- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.381
saol cano yarına kadar karar vermem lazım bu aşılama işiniHakkinda hayirlisi neyse o olsun cnm...
Allah bilir kizzzz belki vatana hayirli bir yiğit dogurursun :)
Kiz bunlar hamama goturup kiz begenen cinsten yaaaAyy töbeler olsun ah o teyzeler bakarlar tabi heryerimizesende göster ama elletme sakın hee
Hayirlisi olsun kuzum esin ne diyo?bi de icimden sey geciyo diyorum orucunu aksatmasan?Rabbim mucizeyi Ramazanda verir sana belkide?olmadi bayramdan sonra yaptirirsin?bu benim fikrim tabimaddi olarak zorlanıcaz evin borcu taksitler fln var ama 2 seneyi geçiyo artık bi çare olsun istiyorum da ramazanda araya giriyo yine kararsızım
Neden olmadi diyon adet oldunmukiAylik strese bagli da oluyo kuzum senin bat ne zaman?bnde blmiyorum nolucak?bu ay hem yildonumumuz hemde dogum gunumolmadi olmadi
Olmadim ama olmak uzereyim abla...sinyaller verildiNeden olmadi diyon adet oldunmuki
amin cümlemize inşaallahEe dunya duayla ayakta dururms die bosuna demiolr.. Rabbim hepimize hayrli imanli evlatlar nasp etsn insallah
hayır olsun inşaallah canım :)Aaaa kızlar daha yeni aklıma geldi ben rüya gördüm bugün kan testi yaptırmışım 1.93 gibi bi sonuç çıkmış güya. Tüh değilmişim yaa diyorum kendi kendime hayır olsun diyeyim bakalım :))
bnd içimden öyle diyorum aslında ramazan orucu bu başka şeye benzemez diyrm..eşime de çok üzülüyo borcu göze alır da bu zamana kadar bn erteledim ev alalı 5 ay oldu daha kartlar dolu yazı atlatırsak çok şükür taksit kalmıyo rahatlıyorz yine kalır bu ay hem ramazan hem elimiz dar canoHayirlisi olsun kuzum esin ne diyo?bi de icimden sey geciyo diyorum orucunu aksatmasan?Rabbim mucizeyi Ramazanda verir sana belkide?olmadi bayramdan sonra yaptirirsin?bu benim fikrim tabi
O zaman bekle biraz daha cano ramazan gecsinde bayram bittigi gibi baslarsin tedaviye...hem diyorum ya umut belki ramazanda olur.bnd içimden öyle diyorum aslında ramazan orucu bu başka şeye benzemez diyrm..eşime de çok üzülüyo borcu göze alır da bu zamana kadar bn erteledim ev alalı 5 ay oldu daha kartlar dolu yazı atlatırsak çok şükür taksit kalmıyo rahatlıyorz yine kalır bu ay hem ramazan hem elimiz dar cano
İNŞALLAH cano artık olsun okadar çok çıkmazdayız ki rabbim duysun sesimizi bizlerede versinO zaman bekle biraz daha cano ramazan gecsinde bayram bittigi gibi baslarsin tedaviye...hem diyorum ya umut belki ramazanda olur.
Evet canim...gercekten cikmazdayiz...sanki oyle geliyo hic bi zaman olmicak...butun ay kendini rahat birakiyosun ama adet gunu gelip catiyo o zaman basliyo stres acabalar?umutsuzluk...hep bu adet son olsun diye dua ediyoruz...acayip bisey ama artik evliligin 2.yili olmus hala ped kullanmak zoruma gidiyo...sonra sukrediyorum yilda 2 kez adet olan bile var diyorum...hayirlisi canim...en yakin zamanda saglikla hayirla insallah....İNŞALLAH cano artık olsun okadar çok çıkmazdayız ki rabbim duysun sesimizi bizlerede versin
Saol ablaHayirlisi olsun tatlim benim sikma canini yeni aya hazirla moralini
adetin için maydonozla ısırganı kaynat iç hemen söktürür bnde yıllardır kullandım ilaç her ay aynısı oldu bu bitkileri karıştırdım içtim Elhamdulillah ilaca fln gerek kalmıyo canım tavsiye ederim. kasıklarında hafif agrı kasılma batma oluıyosa eger yumurtluyosundur ovulasyona devam....merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?