- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.861
ya doktorun demediyse daha sorun yoktur. sivilceler mı çıkıyor ilerde demek ayyyy tüh nasıl baş ediceğiz peki:) bende ergenlikte bile tek sivilce çkmadı ki yaaa:)hadii yaa o zamann ben kaçırmış mı olcamm napayım izin almiştı doktorda.. tabiki o mutluluk bi başka inşallah kucagımızada almak nasip olur.. suyu mümkün olduğunca tüketmeye çalışıyorum cildim bozuldu sivlcelerr bi yandan kuruluk bi yandann
belki devlet olunca geç söylerler aa olsun geç olsunda güç olmasın sağlıklı olsunlarda:)yokk doğuda felan değilim.. devlete gidiyorum yaa ondan dedim canımm gittimdede 14 oluyoruz tam hafta olarak sorcam amaa elbet der soruncadaa
Taramanin zamnlri var abla 2.li 2 ile 3ay arasnda yapilio 3lude 4.ayda yapilioher taramanın belli bir haftasımı var belki yaparlar ya 14.haftada da
ayy maşallah bende hareket etsin istiyorum yaaaa:)İyiym cok skr abla. Eltimle gozleme yaptk demnbyorldm brz belm agrmya basladi yatym smdi :) bde sanirm bzm pit pitlar basladi :) dun aksm eaimn koluna yattydm knusuodk 2kere pit pit etti bu sbhda oldu :) tam emn olamdm ama byk ihtml basladi kmldamaya :)
inşallah canım ağzını bal öpsün :)Anladim canım . takip olduğun surece korkulacak bi hormon değil
bakalımm canımm doktorum bişi dememiştidee salıyı bekliyorum iple çekerekk cilde göre değişirmi bilmiyorum amaa ergenliğe girmiş gibi çıkıyo aynı yerden bi geçer gibi oluyo ama tekrar çıkıyo hep aynı yerden..ya doktorun demediyse daha sorun yoktur. sivilceler mı çıkıyor ilerde demek ayyyy tüh nasıl baş ediceğiz peki:) bende ergenlikte bile tek sivilce çkmadı ki yaaa:)
öylee tabii erkek kızz ikisinede ihtiyacımız varr rabbim sağlıklı sıhhatli versindee inşallah..belki devlet olunca geç söylerler aa olsun geç olsunda güç olmasın sağlıklı olsunlarda:)
anladım canım neyse sen bi git belki o an yapar hemen:)bakalımm canımm doktorum bişi dememiştidee salıyı bekliyorum iple çekerekk cilde göre değişirmi bilmiyorum amaa ergenliğe girmiş gibi çıkıyo aynı yerden bi geçer gibi oluyo ama tekrar çıkıyo hep aynı yerden..
evet canım sapa sağlam sağlıklı olsun inşallah :)öylee tabii erkek kızz ikisinede ihtiyacımız varr rabbim sağlıklı sıhhatli versindee inşallah..
Ay kiyamam ona masallah :) annenin dedigi de dogru tabi demek beslenme+genetik onemli bebiste. Benimki ne kadar oldu acep.
inşallah canımm gitmeden strese girmek yokk yani yersizz oluyo.. senin nasıl gidiyo şuannanladım canım neyse sen bi git belki o an yapar hemen:)
Hayirliu aksamlarr... Kızlar uzun zamandir yazmayinca. Sayfalarda dolmus tasmis.. O kadar sayfayida okuyamam ki... Simdi...tm26 canim.. Nasil gidiyo.. Cinsiyet ogrendin mi @mdk35. Kizz pitircikk sen ne slemdesin en son biraktimda kaynanan hastanededi nasil oldunuzz... @zumrutanka. Ablamm sen nasilsin... @bebeem eninle konusmustuk amaa aklimdasin diye belirttim.. Seni bebik tepik tepikdi esoes1919 . Gttin mii canim doktora... Degerlerin yukselmisti.. @uslutuba. Canim sende varmi degisiklik... zeynepsibel cano.. Degisiklik varmi.. Moralin bozuktu... Iyisin dimi.. umutbitmz . Canim.. Seninlede konusuyoruz amaa varmi bi degisiklik.. Unuttum kisiler varsa kusura bakmayin... Merak ediyorumm kizceler... Hepinizi... Opuyorum..
Hehee demiben 2750 doğmuşum benimki de öyle olsun ki çatır çatır doğurayım
bu senee bebekler hep erkek mi nedir... yahu.. bende idare etmeye çalışıyorum bakalım haftaya kontrol nasıl geçicek onun hayalini kuruyorummçok şükür canım iyi gidiyo sen nasılsın ?erkeğiz teyzesi allahın izniyle :)
Hehee demiben 2750 doğmuşum benimki de öyle olsun ki çatır çatır doğurayım
Maşallah size hadi hayirlisi yol yarilandi Allah'in izniyle :)
bu senee bebekler hep erkek mi nedir... yahu.. bende idare etmeye çalışıyorum bakalım haftaya kontrol nasıl geçicek onun hayalini kuruyorumm
Bnm onceknde 4buck aylkkn baslamsti :) ilk gebelkte gec hssedlrms genelde cnm ama bellide olmz insallah erkn hssedrsnayy maşallah bende hareket etsin istiyorum yaaaa:)
sağlıkocağında randevuya gerek yok sabahtan git ver öğleden sonra çıkıyoKızlar mrb. Bugün adetim gecikmeli 14 gün oldu idrar negatif. Ama çok akıntım ve bel ağrım var. Kan veremedim bi türlü randevu alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?