- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.821
Ne biliim okuduklarimda ozellikle pko olanlara iyi diyo da...da sana yuksek doz niye zeynep de 2 tane diyo ben 1 tane onu anlamadim?
Evet en iyisi oyle sorayim bakiim?Bilmiyorum ki kuzum bi daha ki gittiğinde sorarsin ..
Artik dediğin sen bizi birakinca gitti neşesi buranin.kiz @bebeem sıkıcı olmuş dedi bize
Bendee ozledimm sizi.. Cok gecmis olsun sukur iyiye de gidiyomyss.. Sende varmi degisiklik kuzum.. Bende nasil oluyum kac gundur karnim agriyo oyle...
Evet en iyisi oyle sorayim bakiim?
kızlar troidi yüksek olan var mı?
Oyyyoy yy masalaahhh kuzucuğa büyümüş.. ben daha yaptırmadım ıkılı taramayı kısmetse onumuzdeki hafta gittimde yapılır..bendee nerelerdeyim öyle bi yerledeyim işte.. pek girmiyodumm bebiş iyi çok şükür işte karın ve bel ağrım cok sık idare ediyorummaysimaaaaaaaaaaa canım asıl sen nerelerdesin neden gelmiyorsun merak ediyorum bebişi seni nasılsın
ben çok şükür 2.5 aylık olduk iyiyiz iki hafta sonra kontrol var hemde ikili test yapılacak bebeğin iyice değişmiş olur bebek halini görrüsün minyatür dedi doktorum inşallah:)
hadi yaa aynı günlerdee gitcez demekki.. özlüyo insann yahuuBizim de sali gunu insallah ozledim tospami :)
3.80 çıktı bebeğim ya senin?Yüksek'di .. Senin kaç çıktı
bakalım... belli olmuştur muhakkakda doktor söyler mi...ayy belki cinsiyet öğrenirsin canım:)
3.80 çıktı bebeğim ya senin?
hamile kalmayı zorlaştırıyormuş hamile oluncada sıkıntıymışBenim 4.2 çıkmıştı tam sınır. Sonra ilaca başladım 1 buçuk sene önce hala da kullanıyorum şuan 1.92 . 2.5ten aşağıda olması lazimmis.
Selamun Aleykum kizlar bat bugun ama suanlik gelen giden yok ara ara kasik agrim var sadece insallah gelmez
hamile kalmayı zorlaştırıyormuş hamile oluncada sıkıntıymış
belimm vallaaen basından beri vardıda su sıralar cok zorluyo.. göbekde çıktı biraz yani.. sanırım kiloda aldım tartılmadım ama hissediyorum öylee doktoruma daha gidemedim kısmetse önümüzdeki hafta gitcem sorarım inşallah.. çok ayakta kalmak uzun süre oturmak daha çok tetikliyor.. ilaçlarda etkiliyo olabilir reglini ama inşallah başka güzel haberlerinde müjdesi olur...belin neden bu kadar erken başladıki ağrımaya henüz kilo alıp göbek iyice büyümüş olsa dicem ağırlık yapıyor sordunmu bel ağrını doktoruna canım.sen fazla ayakta iş güç yapma bence.benimde reglim 7-8 haziran gibi en geç bekliyorum bakalım ilaç kullanmaktan günleri şaştı bünyenin.bugün 26.günümdeyim ve benim 25-26-27 si gibi gelirdi hep bu tedaviler başlamadan önce.nasip bakalım mevla lütfeder inşaallah banada diğer arkadaşlarımızada.
esin geldine göree gözün aydın bebik... hadi inşallah bu ay güüzel haberlerini alırız ahh bende bilsem niyee agrıyooSağol canm benm. Yok bende bi değişiklik işte bi tek eşim geldi :) çalışmalar falan devam bakalım 10 gün falan var BAT a bekliyorum. Hayırdır niye karnın ağrıyo senin
esin geldine göree gözün aydın bebik... hadi inşallah bu ay güüzel haberlerini alırız ahh bende bilsem niyee agrıyoo
tekrar gidicem kaçıncı ssafhada oldugunu öğrenmek için canım... o yüzden ilaç yazmadı henüzEvet canım bebegin beyin gelişimine etkisi varmış düşüğü de yol acabiliyormus . peki ilac falan verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?