- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.061
Ama olmazkiiiii vicdana vicdan igne batiriyon parti diyo yaaaa!...Ooooo kop kop cuppa cuppa
Benim en az 12 :-/
Tamam arada sen bana haberlerini vergerci bazi goremedigim fotograflari sibel ablam paylasiyo da...sagolsun...ilknuru da gorduk bugun gezide:)))
Iyi bari polis cildrmamis!...olayin skntisina vermis kadinin haliniİbretlik olay
Iyi bari polis cildrmamis!...olayin skntisina vermis kadinin halini
ben söylesem dılını yutarsın 2 kilocuk almışım daha doğuma kadarda 6 7 kılo alırsam işi kurtarıyorum :)
Kiz ben bursaya gelmeyeli o kadar oldu demek istedim
Ama olmazkiiiii vicdana vicdan igne batiriyon parti diyo yaaaa!...
Bu ara akil hep onda olunca :)))ben kafayı bozmuşum o zaman kiloyla :)))))yanlış anlamışım
Yok daha neler
Amaaaaan gel bak iste bu kadin hamile kaliyo ben kalamiyorum ne pko var ne seker...iyi bari dogurabilmis kiiizzz!...
Polis de matrak...tam kafa adam tabi adamsaaklı başında biri anlatsın demiş
Amaaaaan gel bak iste bu kadin hamile kaliyo ben kalamiyorum ne pko var ne seker...iyi bari dogurabilmis kiiizzz!...
Sen ne diyon mutfagin girisine tartiyi koydum...bazen tartiliyorum geciyorum mutfaga...aksam esim geldi karanliktan gorememis sen bas tartiya ben bi bagaaardim hassas o tarti kiracan diye o da bunun burda ne isi var diye kizdi...ben de dedim barikat kurdum mutfaga girip biseyler yemiyeyim diye bizim hatin delirdi tobe tobe diyoBu ara akil hep onda olunca :)))
Polis de matrak...tam kafa adam tabi adamsa
Sen ne diyon mutfagin girisine tartiyi koydum...bazen tartiliyorum geciyorum mutfaga...aksam esim geldi karanliktan gorememis sen bas tartiya ben bi bagaaardim hassas o tarti kiracan diye o da bunun burda ne isi var diye kizdi...ben de dedim barikat kurdum mutfaga girip biseyler yemiyeyim diye bizim hatin delirdi tobe tobe diyo
Aynen yaa...ben burda eridim bittim yuruyom diye bi de bayir eve yukari cikis 15 dk in 1 saat yuru 15 dk cik valla eriyip bitiyom eve gelene kadarsezeryan olmuş. ben hastanede yaklaşık 120 kilo bi kadınla tanışmıştım hamileydi . olmaz diye bişi yok nasip işi
Sen ne diyon mutfagin girisine tartiyi koydum...bazen tartiliyorum geciyorum mutfaga...aksam esim geldi karanliktan gorememis sen bas tartiya ben bi bagaaardim hassas o tarti kiracan diye o da bunun burda ne isi var diye kizdi...ben de dedim barikat kurdum mutfaga girip biseyler yemiyeyim diye bizim hatin delirdi tobe tobe diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?