardağa 2 boşalt demişlerdi
Dogru olanda bian once toparlanmak degil mi.. En iyisini yapmissin canimm mevlam neylerse guzel eyler insallah guzel haberler almayida nasip eyler canim haberdar et.. Bende doktor kontrolum gecti onumuzdeki saliya gitcem insallah..son 2 haftadır moralimi düzeltmeye çalıştım bu ay içimdeki korkuyu baastırıp olacak hissi verdim kendime ama belirti yok salı günü günüm bakalım cano...sn nasılsın doktora gidiyonmu
Ahh suu kistlerr bas belası benimkilerraysima00 Bende özledim seni canim benim.hep ayni 2.5 cm.kist + 2 adet yumurta vardi nasip artik bekliyorum bende regl zamanini.senin nasil kendinden yazmamissin bebek nasil ne kadar oldu kontrollerin durumun nedir?
Oy yesinlerr sizii yaa canlarimm bende hep merakdayimm vallaa insallah buralarda olcamm sali gunu doktor kontrolum varr bakalimm neler olcakkOl tabi bebis gelismelerinden haberdar et kendinden havadisler ver merak ediyoruz seni
Insallahh canim.. Ondan umut kesilmez.. Ugrarimm aklim kaliyo yoksaaEvet kuzum sabirla o ol dedigi gunu bekliyoruz...insallah en kisa zamanda gelir o gun...ugra canim arada konusalim...
Bizim de sali gunu insallah ozledim tospami :)Oy yesinlerr sizii yaa canlarimm bende hep merakdayimm vallaa insallah buralarda olcamm sali gunu doktor kontrolum varr bakalimm neler olcakk
ayy belki cinsiyet öğrenirsin canım:)Dogru olanda bian once toparlanmak degil mi.. En iyisini yapmissin canimm mevlam neylerse guzel eyler insallah guzel haberler almayida nasip eyler canim haberdar et.. Bende doktor kontrolum gecti onumuzdeki saliya gitcem insallah..
Teyzesi isirsin tospaaaaasiniiiiBizim de sali gunu insallah ozledim tospami :)
Size hep 2 doz demis bana bi doz dedi...az pko var dedi ondan mi acaba?
Ahh suu kistlerr bas belası benimkilerrbebeem in dedi gibi yokk oldu.. Yani kuculduler.. Regli ne zaman insallah hayir olur.. Dyelim.. Bende nasil olayim abla can sikintisi felan derken pek takilamadim buralarda.. Bel agrimm olduruyo beni.. Birde son iki gundur karnim cok agriyo.. 13+2 olduk bugunle.. Cok sukurr
Ne biliim okuduklarimda ozellikle pko olanlara iyi diyo da...da sana yuksek doz niye zeynep de 2 tane diyo ben 1 tane onu anlamadim?Kuzucum bende pko yok ki bana vitamin diye verdiydi hatta KK başka sayfalarda da 2 okuduydum ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?