Gebe kalamayanlar buraya.....

Benimde 2,5 yildir olmuyor ve artık psikolojim çok bozuldu yiprandim ya iki aşılama negatif sonuç şimdide tüp bebek diyorlar sebepsiz kısırlık bizimki... Rabbim bir an önce hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin

Evet kuzum bütün sinirler dişlerden geçiyo bakalım biraz ikna oldu gibi inşaallah vazgeçmez kurtuluruz sende dikkat et kendine iyi mi

Evet aynen... canim o psikolojik olarak rahat olunca mujdeyi alanlarda var...belki seninde oyle olur...

Hayırlısı neyse o olsun kuzum Rabbim ne zaman isterse işte bizde o vakti bekliyoruz. Inan ki artk hiiç kafama takmıyorum he aklıma gelmiyo mu tabiki de geliyo ama umursamıyorum :) kafam dinç çok şükür artık. Bugün annemdeydik gene sorup durdular bak ablanda var senin yokmu daha diye 5 sene daha düşünmüyorum didim

Ben begenmedim buda abartinin tam tersi olmuş asidi düz sade

Evet abla bende diyorum işte çok fazla günlük. Yani kuzenim dediğim de öyle mesafeli değil kardeşim evleniyo desem yeridir :) gelin diyo bana abla bak çok giyin şıkır şıkır ol yanımda durcan hep :)) e bende gidip şimdi bunu alamam gezmeye gidiyo gibi siyahı almayı düşünüyorum sırtına tül veya dantel diktirip

Oh olsun en iyisinidemissins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…