- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.081
Aynen yaa...ben burda eridim bittim yuruyom diye bi de bayir eve yukari cikis 15 dk in 1 saat yuru 15 dk cik valla eriyip bitiyom eve gelene kadar
Sen yasa hemiiiiadam da şaşırmışkp anlatınca anlamış
Dur bak benim gunde kac kez tartildigimi diyeyim:kız ben tartılacaktım ya unuttum
Neee bizimki diyo cabuk kilo ver ben ccocuk istiyom...hersey bebek icin oldu...bende ne icin ugrasiyom diyomda sen yeni elbiseler alcan hedefin o diyo...e dusundum de 3 ay sonunda kendime odul verebilirimherşey sağlık için
Dur bak benim gunde kac kez tartildigimi diyeyim:
Sabah ac karnina...
Yuruyusten gelince...
Kahvalti yapinca...
Tuvaletten cikince...
Gun icinde bi kaac kez abur cubur yemeye karar vermeden once...
Bi de gece yatarken:))))
Kiz su icsem yariyo derler ya onu test edyom bazen hakkat bi gram atiyo fazladan...napim yemiim mi kaldiki ben cok yiyen degilim ama duzensiz yiyenim...oyyyAllah seni napmaya emi
Neee bizimki diyo cabuk kilo ver ben ccocuk istiyom...hersey bebek icin oldu...bende ne icin ugrasiyom diyomda sen yeni elbiseler alcan hedefin o diyo...e dusundum de 3 ay sonunda kendime odul verebilirim
Ayyy bak ne dicem yeni tunikler cikmis kiiizzz ondan alicam kalem etek te mi alsam?onu almisken gomlksiz olmaz o da oldu uygun basortu babet...bi de yazlik elbisr aldiimmmi bi takim tamamdirnapak yani arada ödüllendirmeyelim mi kendimizi
Bi tartilsana simdi?sabah bi daha bakarsin???napak yani arada ödüllendirmeyelim mi kendimizi
Kiz su icsem yariyo derler ya onu test edyom bazen hakkat bi gram atiyo fazladan...napim yemiim mi kaldiki ben cok yiyen degilim ama duzensiz yiyenim...oyyy
Bi tartilsana simdi?sabah bi daha bakarsin???
Ayyy bak ne dicem yeni tunikler cikmis kiiizzz ondan alicam kalem etek te mi alsam?onu almisken gomlksiz olmaz o da oldu uygun basortu babet...bi de yazlik elbisr aldiimmmi bi takim tamamdir
Dogruymus ama sis cikiyosun tariya hele bi de benim adet yaklasti ya canim acayip cikolata istiyo bi de sistim boyle karin bolgesi...ay adet olunca agridan yuruyemem de ben gordunmu bak bi kac gun eksilecek tempodan?kız geçen tv de bi tane doktor su içsem yarıyor diyolar su da vitamin mi varda yarasın diyorbende aynı düzensiz yiyorum ekmeği azaltmam lazım
Ekmegi gercekten azalt canim ben ergenlik doneminde cok yiyodum ama oyle boyle degil pilavin ustune biraz taze fasulye eklerdim susuz yerinden onu ekmekle yerdim...ama sonra azallttim sonrada biraktim simdi bi kahvaltida fazla yiyodum diyete baslayinca onu da biraktim...kız geçen tv de bi tane doktor su içsem yarıyor diyolar su da vitamin mi varda yarasın diyorbende aynı düzensiz yiyorum ekmeği azaltmam lazım
Ben eczane de tartilirsam ohoooo...ayakkabiyi cikar ustteki kiyafeti cikar derken bakmisim ohoooooo...o yuzden evde tartiliyom da bu da degisik ya bi oyle bi boyle?benim tartım yok kieczaneye gitmişken tartılacaktım
Kir kiiizzz...sende yani durdugu kabahat!...1 ay icinde 4 kilo versem bile bayramlik alirim gozum hep elbiseye gidiyo ya?benim eteklerin hiç biri gelmiyor artık bana .. ben geçen ay aldım yeni cicileral al yaz geldi yeni cicikler şart bende kumbaramı kırınca alıcam
Ve aleykum esselam bize de dua etseydin mübarek cuma gunuBursa ulu camiden selamlar
Ekmegi gercekten azalt canim ben ergenlik doneminde cok yiyodum ama oyle boyle degil pilavin ustune biraz taze fasulye eklerdim susuz yerinden onu ekmekle yerdim...ama sonra azallttim sonrada biraktim simdi bi kahvaltida fazla yiyodum diyete baslayinca onu da biraktim...
Ben eczane de tartilirsam ohoooo...ayakkabiyi cikar ustteki kiyafeti cikar derken bakmisim ohoooooo...o yuzden evde tartiliyom da bu da degisik ya bi oyle bi boyle?
Kir kiiizzz...sende yani durdugu kabahat!...1 ay icinde 4 kilo versem bile bayramlik alirim gozum hep elbiseye gidiyo ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?