Gebe kalamayanlar buraya.....

bende internetten bakıyorum elbiselere . yok ya daha kırmam yarı da daha 10 lira verdim kıyamıyorum o yüzden kıramıyorum verirsin hem ramazanda geliyor gerçi oruçlu yürüyemezsin de
Internettwkine guvenemiyorum ya olur ya olmaz ustume sonra degistir zor olur diyorum ama bi bedenim sabitlense...o zaman tedirgin olmam heralde....iftardan sonra yurucez kuzum

Uleynnn boyle espirili şeyler yaziyosunuz ben bunlar serviste okuyorum çok gülsüm

Valla oyle boyle ac acina uyuyacan?baska care yok bu yontem bile cok kilo kaybettiriyomus...

kız ben hastanede refakata kalınca en son 6 da yemek veriyorlardı ne kadar sinir oluyordum soluğu kantinde alıyordum bu göbek gidecek ama böyle de gitmez

figen laz böreği yapıyor ona bakıyorum abla
Resmen rayting tuzagi...cocuga inanmiyorum ben samimi olarak o kizla evlenme derdinde degil anasiyla 2si bir olmus...yazik kiza dicem o da halinden memnun...amaaaan bosver...benim aklim aray doktugu muhallebide kaldi ohhh tatli istiyorum ama yaaaaa

kız ben hastanede refakata kalınca en son 6 da yemek veriyorlardı ne kadar sinir oluyordum soluğu kantinde alıyordum bu göbek gidecek ama böyle de gitmez
Hastane yemegini sorma sebze yemegi duru su...etliyse yemek et pismemis....ekmegi saymiyorum bile en polip ameliyatindan sonra bunu yedim...12saatlik acliktan sonra...dedigin gibi kuzum dur demek lazimm

Resmen rayting tuzagi...cocuga inanmiyorum ben samimi olarak o kizla evlenme derdinde degil anasiyla 2si bir olmus...yazik kiza dicem o da halinden memnun...amaaaan bosver...benim aklim aray doktugu muhallebide kaldi ohhh tatli istiyorum ama yaaaaa

ben haberler başlayana kadar bakıyorum o sıra da denk geliyorum ama kız hoşuma gidiyor bugün ki giyimi falan güzeldi. bana da çocuk samimi gelmiyor evlenecek olgunluk yok gibi

Hastane yemegini sorma sebze yemegi duru su...etliyse yemek et pismemis....ekmegi saymiyorum bile en polip ameliyatindan sonra bunu yedim...12saatlik acliktan sonra...dedigin gibi kuzum dur demek lazimm

ayy bana da histeroskopiden çıkınca bi çorba getirdiler hala ne olduğunu anlamış değilim haşlanmış keşkek suyu gibi bişidi.. kız ama ben ablamı beklemiştim doğumdan önce o hastanenin yemekleri bi harikaydı devlet hastanesi ama tavuk şiş bile vardı pideler falan bak yine canım yemek çekti

Ay demeeee...bi iskender olsa da yesek yaaa bizim yerimize ilknur yer artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…