- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.841
ee bnd hiç pko yok yinede 2 dedi yumurta gelişimi için bu iyi dedi onu verdi bnd sorun olmadığı halde ama işte 3 gün bile içemedim çok kötü yapmıştı bniSize hep 2 doz demis bana bi doz dedi...az pko var dedi ondan mi acaba?
ayy senn sanmaaa kızz.. bakk bende hiö sanmıyordumm kılımı bile kıpırdatmıyodumm yani...Sağol bitanem. Amin inşaallah da pek sanmıyorum ama bakalım nasip artk.. Belki üşüttün kuzum dikkat et kendine aman ha
ayy bnd salı gününü bekliyorum işte bakalım...yaz geldi ondanmıdır nedir öğle uykusu çöküyo üstüme gerçi hafta sonuda saat 5 te çökmüştü olduğum yerde uyukluyorum 10 gündür keşke bu uykunun sonu bebiş olsada değildirDogru olanda bian once toparlanmak degil mi.. En iyisini yapmissin canimm mevlam neylerse guzel eyler insallah guzel haberler almayida nasip eyler canim haberdar et.. Bende doktor kontrolum gecti onumuzdeki saliya gitcem insallah..
videolar izleyip duruyorum hani kokulu sabun taş yapıcam diyodum ya malzeme siparişini verdim cumartesi gelecek ayy sabırsızlanıyorum cano sn napıonNpiosnz kizlr
Insallah canim vardir da yarin obur gun mutlu haberi veririmHadi inşallah kuzum hamis haberi almayali bayağı oldu inşallah güzel hayırlı haberi alırız
tekrar gidicem kaçıncı ssafhada oldugunu öğrenmek için canım... o yüzden ilaç yazmadı henüz
Insallah canim vardir da yarin obur gun mutlu haberi veririm
amin inşaallah yarabbimmmbelimm vallaaen basından beri vardıda su sıralar cok zorluyo.. göbekde çıktı biraz yani.. sanırım kiloda aldım tartılmadım ama hissediyorum öylee doktoruma daha gidemedim kısmetse önümüzdeki hafta gitcem sorarım inşallah.. çok ayakta kalmak uzun süre oturmak daha çok tetikliyor.. ilaçlarda etkiliyo olabilir reglini ama inşallah başka güzel haberlerinde müjdesi olur...
işte 12. haftayı geçirmeyelim dedi doktorum yapılcak bakalım her gidiş bi stres ama olsun onun büyüdüğünü görmek mutlu ediyor beni inşallah sağlıklı olurlar:)Oyyyoy yy masalaahhh kuzucuğa büyümüş.. ben daha yaptırmadım ıkılı taramayı kısmetse onumuzdeki hafta gittimde yapılır..bendee nerelerdeyim öyle bi yerledeyim işte.. pek girmiyodumm bebiş iyi çok şükür işte karın ve bel ağrım cok sık idare ediyorumm
söylemesi gerekmezmi sen nerde yaşıyordun dooğuda hemen söylemiyorlar bide devlette hemen söylemiyorlar galiba. ama belli oluyor sanırm 15 16. haftalardabakalım... belli olmuştur muhakkakda doktor söyler mi...
şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın :)Npiosnz kizlr
hemşehrim o benim yozgatta tatlım benim :)söylemesi gerekmezmi sen nerde yaşıyordun dooğuda hemen söylemiyorlar bide devlette hemen söylemiyorlar galiba. ama belli oluyor sanırm 15 16. haftalarda
hadii yaa o zamann ben kaçırmış mı olcamm napayım izin almiştı doktorda.. tabiki o mutluluk bi başka inşallah kucagımızada almak nasip olur.. suyu mümkün olduğunca tüketmeye çalışıyorum cildim bozuldu sivlcelerr bi yandan kuruluk bi yandannişte 12. haftayı geçirmeyelim dedi doktorum yapılcak bakalım her gidiş bi stres ama olsun onun büyüdüğünü görmek mutlu ediyor beni inşallah sağlıklı olurlar:)
sende hep yat dinlen bol su iç canım suyun tadı bana iğrenç gelsende mecburen içiyorum cilt içinde bebek içinde iyi olucaktır
yokk doğuda felan değilim.. devlete gidiyorum yaa ondan dedim canımm gittimdede 14 oluyoruz tam hafta olarak sorcam amaa elbet der soruncadaasöylemesi gerekmezmi sen nerde yaşıyordun dooğuda hemen söylemiyorlar bide devlette hemen söylemiyorlar galiba. ama belli oluyor sanırm 15 16. haftalarda
oyyyy kurbanımmmm canımm ablammhemşehrim o benim yozgatta tatlım benim :)
her taramanın belli bir haftasımı var belki yaparlar ya 14.haftada dayokk doğuda felan değilim.. devlete gidiyorum yaa ondan dedim canımm gittimdede 14 oluyoruz tam hafta olarak sorcam amaa elbet der soruncadaa
İyiym cok skr abla. Eltimle gozleme yaptk demnbyorldm brz belm agrmya basladi yatym smdi :) bde sanirm bzm pit pitlar basladi :) dun aksm eaimn koluna yattydm knusuodk 2kere pit pit etti bu sbhda oldu :) tam emn olamdm ama byk ihtml basladi kmldamaya :)şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın :)
bilmyorumm kii ablacımm vallaa.. nasıl oldunuuher taramanın belli bir haftasımı var belki yaparlar ya 14.haftada da
eee ozaman söylerler doktorlar rahat orası :)hemşehrim o benim yozgatta tatlım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?