- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.421
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım??
Canim k.bakma yazarken hiç düşünmeden okumadan yazdım belki cumlelerim yanlış olmuş olabilir ama bu gün sinirlerim çok bozuk iki gün önce bi test yaptım ikinci çizgi çok silik olarak görün dü ve ilk defa bole oldu dün tekrar yaptım ve test bozuk çıktı dedim ki belki de bu gün görmemem gerekiyo sonucu bu gün yine yaptım bu defa negatif cikti 3 sene sonunda silik de olsa ışığın altında zar zor da görsem bi çizgi görmüştüm çok kötü oldum bu gün k .bakmayın nolur
Ya iste o da benim iyiligime ugrasiyo bak sen boyle yaptikca esinin ailesinin de aklina olmuyo sorusu gelecek akillarina yapma boyle diyo da...dusunmuyorum bakalim yazi atlatalim diyip diyorum..
16 galibaKızlar sizlerin kaç ay oldu bkleme sureci
iyi olmaya çalışıyorum sen napıyosun. aaa yaklaşmak ne demek geçiyodu bile ama şaşırtmadı beni bünyemi tanıyorum geçen ay 24 günde geldi bu aya arayı kapatıp 30 günde geldi.dengeledi hormonlar kendini yani :) ha hüzün dersen yanıbaşımdaydı dün gece.hem ağrı çektim hem yine olmadı diye zırladım sabaha kadarKızçeler napıyonuz bat stresi başladı mı
rabbim seninde gönlüne göre versin inşaallah.geç olsun güç olmasın.rabbim hayırla sağlık sıhhatle versin cümlemize inşaallah.Canim k.bakma yazarken hiç düşünmeden okumadan yazdım belki cumlelerim yanlış olmuş olabilir ama bu gün sinirlerim çok bozuk iki gün önce bi test yaptım ikinci çizgi çok silik olarak görün dü ve ilk defa bole oldu dün tekrar yaptım ve test bozuk çıktı dedim ki belki de bu gün görmemem gerekiyo sonucu bu gün yine yaptım bu defa negatif cikti 3 sene sonunda silik de olsa ışığın altında zar zor da görsem bi çizgi görmüştüm çok kötü oldum bu gün k .bakmayın nolur
sen ne tribi atıyosun afedersin hem izin yapıp gezip tozuyon hem trip atıyon :) hiç diyon mu abla ne oldu senin durumlar diye he
25 ay bitti canım :) daha rabbim ol dememiş dün gece lekelendim 26.aya girdim :) hayırlısı rabbimden neylerse güzel eyler..Kızlar sizlerin kaç ay oldu bkleme sureci
İzindeyim ttlm ben de geliyorumiyi olmaya çalışıyorum sen napıyosun. aaa yaklaşmak ne demek geçiyodu bile ama şaşırtmadı beni bünyemi tanıyorum geçen ay 24 günde geldi bu aya arayı kapatıp 30 günde geldi.dengeledi hormonlar kendini yani :) ha hüzün dersen yanıbaşımdaydı dün gece.hem ağrı çektim hem yine olmadı diye zırladım sabaha kadar
Benim beklenti de yok kafa rahat o yüzdenselamun aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar.Hüsranla sonuçlanan bir bekleyişin daha ardından hayat kaldığı yerden devam ediyor şükürler olsun.geçen ay 22.günde lekelendim 24.günde söküldüm.1 hafta erken olmuştum.bu ay bat 5 haziranken 7 haziran yazdırmıştım.8 haziranda lekelendim bugünse sökülüyorum.hormonlar zorla ilaçla müdahale etme dediler sanki :) illa kendi bildiğini okuyorlar.ilk defa yumurtlama zamanında ağrılarım olmuştu 17.günümde ve gerçekten o gün yumurtlamışım demekki.yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyormuş insan.bende o yüzden günü tarih olarak geçsede bugün geleceğini anlamıştım.Ama yinede insan beklentide olduğu için o üzüntüyü yaşıyor.Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşaallah.
Akşamları giremiyorum çünkü sağolsun vodafone 20 gündür baz istasyonu işini halledemedi herhalde internet saatlerce gelmiyor gelsede sayfaları açmıyor.Vodafone senin sülalene küfür ediyorum ama içimden bilesin..O kadar internet parası hizmet vermediğin halde alıyosun ya girsin bi tarafına..ohhhh beee regl stresimi de vodafone a bağlayaraktan çıkardım :)
benimde bu son klomenle tedaviydi.artık iş tüp bebeğe kaldı diye çok üzüldüm Allah biliyor ya.Çok umutlandım inşaallah bu ay olurda gerek kalmaz tüp bebeğe diye ama olmadı yani hayırlısı artık.bu yaz benim içinde böyle bebek beklemeden geçecek sanırım.Ancak maddi olarak yılbaşına kadar toparlarım çünkü hesaplarıma göre.Yine de Allah'tan ümidi kesmiyoruz canım yola devam :)Benim beklenti de yok kafa rahat o yüzdentek gelecek ay da olmazsa zati memlekete gidiyoruz. Eylüle kadar bebiş işi biter benim için.
ıyıyız bakalım sen nasılsın
selamun aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar.Hüsranla sonuçlanan bir bekleyişin daha ardından hayat kaldığı yerden devam ediyor şükürler olsun.geçen ay 22.günde lekelendim 24.günde söküldüm.1 hafta erken olmuştum.bu ay bat 5 haziranken 7 haziran yazdırmıştım.8 haziranda lekelendim bugünse sökülüyorum.hormonlar zorla ilaçla müdahale etme dediler sanki :) illa kendi bildiğini okuyorlar.ilk defa yumurtlama zamanında ağrılarım olmuştu 17.günümde ve gerçekten o gün yumurtlamışım demekki.yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyormuş insan.bende o yüzden günü tarih olarak geçsede bugün geleceğini anlamıştım.Ama yinede insan beklentide olduğu için o üzüntüyü yaşıyor.Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşaallah.
Akşamları giremiyorum çünkü sağolsun vodafone 20 gündür baz istasyonu işini halledemedi herhalde internet saatlerce gelmiyor gelsede sayfaları açmıyor.Vodafone senin sülalene küfür ediyorum ama içimden bilesin..O kadar internet parası hizmet vermediğin halde alıyosun ya girsin bi tarafına..ohhhh beee regl stresimi de vodafone a bağlayaraktan çıkardım :)
amin cnm kafadan atmak mümkün değil ki bnm karşıma nerde olursa olsun minimum 3 ,maxsimum 5 tane günlük hamile kadın çıkıyo haaa minik bebeklerin sayısı yok zaten hergün bebek lafları sormalar nereye gitsen tek sohbet konusu bebekleri sende boş boş susuyosun ağzından bişey kaçırmamak için nasıl konuşucanı şaşırıyosun toparlamaya çalışıyosun ve bunların başımıza gelicenden habersiz yaşadık ...öğrendik en acısını yaşayarak her gün korkular rüyalar mutsuzluk üzülmek ağlamak can yanmak ne ararsan yaşıyoruz kimse bilmedenEvet canim...gercekten cikmazdayiz...sanki oyle geliyo hic bi zaman olmicak...butun ay kendini rahat birakiyosun ama adet gunu gelip catiyo o zaman basliyo stres acabalar?umutsuzluk...hep bu adet son olsun diye dua ediyoruz...acayip bisey ama artik evliligin 2.yili olmus hala ped kullanmak zoruma gidiyo...sonra sukrediyorum yilda 2 kez adet olan bile var diyorum...hayirlisi canim...en yakin zamanda saglikla hayirla insallah....
Devlet destekli mi yaptıracaksn özelde mibenimde bu son klomenle tedaviydi.artık iş tüp bebeğe kaldı diye çok üzüldüm Allah biliyor ya.Çok umutlandım inşaallah bu ay olurda gerek kalmaz tüp bebeğe diye ama olmadı yani hayırlısı artık.bu yaz benim içinde böyle bebek beklemeden geçecek sanırım.Ancak maddi olarak yılbaşına kadar toparlarım çünkü hesaplarıma göre.Yine de Allah'tan ümidi kesmiyoruz canım yola devam :)
Devlet destekli mi yaptıracaksn özelde mi[/QUO
3 sene evlilik şartı var ve 39 yaş sınırı var o yüzden ben ilk tüp bebeği bile 2014 haziranda ücretli yaptırmak zorunda kaldım devlet desteklemedi.halada desteklemiyor.3 yılı doldursamda yaştan kaybediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?