- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.781
Insallah canim...bekliyoz bakalim hic boyle olmazdi bogazima dur demiyorum galibaaa?vucut toparlar kendini fitleşirsin zamanla da gider kilocuklar
Insallah canim...bekliyoz bakalim hic boyle olmazdi bogazima dur demiyorum galibaaa?
Bakalim zaman ne gostericek?inanıyorum ben vereceğiz .
abla en son 13 mayısta olmuştum sitelerin bazısına göre pazartesi bazısına görede salı günü olmalıydım salıya göre hesaplarsam bu 3.gün normalde gecikmez yılda 2 kere fln tarih değişmesi için bi iki gün olur bugünde olmazsa sabah test yapıcam işte normalde en geç bugün olmam lazımdı ama hala bişey yokzeynom bugün kaçıncı günün
İNŞALLAH abla heveslenmemeye çalışıyorum dönemsel tarih değişmesidir diyorum ama keşke öyle olmasa da bu sefer gerçek olsahadi inşaallah bu gelmeyişin sebebi bebektir.Allah gönlüne göre vermiştir inşaallah canım benim
ayyy saol cano biliyorum olursa sevinirsiniz de diğer kızlar pek okumuyo heralde bi iki kişi yazdı sadeceKiz seninle beraber bende heyecanliyim
Hadi ya anlamadim bende canim bende ise yararsaYok canım malesef taaa koydeydi o teyze bi daha da asla fırsatım olmaz ne yazık ki. Ha bide o ay enteresan bi şekilde tam 30. gün regl oldum. Hatta tatildeydik eşimle neden 1 hafta erken oldu acaba dedim de çok sonra farkettim acaba teyzeden ötürü mü diye ama felaket sancılı geçmişti çok çok kötü
hadi iyi haberlerle gel abla yine iyi sizin orası burda yok öyle adım atsan para ...ee sen kışa kadar bekleyecektin bu görüşme nerden çıktıselamun aleyküm kızlar.dün akşam doktorun tavsiye ettiği birini aradım.tüp bebek merkezinde hasta danışmanı murat bey.ben istanbul tüp bebek sanıyordum meğersem eurofertil tüp bebekmiş.ben ameliyatları tedavileri kısaca anlattım.neyse bugün adetimin 3.günü diye eski evraklarını al gel dedi bugünden için.mecidiyeköy fulya da istanbul cerrahi hastanesi varmış 4.katındaymışlar ve ön görüşme kesinlikle ücretsiz dedi. op.dr. özge karaosmanoğlu muayene edicek size maddi manevi uyacak yollar gösterir dedi.doktorun resmini gördüm genç biri 79 doğumlu karadeniz teknik üni.mezunu.Rabbim hayırlı hekimleriyle karşılaştırsın inşaallah hepimizi.
ben nasıl gidicem ya bağcılardan mecidiyeköye.ben oralarıda bilmemdua edin banada sıkıntısız stressiz gidip geleyim inşaallah.bakalım hem kist gitmişmi ne durumda
ALLAH seni napsın ikiz üçüz annesi yapsın cingöz seniBen kendim alacaktim para biriktirip ama o kendisi girdi iddeaya . saat istedi ben ufak bisiler olsun dedim surat yaptı bende tamam o zaman yüzüğü de sen al dedimsabah kalktim hemen yürüyüşe eşime de kahvaltı da ye aşkım ye ekmek ye diyorum
Canim herkes cooo dedi isleri vardir heralde yoksa onlarda benim gibi bekliyolar biliyorum...benim is yok yatiyorum agridan zaten...o yuzden basindayim telefonun...ayyy saol cano biliyorum olursa sevinirsiniz de diğer kızlar pek okumuyo heralde bi iki kişi yazdı sadece
yat yaa keyfini çıkar evde olmanın ne olursa olsun hergün iş başı sıkıldım artık da idare ediyorum ...artık görmüyolar mı bilmemde eğer olursa güzel haberdede görmezlerse pes yanii derizCanim herkes cooo dedi isleri vardir heralde yoksa onlarda benim gibi bekliyolar biliyorum...benim is yok yatiyorum agridan zaten...o yuzden basindayim telefonun...
ALLAH seni napsın ikiz üçüz annesi yapsın cingöz seni
Yok cano niye gorselerde bise yazmasinlar...hepimiz hamis bekliyoruz sonucta...kiiz acaba direk kan mi versen?yat yaa keyfini çıkar evde olmanın ne olursa olsun hergün iş başı sıkıldım artık da idare ediyorum ...artık görmüyolar mı bilmemde eğer olursa güzel haberdede görmezlerse pes yanii deriz
abla en son 13 mayısta olmuştum sitelerin bazısına göre pazartesi bazısına görede salı günü olmalıydım salıya göre hesaplarsam bu 3.gün normalde gecikmez yılda 2 kere fln tarih değişmesi için bi iki gün olur bugünde olmazsa sabah test yapıcam işte normalde en geç bugün olmam lazımdı ama hala bişey yok
cano boş yere kandan olmayayım dedim sabah bi kendim yapayımda ona göreYok cano niye gorselerde bise yazmasinlar...hepimiz hamis bekliyoruz sonucta...kiiz acaba direk kan mi versen?
amin İNŞALLAH canoamin amin ne olsa rahimi de büyüttük
Hayirlisi olsun canim senddn dua istiyodur bi yasin oku tum gecmislerine de bagisla ferahlasin hem...kızlar bugün rüyamda dedemi gördüm vefat edeli 5 yıl oldu ...kolay kolay ne rüya gördüğümü hatırlamam ve dedemide kolay kolay görmem dedem nerdeyse 15 yıl felçliydi öyle vefat etti durumu kötüydü kimseyi tanımıyodu bile ama daha 3 -4 kere görmüşümdür rüyamda bu 5 yıl içinde ve hepsindede sağlıklı tertemiz mutlu görürdüm bugünde hasta yatıyodu bi anda yataktan kalktı konuşuyo iyileşti durduk yere öyle gördüm hayırlısı
Yarini nasil etceen kiiiz?cano boş yere kandan olmayayım dedim sabah bi kendim yapayımda ona göre
2 haftadır göğsümde dokununca hafiften ağrı var ama çok aşırı değil ...bide hafta sonu kasıklarımda hareketlenme vardı sanki adet oldum gibi geliyodu tuvalete gidiyodum bunlar yada başka bişey varsada bn bilmiyorum aslında vucüdumu dinlememeye çalışıyorum yaahissettiğin bi belirtin falan var mı canım inşallah bebeğinin habercisidir bu gecikme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?