Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy töbeler olsun ah o teyzeler bakarlar tabi heryerimize sende göster ama elletme sakın hee
Kiz bunlar hamama goturup kiz begenen cinsten yaaabi elbise giymistim biraz inceydi...esim altina citcitli zibin giy diye israr etti kadinlar arasindayim dedim olsun dedi biliyomus meger teyzelerin huyunu

maddi olarak zorlanıcaz evin borcu taksitler fln var ama 2 seneyi geçiyo artık bi çare olsun istiyorum da ramazanda araya giriyo yine kararsızım
Hayirlisi olsun kuzum esin ne diyo?bi de icimden sey geciyo diyorum orucunu aksatmasan?Rabbim mucizeyi Ramazanda verir sana belkide?olmadi bayramdan sonra yaptirirsin?bu benim fikrim tabi

Hayirlisi olsun kuzum esin ne diyo?bi de icimden sey geciyo diyorum orucunu aksatmasan?Rabbim mucizeyi Ramazanda verir sana belkide?olmadi bayramdan sonra yaptirirsin?bu benim fikrim tabi
bnd içimden öyle diyorum aslında ramazan orucu bu başka şeye benzemez diyrm..eşime de çok üzülüyo borcu göze alır da bu zamana kadar bn erteledim ev alalı 5 ay oldu daha kartlar dolu yazı atlatırsak çok şükür taksit kalmıyo rahatlıyorz yine kalır bu ay hem ramazan hem elimiz dar cano

O zaman bekle biraz daha cano ramazan gecsinde bayram bittigi gibi baslarsin tedaviye...hem diyorum ya umut belki ramazanda olur.

İNŞALLAH cano artık olsun okadar çok çıkmazdayız ki rabbim duysun sesimizi bizlerede versin
Evet canim...gercekten cikmazdayiz...sanki oyle geliyo hic bi zaman olmicak...butun ay kendini rahat birakiyosun ama adet gunu gelip catiyo o zaman basliyo stres acabalar?umutsuzluk...hep bu adet son olsun diye dua ediyoruz...acayip bisey ama artik evliligin 2.yili olmus hala ped kullanmak zoruma gidiyo...sonra sukrediyorum yilda 2 kez adet olan bile var diyorum...hayirlisi canim...en yakin zamanda saglikla hayirla insallah....

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım??

adetin için maydonozla ısırganı kaynat iç hemen söktürür bnde yıllardır kullandım ilaç her ay aynısı oldu bu bitkileri karıştırdım içtim Elhamdulillah ilaca fln gerek kalmıyo canım tavsiye ederim. kasıklarında hafif agrı kasılma batma oluıyosa eger yumurtluyosundur ovulasyona devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…