- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 42
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.321
Benimde 2,5 yildir olmuyor ve artık psikolojim çok bozuldu yiprandim ya iki aşılama negatif sonuç şimdide tüp bebek diyorlar sebepsiz kısırlık bizimki... Rabbim bir an önce hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsinmerhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
Orasi hiiiic belli olmaz sevdiceginde yaninda...nasip olmustur insallah...
Ya yatamiyorum bile kuzum yatinca da kalakamiyorum kalcami tuta tuta gidiyorum da...gotur kuzum doktora hiic korkmasin sonra insan rahat ediyo...rahatlikla yemek yiyebiliyosun en onemlisi agrin olmuyo...evet sadece bobrek kalp degilki butun organlarin sinirleri dise bagliymis...
Evet aynen... canim o psikolojik olarak rahat olunca mujdeyi alanlarda var...belki seninde oyle olur...Bide geldi ya bayağı yoğun geçtiBide bebek olayını düşünerek olmadı mesela akışına bıraktım zaten takmıyorum inanki böylesi daha güzel
Gecmis olsun canimEvet kuzum bütün sinirler dişlerden geçiyo bakalım biraz ikna oldu gibi inşaallah vazgeçmez kurtuluruz sende dikkat et kendine iyi mi
Kacinci gununKızlar hala bekliyorum ama kasık ve bel ağrılarım çoğaldı.. Hamiş arkadaşlar sizlerde de çok olmuş muydu??
Yok abla 3 gün gecikmeyle dün umutlarım suya düştü maalesefKacinci gunun
Heeee bacak dekoltesiymis ne bacagi kukusu görünecek nerdeyse :) giydirmez Kocasi bana gore :)https://www.google.com.tr/search?q=abiye.elbise&client=ms-android-samsung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wQ5yVa_HMOqrygPCwoCwDQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=592#imgrc=cikDdcetAKe3VM%3A;pZn-gLpG2147AM;http%3A%2F%2Fwww.anindabul.net%2Fimages%2Fabiye-elbise%2Fabiye-elbise8.jpg;http%3A%2F%2Fwww.anindabul.net%2Fabiye-elbise.html;996;1500
Bu tarz guzel hem sadece bacak dekoltesi var?
Bu bisey giymemiski :)))
Ben begenmedim buda abartinin tam tersi olmuş asidi düz sade
Evet aynen... canim o psikolojik olarak rahat olunca mujdeyi alanlarda var...belki seninde oyle olur...
Ben begenmedim buda abartinin tam tersi olmuş asidi düz sade
Heeee bacak dekoltesiymis ne bacagi kukusu görünecek nerdeyse :) giydirmez Kocasi bana gore :)
Canim benim sen geç evine hayirlisiyla Allah omur versin daha gizemlerini sana alirim
Hayirlisi olsun tatlim benim sikma canini yeni aya hazirla moraliniYok abla 3 gün gecikmeyle dün umutlarım suya düştü maalesefgelecek aya kaldı inşallah..
Oh olsun en iyisinidemissinsHayırlısı neyse o olsun kuzum Rabbim ne zaman isterse işte bizde o vakti bekliyoruz. Inan ki artk hiiç kafama takmıyorum he aklıma gelmiyo mu tabiki de geliyo ama umursamıyorum :) kafam dinç çok şükür artık. Bugün annemdeydik gene sorup durdular bak ablanda var senin yokmu daha diye 5 sene daha düşünmüyorum didim
Oh olsun en iyisinidemissins
KukusuuuHeeee bacak dekoltesiymis ne bacagi kukusu görünecek nerdeyse :) giydirmez Kocasi bana gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?