Gebe kalamayanlar buraya.....

Bendee ozledimm sizi.. Cok gecmis olsun sukur iyiye de gidiyomyss.. Sende varmi degisiklik kuzum.. Bende nasil oluyum kac gundur karnim agriyo oyle...

Sağol canm benm. Yok bende bi değişiklik işte bi tek eşim geldi :) çalışmalar falan devam bakalım 10 gün falan var BAT a bekliyorum. Hayırdır niye karnın ağrıyo senin

Oyyyoy yy masalaahhh kuzucuğa büyümüş.. ben daha yaptırmadım ıkılı taramayı kısmetse onumuzdeki hafta gittimde yapılır..bendee nerelerdeyim öyle bi yerledeyim işte.. pek girmiyodumm bebiş iyi çok şükür işte karın ve bel ağrım cok sık idare ediyorumm

belimm vallaaen basından beri vardıda su sıralar cok zorluyo.. göbekde çıktı biraz yani.. sanırım kiloda aldım tartılmadım ama hissediyorum öylee doktoruma daha gidemedim kısmetse önümüzdeki hafta gitcem sorarım inşallah.. çok ayakta kalmak uzun süre oturmak daha çok tetikliyor.. ilaçlarda etkiliyo olabilir reglini ama inşallah başka güzel haberlerinde müjdesi olur...

Sağol canm benm. Yok bende bi değişiklik işte bi tek eşim geldi :) çalışmalar falan devam bakalım 10 gün falan var BAT a bekliyorum. Hayırdır niye karnın ağrıyo senin
esin geldine göree gözün aydın bebik... hadi inşallah bu ay güüzel haberlerini alırız ahh bende bilsem niyee agrıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…