Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba ben 3 senelik evliyim fakat cocugumuz olmuyor yumurtalıklarim gelismemis şehir değiştirme nedeni şubu derken tam bi tedaviye baslayamadim suan bingolde yaşıyorum Elazığ'da bi doktor da tedavi oluyorum klomen lebasladik. Sizlerden mesajimi okuyan herkesten benim için âyetelkursi okumanızı rica ediyorum Rabbim bana da isteyen herkesede bu duyguyu yasatsin inşallah. ☺ şimdiden teşekkürler hepinize

Ricadan çok biraz emrivaki gibi olmuş ama :) okudum bakalım allah gönlüne göre versin..

Evet kuzum yaa aynen vala. Inan kI artk yorum yapmaktan dahi yoruldum kendimle ilgili
Oyle canim...hep kulagimiz vucudumuzun sinyallerinde...ben arkadasa aciyorum ya bana surekli bak gec kaldin bebk icin diyip duruyo diyorum kilo vericem oyle diye...resmen parcaladi kendini benim akrabamda kiloluydu hamile kaldi sorunu yok diye...kiza diyemiyorum da deniyoruz olmuyo diye...nerdeyse eline gecirip dovecekti beni

Aptal işte patavatsız sanki gerçeği öğrenince elinde ne geçecek? Nefret ediyorum böyle insanlardan Sende niye kendini yoruyon ki yerinde bi açıklama yapmak için benim gibi yapıştır cevabı sen mi bakcan diye kessin sesini hödük

Ricadan çok biraz emrivaki gibi olmuş ama :) okudum bakalım allah gönlüne göre versin..
Canim k.bakma yazarken hiç düşünmeden okumadan yazdım belki cumlelerim yanlış olmuş olabilir ama bu gün sinirlerim çok bozuk iki gün önce bi test yaptım ikinci çizgi çok silik olarak görün dü ve ilk defa bole oldu dün tekrar yaptım ve test bozuk çıktı dedim ki belki de bu gün görmemem gerekiyo sonucu bu gün yine yaptım bu defa negatif cikti 3 sene sonunda silik de olsa ışığın altında zar zor da görsem bi çizgi görmüştüm çok kötü oldum bu gün k .bakmayın nolur

Ya iste o da benim iyiligime ugrasiyo bak sen boyle yaptikca esinin ailesinin de aklina olmuyo sorusu gelecek akillarina yapma boyle diyo da...dusunmuyorum bakalim yazi atlatalim diyip diyorum..

Allah yardmcn olsun senin de. Olur bazen öyle üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…