- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.401
Evet cano sadece stres degil agrilari da basladi?Kızçeler napıyonuz bat stresi başladı mı
Bende de var bu gün. Zati kan testi yapldı bana o yüzden umudum Yok malesefEvet cano sadece stres degil agrilari da basladi?
Bende dun aksam idrariyla test yaptim negatf kaldi geriye bi kac tane gebelik testimBende de var bu gün. Zati kan testi yapldı bana o yüzden umudum Yok malesef
Bende dun aksam idrariyla test yaptim negatf kaldi geriye bi kac tane gebelik testim
Merhaba ben 3 senelik evliyim fakat cocugumuz olmuyor yumurtalıklarim gelismemis şehir değiştirme nedeni şubu derken tam bi tedaviye baslayamadim suan bingolde yaşıyorum Elazığ'da bi doktor da tedavi oluyorum klomen lebasladik. Sizlerden mesajimi okuyan herkesten benim için âyetelkursi okumanızı rica ediyorum Rabbim bana da isteyen herkesede bu duyguyu yasatsin inşallah. ☺ şimdiden teşekkürler hepinize
Hayirlisi olsun canim ne diyelim elbet bi gun gebelik belirtilerini konusucaz duamiz bi an once o gunun saglikla gelmesi...Benimde geçen aydan kalan var :) sanki benimde hafiften başlıyo
Hayirlisi olsun canim ne diyelim elbet bi gun gebelik belirtilerini konusucaz duamiz bi an once o gunun saglikla gelmesi...
Oyle canim...hep kulagimiz vucudumuzun sinyallerinde...ben arkadasa aciyorum ya bana surekli bak gec kaldin bebk icin diyip duruyo diyorum kilo vericem oyle diye...resmen parcaladi kendini benim akrabamda kiloluydu hamile kaldi sorunu yok diye...kiza diyemiyorum da deniyoruz olmuyo diye...nerdeyse eline gecirip dovecekti beniEvet kuzum yaa aynen vala. Inan kI artk yorum yapmaktan dahi yoruldum kendimle ilgili
Oyle canim...hep kulagimiz vucudumuzun sinyallerinde...ben arkadasa aciyorum ya bana surekli bak gec kaldin bebk icin diyip duruyo diyorum kilo vericem oyle diye...resmen parcaladi kendini benim akrabamda kiloluydu hamile kaldi sorunu yok diye...kiza diyemiyorum da deniyoruz olmuyo diye...nerdeyse eline gecirip dovecekti beni
Canim k.bakma yazarken hiç düşünmeden okumadan yazdım belki cumlelerim yanlış olmuş olabilir ama bu gün sinirlerim çok bozuk iki gün önce bi test yaptım ikinci çizgi çok silik olarak görün dü ve ilk defa bole oldu dün tekrar yaptım ve test bozuk çıktı dedim ki belki de bu gün görmemem gerekiyo sonucu bu gün yine yaptım bu defa negatif cikti 3 sene sonunda silik de olsa ışığın altında zar zor da görsem bi çizgi görmüştüm çok kötü oldum bu gün k .bakmayın nolurRicadan çok biraz emrivaki gibi olmuş ama :) okudum bakalım allah gönlüne göre versin..
Ya iste o da benim iyiligime ugrasiyo bak sen boyle yaptikca esinin ailesinin de aklina olmuyo sorusu gelecek akillarina yapma boyle diyo da...dusunmuyorum bakalim yazi atlatalim diyip diyorum..Aptal işte patavatsız sanki gerçeği öğrenince elinde ne geçecek? Nefret ediyorum böyle insanlardanSende niye kendini yoruyon ki yerinde bi açıklama yapmak için benim gibi yapıştır cevabı sen mi bakcan diye kessin sesini hödük
Hayırlısı tatlm ama yine de beklemeye devamBende dun aksam idrariyla test yaptim negatf kaldi geriye bi kac tane gebelik testim
Allah yardmcn olsun senin de. Olur bazen öyle üzülmeCanim k.bakma yazarken hiç düşünmeden okumadan yazdım belki cumlelerim yanlış olmuş olabilir ama bu gün sinirlerim çok bozuk iki gün önce bi test yaptım ikinci çizgi çok silik olarak görün dü ve ilk defa bole oldu dün tekrar yaptım ve test bozuk çıktı dedim ki belki de bu gün görmemem gerekiyo sonucu bu gün yine yaptım bu defa negatif cikti 3 sene sonunda silik de olsa ışığın altında zar zor da görsem bi çizgi görmüştüm çok kötü oldum bu gün k .bakmayın nolur
Amin inşallah☺Allah yardmcn olsun senin de. Olur bazen öyle üzülme
Amin canim insallah...bakalim herseyi yaptik yumurta takibi ...degerlendirme...artik hayirli olani bi kac gun icinde gorucez ...Hayırlısı tatlm ama yine de beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?