Gebe kalamayanlar buraya.....

Oyyyyy kıyamam yavrum yaa dikkat etsene allah aşkına temizlik yapcam diye bi yerini sakatlican Sağol canm sana da Çok geçmiş olsun. Ne tuhaftır ki hiç şişlik yok kuzum gitmiyo doktora çok korkuyo

Canim ovi gununse olur...hatta kasigin aci aci agrir...yumurtan buyudugunde oyle olur...bi de sertlik hissedersin...

Yok değil kuzum geçti ovi günüm benm zaten regl biter bitmez hemen başlıyo o yumurta büyüme ağrısı. 1 hafta var reglime ama bu sefer nedense çok erken oldu göğüs şişliğim ve ağrım anlamadım gitti

Oyyyyy kıyamam yavrum yaa dikkat etsene allah aşkına temizlik yapcam diye bi yerini sakatlican Sağol canm sana da Çok geçmiş olsun. Ne tuhaftır ki hiç şişlik yok kuzum gitmiyo doktora çok korkuyo
Yaaa bi de gozume camasir sulu sivi deterjan kacti onunla ugrastim yika yika...ben temizlik yaparken kendimden geciyomdaigneden mi cekilmesinden mi korkuyo?valla ben esime nisanliyken bnim oldugum sehirde dis doktoruna goturup butun dislerini kaplama yaptrdim...o da igneden nefret eder...basina tihildim erkeklik gururundan hik diyemedi yedi ne kadar igne varsa

Insallah hayirdir kiiiiiiz bi bakmisin hamis haberi gelmis?

Zaten hep gece agrir o. Gitsin de disciye cektirsin kurtulsun yazik ya

Ayy tuba allah korumuş kızım deli misin sen düşerken bile macera yaşamışsın
Vala kuzum komple diş doktorunda ne varsa korkuyo. Diyorum ki şu günlerdir çektiğin acı kadar dahi yok kendine eziyet ediyosun diye ama bilmiyorum bu sefer bayağı fena galiba ki hayır falan demiyo tutarım ben elinden diyorum bakalım inşaallah gider ya organlara çook zararı var zaten sürekli kalbim fena oluyo deyip duruyo dişin de en çok kalbe ve böbreğe zararı var zateen

Ya yatamiyorum bile kuzum yatinca da kalakamiyorum kalcami tuta tuta gidiyorum da...gotur kuzum doktora hiic korkmasin sonra insan rahat ediyo...rahatlikla yemek yiyebiliyosun en onemlisi agrin olmuyo...evet sadece bobrek kalp degilki butun organlarin sinirleri dise bagliymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…