Gebe kalamayanlar buraya.....

kız ben tartılacaktım ya unuttum
Dur bak benim gunde kac kez tartildigimi diyeyim:
Sabah ac karnina...
Yuruyusten gelince...
Kahvalti yapinca...
Tuvaletten cikince...
Gun icinde bi kaac kez abur cubur yemeye karar vermeden once...
Bi de gece yatarken:))))

Kiz su icsem yariyo derler ya onu test edyom bazen hakkat bi gram atiyo fazladan...napim yemiim mi kaldiki ben cok yiyen degilim ama duzensiz yiyenim...oyyy

kız geçen tv de bi tane doktor su içsem yarıyor diyolar su da vitamin mi varda yarasın diyor bende aynı düzensiz yiyorum ekmeği azaltmam lazım

Ayyy bak ne dicem yeni tunikler cikmis kiiizzz ondan alicam kalem etek te mi alsam?onu almisken gomlksiz olmaz o da oldu uygun basortu babet...bi de yazlik elbisr aldiimmmi bi takim tamamdir

benim eteklerin hiç biri gelmiyor artık bana .. ben geçen ay aldım yeni ciciler al al yaz geldi yeni cicikler şart bende kumbaramı kırınca alıcam

kız geçen tv de bi tane doktor su içsem yarıyor diyolar su da vitamin mi varda yarasın diyor bende aynı düzensiz yiyorum ekmeği azaltmam lazım
Dogruymus ama sis cikiyosun tariya hele bi de benim adet yaklasti ya canim acayip cikolata istiyo bi de sistim boyle karin bolgesi...ay adet olunca agridan yuruyemem de ben gordunmu bak bi kac gun eksilecek tempodan?

Ekmegi gercekten azalt canim ben ergenlik doneminde cok yiyodum ama oyle boyle degil pilavin ustune biraz taze fasulye eklerdim susuz yerinden onu ekmekle yerdim...ama sonra azallttim sonrada biraktim simdi bi kahvaltida fazla yiyodum diyete baslayinca onu da biraktim...

benim eteklerin hiç biri gelmiyor artık bana .. ben geçen ay aldım yeni ciciler al al yaz geldi yeni cicikler şart bende kumbaramı kırınca alıcam
Kir kiiizzz...sende yani durdugu kabahat!...1 ay icinde 4 kilo versem bile bayramlik alirim gozum hep elbiseye gidiyo ya?

maşallah iyi bırakmışsın he. ben 1 ekmeği tek başıma yiyorum bi de biz akşam 10 da yiyoruz yemeği sonra da yatıyoruz çok da hareketsizim ..

Ben eczane de tartilirsam ohoooo...ayakkabiyi cikar ustteki kiyafeti cikar derken bakmisim ohoooooo...o yuzden evde tartiliyom da bu da degisik ya bi oyle bi boyle?

artık eczanenin orta yerinde çıkartırım bende üzerimi bizim bi arkadaş saatini falanda çıkarmış tartılırken sonra unutmuş çalmışlar

Kir kiiizzz...sende yani durdugu kabahat!...1 ay icinde 4 kilo versem bile bayramlik alirim gozum hep elbiseye gidiyo ya?

bende internetten bakıyorum elbiselere . yok ya daha kırmam yarı da daha 10 lira verdim kıyamıyorum o yüzden kıramıyorum verirsin hem ramazanda geliyor gerçi oruçlu yürüyemezsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…