- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.101
Aynen bizde 9bucuk 10 oluyo ben dikkat ediyorum ama yemeye saat 6da son vermek gerekiyo...maşallah iyi bırakmışsın he. ben 1 ekmeği tek başıma yiyorum bi de biz akşam 10 da yiyoruz yemeği sonra da yatıyoruz çok da hareketsizim ..
Internettwkine guvenemiyorum ya olur ya olmaz ustume sonra degistir zor olur diyorum ama bi bedenim sabitlense...o zaman tedirgin olmam heralde....iftardan sonra yurucez kuzumbende internetten bakıyorum elbiselere . yok ya daha kırmam yarı da daha 10 lira verdim kıyamıyorum o yüzden kıramıyorumverirsin hem ramazanda geliyor gerçi oruçlu yürüyemezsin de
Kiz senin etrafinda hep vukuatli insanlar var desene?artık eczanenin orta yerinde çıkartırım bende üzerimibizim bi arkadaş saatini falanda çıkarmış tartılırken sonra unutmuş çalmışlar
Aynen bizde 9bucuk 10 oluyo ben dikkat ediyorum ama yemeye saat 6da son vermek gerekiyo...
Kiz senin etrafinda hep vukuatli insanlar var desene?
Allah kabul etsin inşaallah dualarini canim.Allah razi olsunKiz sal dolu buralar :) bi girersem icinden cikamam diye ellesmedim :) camide once sana sonra hepimize dua ettim :)
Internettwkine guvenemiyorum ya olur ya olmaz ustume sonra degistir zor olur diyorum ama bi bedenim sabitlense...o zaman tedirgin olmam heralde....iftardan sonra yurucez kuzum
Uleynnn boyle espirili şeyler yaziyosunuz ben bunlar serviste okuyorum çok gülsümEşimin ailesinde de var o isim verme olayı hatta trajikomik bi olay var. Kp adı mustafa kayniminda mustafa. Eşimin amcasının adi halil onun oğlunun adı da halil. Halille mustafa elektirik direğine çıkmışlar halile elektrik carpinca hastanelik olmus. Polisler halilin annesine çocuğun adi ne demişler o da halil demiş babasının adı halil demiş , cocugun yaninda kim vardı demiş mustafa demiş mustafanin babası kim mustafa demiş polisler bu kadın şokta demişler
Valla oyle boyle ac acina uyuyacan?baska care yok bu yontem bile cok kilo kaybettiriyomus...ay ben 6 da yesem açlıktan uyuyamam
Uleynnn boyle espirili şeyler yaziyosunuz ben bunlar serviste okuyorum çok gülsüm
Valla oyle boyle ac acina uyuyacan?baska care yok bu yontem bile cok kilo kaybettiriyomus...
Bende en son 2002 gittim :)Benim en az 12 :-/
Şükür bitti sayfalar nereye kayboldunuz yemek vaktinde degilki :)
Resmen rayting tuzagi...cocuga inanmiyorum ben samimi olarak o kizla evlenme derdinde degil anasiyla 2si bir olmus...yazik kiza dicem o da halinden memnun...amaaaan bosver...benim aklim aray doktugu muhallebide kaldi ohhh tatli istiyorum ama yaaaaafigen laz böreği yapıyor ona bakıyorum abla
Burdayim abla yoruldum basim agridi uzaniyorum oyle askim gelicekmis alisverise gidicez de gelene kadar bi gozlerimi dinlendirsem...Şükür bitti sayfalar nereye kayboldunuz yemek vaktinde degilki :)
Hastane yemegini sorma sebze yemegi duru su...etliyse yemek et pismemis....ekmegi saymiyorum bile en polip ameliyatindan sonra bunu yedim...12saatlik acliktan sonra...dedigin gibi kuzum dur demek lazimmkız ben hastanede refakata kalınca en son 6 da yemek veriyorlardı ne kadar sinir oluyordum soluğu kantinde alıyordumbu göbek gidecek ama böyle de gitmez
Resmen rayting tuzagi...cocuga inanmiyorum ben samimi olarak o kizla evlenme derdinde degil anasiyla 2si bir olmus...yazik kiza dicem o da halinden memnun...amaaaan bosver...benim aklim aray doktugu muhallebide kaldi ohhh tatli istiyorum ama yaaaaa
Hastane yemegini sorma sebze yemegi duru su...etliyse yemek et pismemis....ekmegi saymiyorum bile en polip ameliyatindan sonra bunu yedim...12saatlik acliktan sonra...dedigin gibi kuzum dur demek lazimm
Ay demeeee...bi iskender olsa da yesek yaaa bizim yerimize ilknur yer artikayy bana da histeroskopiden çıkınca bi çorba getirdiler hala ne olduğunu anlamış değilim haşlanmış keşkek suyu gibi bişidi.. kız ama ben ablamı beklemiştim doğumdan önce o hastanenin yemekleri bi harikaydı devlet hastanesi ama tavuk şiş bile vardı pideler falan bak yine canım yemek çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?