- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.301
Ayyy gecmis olsun kuzum dis agrisi cok fenaaa...Allahime sisligi inince cektrisin kuzum?dayanilmaz yaaa....
Bende bugun banyoyu temizlerken dustum biliyomusun Allahtan dusakabine dayandimda...tam sert bi dusus olmadi...kuyruk sokumum agriyo bacaklarimin agrisina dayanamiyorum resmen gozlerim kapaniyo ama yorgunluktan uyuyamiyorum
Canim ovi gununse olur...hatta kasigin aci aci agrir...yumurtan buyudugunde oyle olur...bi de sertlik hissedersin...
Zayif bi de zayiflicam diyo yaaa ciks ciks cikszayiflicam ki ben
Yaaa bi de gozume camasir sulu sivi deterjan kacti onunla ugrastim yika yika...ben temizlik yaparken kendimden geciyomdaOyyyyy kıyamam yavrum yaa dikkat etsene allah aşkına temizlik yapcam diye bi yerini sakatlicanSağol canm sana da Çok geçmiş olsun. Ne tuhaftır ki hiç şişlik yok kuzum gitmiyo doktora çok korkuyo
Insallah hayirdir kiiiiiiz bi bakmisin hamis haberi gelmis?Yok değil kuzum geçti ovi günüm benm zaten regl biter bitmez hemen başlıyo o yumurta büyüme ağrısı. 1 hafta var reglime ama bu sefer nedense çok erken oldu göğüs şişliğim ve ağrım anlamadım gitti
Zaten hep gece agrir o. Gitsin de disciye cektirsin kurtulsun yazik yaEvet yaa öf içlerim daraldı bide benim akıllı kocam kaç gündür diş ağrısı çekiyo gram uyku uyumuyo aksi gibi bide gece tutuyo gündüz bişey yoksen bugün tut 2 tane kuvvetli ilacı aynı anda iç istifra ettirdik bi fena oldu ayran falan içirdik gitmiyoda hastaneye zaten bi halt ettikleri yok serum takıp yolluyolar bu sefer de sinirleniyo öyle yani korkuttu beni
Yaaa bi de gozume camasir sulu sivi deterjan kacti onunla ugrastim yika yika...ben temizlik yaparken kendimden geciyomdaigneden mi cekilmesinden mi korkuyo?valla ben esime nisanliyken bnim oldugum sehirde dis doktoruna goturup butun dislerini kaplama yaptrdim...o da igneden nefret eder...basina tihildim erkeklik gururundan hik diyemedi yedi ne kadar igne varsa
Zaten hep gece agrir o. Gitsin de disciye cektirsin kurtulsun yazik ya
Insallah hayirdir kiiiiiiz bi bakmisin hamis haberi gelmis?
Az kaldı bana daa. Bn de gitcem işte hıhDarisi basiniza kuzum
Ya yatamiyorum bile kuzum yatinca da kalakamiyorum kalcami tuta tuta gidiyorum da...gotur kuzum doktora hiic korkmasin sonra insan rahat ediyo...rahatlikla yemek yiyebiliyosun en onemlisi agrin olmuyo...evet sadece bobrek kalp degilki butun organlarin sinirleri dise bagliymis...Ayy tuba allah korumuş kızım deli misin sen düşerken bile macera yaşamışsın
Vala kuzum komple diş doktorunda ne varsa korkuyo. Diyorum ki şu günlerdir çektiğin acı kadar dahi yok kendine eziyet ediyosun diye ama bilmiyorum bu sefer bayağı fena galiba ki hayır falan demiyotutarım ben elinden diyorum bakalım inşaallah gider ya organlara çook zararı var zaten sürekli kalbim fena oluyo deyip duruyo dişin de en çok kalbe ve böbreğe zararı var zateen
Hadi gozun aydinAz kaldı bana daa. Bn de gitcem işte hıh
Orasi hiiiic belli olmaz sevdiceginde yaninda...nasip olmustur insallah...Yok be yaa nerdeeeHiç umudum yok malesef ki..
Az kldı dediysem bir aydan fazla var bebiş ama işte çok sık gidemeyince buna bile seviniyo insanHadi gozun aydin
Hayrlisi canimKızlar 3 gün gecikme sonrası bugün umutlar suya düştü maalesef
Eşimle çok umutlanmıştık ilk kez bu kadar gecikme oldu çünkü ama bu ayda olmadı..
Babalar günü hediyem olur dedim olmadı, umudum temmuzda doğum günüm var inşallah o zaman mutlu haberi veririm
Zayif bi de zayiflicam diyo yaaa ciks ciks ciks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?