Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar herkese günaydınlarr iyi sabahlarr.ben doktora gitmiştim şimdi netten baktım sonuçlarıma bilgisi olan varsa yorum apıp değerlendirebilirmi doktor 24 ünde gel dedi çünkü
adetin ikinci günü
lh değeri 5,35
fsh 4,28

aynıyız canım şu anlattıklarının hepsini hergün yaşıyorum duyuyorum. biz uzak oturyrz farklı ilçelerde ama her ayın 15-20 günü bende kalyo ve aşırı derecede oglunu kıskanyo bide. öyle dertler çıkıyo ki kimse kendi ailen gibi degil olamazda. yaranmaya çalışır ama sen zaten gördün onun yüzünü bi kere aklayamaz kendini bnm gözümde kaynanam öyle artık zerre gözümde yok . Allah akıl fikir versin inşallahh. Rabbim merhamet versin. peki kocan senin tarafında mı annesinin tarafında mı

Aylik strese bagli da oluyo kuzum senin bat ne zaman?bnde blmiyorum nolucak?bu ay hem yildonumumuz hemde dogum gunumolmadi olmadi

Zatn bebege yansio sikintmda bde diorm onu uzmeye ne hakkim var sen sukr etsene rabbim sana bi mutluluk vermis bi mucize verms sukret diorm ibrahim suresini okuycm canm insallah.
Tabiki canim bunaldigin zaman elini karnina koy sakinlesirsin yavrun sana yardimci olur...evet muhakkak oku canim benim tanidigim okuyodu hamileyken bi de gercekten faydasini da gordu

Aylik strese bagli da oluyo kuzum senin bat ne zaman?bnde blmiyorum nolucak?bu ay hem yildonumumuz hemde dogum gunumolmadi olmadi
bnm ki yarın bu ay ilk defa gün saymadım korkumu bastırdım hiçbişey yokmuş gibi davrandım diğer ay için plan yapmadım ne içsek ne yesek doktor aşılama kürmü uygulasak fln hiçbişey düşünmedim pozitif olup bu ay olacak hissi yaşadım ama bayramda hep hamile olmak istedim

Ah kuzum yaaaher ay icin planim oluyo her ne kadar baslarda kendimi serbest biraksam da calisma basladiginda ve adete bi kac gun kala muhakkak basliyo stres vucudumu dinleme

Ah kuzum yaaaher ay icin planim oluyo her ne kadar baslarda kendimi serbest biraksam da calisma basladiginda ve adete bi kac gun kala muhakkak basliyo stres vucudumu dinleme
bnd bu ay yapmıyayım sters dedim ama....napıcamı bilmiyorum işte artık herşeyi yaptım aşılma kaldı ...ev aldık ya bi sürü taksit var yinede bu ay aşılama yapsam mı diyorum borcun altına girip yada ramazandan sonramı yapsam diyorum bilemiyorum işte

merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı

Canim dusun ister ramazandan sonra yap orucum kalmasin diyosan yani...ama ben bi an once caresine bakmak istiyorum diyosan basla bu ay...yani hem manevi durumuna hem de maddi durumuna bagli...

Bnm tarafmda ck sukr.. Hep yanmda oldu kavga edrknde annesne sen bunlari bze yasattn ya bnm bundn snra annem yk desi brz knsmadlr snra barstlr onlr bn ona hp dedm o senin annen bnm yuzume kus kalma iyi yda ktu senin annendr dedm. Ama ona gore senin karin seni dolduruo dio napmsmda doldrmsm blmiorm. Dgru kmse kndi ailen gbi olmuo gelin die el goruolr nerde geln varsa hepsinin Allah belasini versn dioms unuttgu bse var kndi kizida gelin

Tabiki canim bunaldigin zaman elini karnina koy sakinlesirsin yavrun sana yardimci olur...evet muhakkak oku canim benim tanidigim okuyodu hamileyken bi de gercekten faydasini da gordu
Ee dunya duayla ayakta dururms die bosuna demiolr.. Rabbim hepimize hayrli imanli evlatlar nasp etsn insallah

ne olsun anı canoo yarın günüm napıcama karar veremedim aşılama işini haftaya da ramazan geliyo iişte iğne ilaç kullanmak lazım oruç tutamam büyük ihtimal
Hayirlisi canim yaa sikma yine canini. Bak sizin icin yeni bir surec basliyo insallah asilamayla olacak nerden biliyorsun ki :))

Ayy töbeler olsun ah o teyzeler bakarlar tabi heryerimize sende göster ama elletme sakın hee

Canim dusun ister ramazandan sonra yap orucum kalmasin diyosan yani...ama ben bi an once caresine bakmak istiyorum diyosan basla bu ay...yani hem manevi durumuna hem de maddi durumuna bagli...
maddi olarak zorlanıcaz evin borcu taksitler fln var ama 2 seneyi geçiyo artık bi çare olsun istiyorum da ramazanda araya giriyo yine kararsızım

Allah bilir kizzzz belki vatana hayirli bir yiğit dogurursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…