Gebe kalamayanlar buraya.....

Sağol bitanem. Amin inşaallah da pek sanmıyorum ama bakalım nasip artk.. Belki üşüttün kuzum dikkat et kendine aman ha
ayy senn sanmaaa kızz.. bakk bende hiö sanmıyordumm kılımı bile kıpırdatmıyodumm yani... çok şükür ki.. olduu sıra sizlerdee inşallah.. bende bilmiyorum kii hiç niyee ağrıdığını üşütmüşte olabilirim.. inşallah kötü bi sebepden değildir..

Dogru olanda bian once toparlanmak degil mi.. En iyisini yapmissin canimm mevlam neylerse guzel eyler insallah guzel haberler almayida nasip eyler canim haberdar et.. Bende doktor kontrolum gecti onumuzdeki saliya gitcem insallah..
ayy bnd salı gününü bekliyorum işte bakalım...yaz geldi ondanmıdır nedir öğle uykusu çöküyo üstüme gerçi hafta sonuda saat 5 te çökmüştü olduğum yerde uyukluyorum 10 gündür keşke bu uykunun sonu bebiş olsada değildir

amin inşaallah yarabbimmm

işte 12. haftayı geçirmeyelim dedi doktorum yapılcak bakalım her gidiş bi stres ama olsun onun büyüdüğünü görmek mutlu ediyor beni inşallah sağlıklı olurlar:)
sende hep yat dinlen bol su iç canım suyun tadı bana iğrenç gelsende mecburen içiyorum cilt içinde bebek içinde iyi olucaktır

hadii yaa o zamann ben kaçırmış mı olcamm napayım izin almiştı doktorda.. tabiki o mutluluk bi başka inşallah kucagımızada almak nasip olur.. suyu mümkün olduğunca tüketmeye çalışıyorum cildim bozuldu sivlcelerr bi yandan kuruluk bi yandann

söylemesi gerekmezmi sen nerde yaşıyordun dooğuda hemen söylemiyorlar bide devlette hemen söylemiyorlar galiba. ama belli oluyor sanırm 15 16. haftalarda
yokk doğuda felan değilim.. devlete gidiyorum yaa ondan dedim canımm gittimdede 14 oluyoruz tam hafta olarak sorcam amaa elbet der soruncadaa

şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın :)
İyiym cok skr abla. Eltimle gozleme yaptk demnbyorldm brz belm agrmya basladi yatym smdi :) bde sanirm bzm pit pitlar basladi :) dun aksm eaimn koluna yattydm knusuodk 2kere pit pit etti bu sbhda oldu :) tam emn olamdm ama byk ihtml basladi kmldamaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…