Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet canim bende annemlerle gezmeye gittim yemeklerden birini yemesem hamilemisin diyolar?Allahim ne alaka ben onu evlenemeden oncede yemiyorum diyorum gizliyorum saniyolar???

Evet canim bende annemlerle gezmeye gittim yemeklerden birini yemesem hamilemisin diyolar?Allahim ne alaka ben onu evlenemeden oncede yemiyorum diyorum gizliyorum saniyolar???

Bizimde bina da biri bisi pisirse bütün apartmana kokusu yayılıyor ben de şu kokuyor deyince hamile misin diyolar sanki bi hamilelerde kokuya hassas

Hayır sanki bizim hamileliğimiz Çanakkale zaferi niteliğinde olcakmış gibi soruşları var meraklı melahatlar yaa muhtemelen biz hamile kalırsak doğuracağımız yiğit ülkeyi düşmanlardan koruyacak galiba onlarda sabırsızlıkla bekliyolar aklıma başka bişey gelmiyo yoksa niye bu kadar sorsunlar

Noldu canim?aynen bugun bende oyleyim...kim gelse catacam yani:))) adet yaklasiyo ya ondan...
Kaynanam yne kaynanam blmiorm sinr oluorm sesini ble duymk istemiorm ya o derece sogudm. Eltimn annesi fln gelmsti gecn aksm bu yuksk sesle bse anlatio kesn bni anlatiodu naparlrsa yapsnlr fln dio tam anlayamadm ztn onda ole huy vardr bnm annem gelncede eltimi anlatiodu anneme kardeslri ble brbrne dusuruo o ck sinrlym ona Rabbim e havale ettm ne diyeym

bi seçim yorgunluğu üstüne yine iş başı ...yarında büyük gün kaç gündür ince ince kasık ağrısı gibi şeyler var bi hareketlenmeler ama hiç olmazdı çünkü bn ilk damla kırmızıyı görürüm ondan sonra bel ağrım olur öncesinde yık olmaz ...bide göğüs ucumda ağrı ama çok hafif belli belirsiz dokununca oluyo normalde olmazdı yaş ilerledikçe tepkilerde değişiyo heralde canolar...benden bu kadar sizde ne var ne yok..

Bizimde bina da biri bisi pisirse bütün apartmana kokusu yayılıyor ben de şu kokuyor deyince hamile misin diyolar sanki bi hamilelerde kokuya hassas
ayy bnd öyleyim yemeyi çok severim biey koksa canım ister tvde gçrsem ister ağzımdan pat diye kaçırırım sonra toparlamaya çalışırım çünkü konu hemen bebek işine gelir

canım emin ol herkesde aynı problem var tek degilsin. sen en güzelini yapıyosun Allaha havale etmekle. bazen saygımı bozmayım dersin ama şeytan dürtükler zaten karşındakini de şeytandan aşagı görmezsin ki ben öyle görüyorum .... sabırrr canımın içi sabırr.....

Canm bz aylardr knsmuorz ve bi hc derdine yok yere yere durp dururkn kustu sornda su kisaca soleym bz altli ustlu oturuyrz o eltimle alt katta oturuo bende ust katta oturuorm bnm evden kndne bi oda istiodu bu bnde bse dememstm ztn ev byk 5odali alt katta durdgu odanin ust kattakni istio bnm evm sobali kisn zor oluo malum yatak odama soba kuramam cnku perdelrm ole devmli yknck bi perde deil takmasi ckrmasi zor mekanizmali olanlrdn. Ztn ytk odamda pk buyk deil. Otrma odalarndada yatlmio bi onun bnden istdgi oda vardi iste bn nasp olrsa orayi bebk odasi yapmayi dusunuodm orasi bos die oraya soba kurp yatk koydk onun odasi ya sozde orasi delrms bu sanki asada kalck yeri yk bde dusn sobayi kurarkn kayinpedermde yardm etti adamcagz napsn kndi babam gbi severm o zmndn snra kaynanamla knsmuorz ck byk kavga ettk kaynpederm ble bni hakli gordu amdi hamileym die aut gnderyo gozleme yapip gndryo bse bahceden bse toplasa erik fln bzede veryo ama is istn gecti bni kndndn sogttu bkere

Ben apartmanda bazen sogan kokusu duyuyorum...normalde severim ama bazen midemi kaldiriyo...ama tabi bunu biriyle paylasamazsin cunku bizim apartmanda insan gibi insan yok...

Canim zaten onun bu huyunu bilen biliyodur...sen canini skma soylenmeye merakliysa karsisindaki de onun napmak istedigini kimin hakli kimin haksiz oldugunu az cok anlar...sunu dusunmek gerekir bence bu insan baska birinin hakkinda arkasindan konusuyosa benim de hakkimda konusur der ve ona gore ciddiye alir konusmalari...bosver sen uzulme...Rabbime havale et o bilir ne yasatacagini...

Tek guvencem rabbim zaten. Ama bu dunyada ama ahirette o bilir napacagni bana iftira attigi icinde bebegi sen oldrdn die o gunahsiz yavrumu karistrdgi icnde oteki tarfta iki elm iki yakasnda olck asla hakkimi helal etmiorm..

Sehzaee bekleniyo ya ondan bu sabirsizlikannem eski komsusuna gitmis aradim yerini soyledi orasida 5 katli ve asansor yok ayakkabi da topukluydu...zaten cok rahat edemem...annem merdivenleri cilarken dikkat et dedi telefonda..yukari ciktim iceri girdim direk hamilemisin bize mi soylemiyosunuz ask olsun dediler....bi de sapiklar ki gobegime goguslerime bakiyolar kiizzz ay kadin mileeti baciiiiiim

Kuzzzzum sende ince ince oluyomus bende bayagi baski yanma agri var geldi gelicek...bi de mide bulantisi varki sorma...ya vitaminler sunlar bunlar aldik hemde hic bi ay bu kadar degerlendirmemistik yine olmadi

Tek guvencem rabbim zaten. Ama bu dunyada ama ahirette o bilir napacagni bana iftira attigi icinde bebegi sen oldrdn die o gunahsiz yavrumu karistrdgi icnde oteki tarfta iki elm iki yakasnda olck asla hakkimi helal etmiorm..
Canim sen kendini o yavruyu uzme...o zaten dogmadan babannesini az cok tanidi...sen bunalma ki onada kotu enerjin gitmesin...seni rahatlaticak olan namaz kuran dua...bol bol ibrahim suresini oku...cocuk herkes tarafindan sevilen uysal bi bebek olurmus

Kuzzzzum sende ince ince oluyomus bende bayagi baski yanma agri var geldi gelicek...bi de mide bulantisi varki sorma...ya vitaminler sunlar bunlar aldik hemde hic bi ay bu kadar degerlendirmemistik yine olmadi
napıcaz artık bilmiyorum canoo yaaa ne olacak bzm halimiz ama bnd öncesinde hiç sızı fln olmazdı bi damladan sonra başlardı bel ağrısı kasık ağrısı fln olmazdı kaç gündür var da demekki artık o bile değişiyo ama bi hayatımız değişmiyo ne olacak bzm halimiz

Zatn bebege yansio sikintmda bde diorm onu uzmeye ne hakkim var sen sukr etsene rabbim sana bi mutluluk vermis bi mucize verms sukret diorm ibrahim suresini okuycm canm insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…