Gebe kalamayanlar buraya.....

Benimde geçen ay heyecan oldu acaba mı dedim ama yine hüsran bekliyoruz bakalım her ay olduğu gibi yine. Sıkma canını sense rabbim ne zaman isterse o zaman olcak sabredelim salıverince de bişey olmuyo benmde senden kalır yanım yok inanki o kadar kötüyüm ki içlerim şişti artk

Kızçeler napıyonuz bat stresi başladı mı
iyi olmaya çalışıyorum sen napıyosun. aaa yaklaşmak ne demek geçiyodu bile ama şaşırtmadı beni bünyemi tanıyorum geçen ay 24 günde geldi bu aya arayı kapatıp 30 günde geldi.dengeledi hormonlar kendini yani :) ha hüzün dersen yanıbaşımdaydı dün gece.hem ağrı çektim hem yine olmadı diye zırladım sabaha kadar

rabbim seninde gönlüne göre versin inşaallah.geç olsun güç olmasın.rabbim hayırla sağlık sıhhatle versin cümlemize inşaallah.

selamun aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar.Hüsranla sonuçlanan bir bekleyişin daha ardından hayat kaldığı yerden devam ediyor şükürler olsun.geçen ay 22.günde lekelendim 24.günde söküldüm.1 hafta erken olmuştum.bu ay bat 5 haziranken 7 haziran yazdırmıştım.8 haziranda lekelendim bugünse sökülüyorum.hormonlar zorla ilaçla müdahale etme dediler sanki :) illa kendi bildiğini okuyorlar.ilk defa yumurtlama zamanında ağrılarım olmuştu 17.günümde ve gerçekten o gün yumurtlamışım demekki.yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyormuş insan.bende o yüzden günü tarih olarak geçsede bugün geleceğini anlamıştım.Ama yinede insan beklentide olduğu için o üzüntüyü yaşıyor.Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşaallah.

Akşamları giremiyorum çünkü sağolsun vodafone 20 gündür baz istasyonu işini halledemedi herhalde internet saatlerce gelmiyor gelsede sayfaları açmıyor.Vodafone senin sülalene küfür ediyorum ama içimden bilesin..O kadar internet parası hizmet vermediğin halde alıyosun ya girsin bi tarafına..ohhhh beee regl stresimi de vodafone a bağlayaraktan çıkardım :)

İzindeyim ttlm ben de geliyorum

Benim beklenti de yok kafa rahat o yüzden tek gelecek ay da olmazsa zati memlekete gidiyoruz. Eylüle kadar bebiş işi biter benim için.

Benim beklenti de yok kafa rahat o yüzden tek gelecek ay da olmazsa zati memlekete gidiyoruz. Eylüle kadar bebiş işi biter benim için.
benimde bu son klomenle tedaviydi.artık iş tüp bebeğe kaldı diye çok üzüldüm Allah biliyor ya.Çok umutlandım inşaallah bu ay olurda gerek kalmaz tüp bebeğe diye ama olmadı yani hayırlısı artık.bu yaz benim içinde böyle bebek beklemeden geçecek sanırım.Ancak maddi olarak yılbaşına kadar toparlarım çünkü hesaplarıma göre.Yine de Allah'tan ümidi kesmiyoruz canım yola devam :)

Hayırlı sabahlar abla sabah sabah vodafone dan almissin hırsını gerçi bende çok kiziyorum mevcut abonelerine tarife sunmayip başka hattan gelenlere sunduğu için ama senden nasiplenmisler bi de benden nasiplenmesinler sabah sabah ben bat tarihini bile unuttum sen yazınca bi düşündüm ama bulamadım takvimime bi bakmam lazim ahh keşke her ay boyle unutsam gün symasam hakkımızda hayırlısı

amin cnm kafadan atmak mümkün değil ki bnm karşıma nerde olursa olsun minimum 3 ,maxsimum 5 tane günlük hamile kadın çıkıyo haaa minik bebeklerin sayısı yok zaten hergün bebek lafları sormalar nereye gitsen tek sohbet konusu bebekleri sende boş boş susuyosun ağzından bişey kaçırmamak için nasıl konuşucanı şaşırıyosun toparlamaya çalışıyosun ve bunların başımıza gelicenden habersiz yaşadık ...öğrendik en acısını yaşayarak her gün korkular rüyalar mutsuzluk üzülmek ağlamak can yanmak ne ararsan yaşıyoruz kimse bilmeden

Devlet destekli mi yaptıracaksn özelde mi

Kızlar günaydın.bugün regl geçeli 18 gün oldu. Herşey negatif. Hiç belirtti yok. Regl belirtisi bilem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…