Gebe kalamayanlar buraya.....

ya doktorun demediyse daha sorun yoktur. sivilceler mı çıkıyor ilerde demek ayyyy tüh nasıl baş ediceğiz peki:) bende ergenlikte bile tek sivilce çkmadı ki yaaa:)

ayy maşallah bende hareket etsin istiyorum yaaaa:)

ya doktorun demediyse daha sorun yoktur. sivilceler mı çıkıyor ilerde demek ayyyy tüh nasıl baş ediceğiz peki:) bende ergenlikte bile tek sivilce çkmadı ki yaaa:)
bakalımm canımm doktorum bişi dememiştidee salıyı bekliyorum iple çekerekk cilde göre değişirmi bilmiyorum amaa ergenliğe girmiş gibi çıkıyo aynı yerden bi geçer gibi oluyo ama tekrar çıkıyo hep aynı yerden..

anladım canım neyse sen bi git belki o an yapar hemen:)

çok şükür canım iyi gidiyo sen nasılsın ?erkeğiz teyzesi allahın izniyle :)

bu senee bebekler hep erkek mi nedir... yahu.. bende idare etmeye çalışıyorum bakalım haftaya kontrol nasıl geçicek onun hayalini kuruyorumm

doktorumda dediydi bu sene hep erkek dedim annelerimize diye allahın takdiri tabi o ne ısterse o olur :) ınsallah iyi gecer 14.haftaya giriyorsun he bakalım belli olcakmı cinsiyet seninde ben 16.haftamda öğrendıydım:)

Kızlar mrb. Bugün adetim gecikmeli 14 gün oldu idrar negatif. Ama çok akıntım ve bel ağrım var. Kan veremedim bi türlü randevu alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…