Gebe kalamayanlar buraya.....

zeynom bugün kaçıncı günün
abla en son 13 mayısta olmuştum sitelerin bazısına göre pazartesi bazısına görede salı günü olmalıydım salıya göre hesaplarsam bu 3.gün normalde gecikmez yılda 2 kere fln tarih değişmesi için bi iki gün olur bugünde olmazsa sabah test yapıcam işte normalde en geç bugün olmam lazımdı ama hala bişey yok

Hadi ya anlamadim bende canim bende ise yararsa
seni cagiririm yakiniz nede olsa

hadi iyi haberlerle gel abla yine iyi sizin orası burda yok öyle adım atsan para ...ee sen kışa kadar bekleyecektin bu görüşme nerden çıktı

ALLAH seni napsın ikiz üçüz annesi yapsın cingöz seni

Canim herkes cooo dedi isleri vardir heralde yoksa onlarda benim gibi bekliyolar biliyorum...benim is yok yatiyorum agridan zaten...o yuzden basindayim telefonun...
yat yaa keyfini çıkar evde olmanın ne olursa olsun hergün iş başı sıkıldım artık da idare ediyorum ...artık görmüyolar mı bilmemde eğer olursa güzel haberdede görmezlerse pes yanii deriz

yat yaa keyfini çıkar evde olmanın ne olursa olsun hergün iş başı sıkıldım artık da idare ediyorum ...artık görmüyolar mı bilmemde eğer olursa güzel haberdede görmezlerse pes yanii deriz
Yok cano niye gorselerde bise yazmasinlar...hepimiz hamis bekliyoruz sonucta...kiiz acaba direk kan mi versen?

kızlar bugün rüyamda dedemi gördüm vefat edeli 5 yıl oldu ...kolay kolay ne rüya gördüğümü hatırlamam ve dedemide kolay kolay görmem dedem nerdeyse 15 yıl felçliydi öyle vefat etti durumu kötüydü kimseyi tanımıyodu bile ama daha 3 -4 kere görmüşümdür rüyamda bu 5 yıl içinde ve hepsindede sağlıklı tertemiz mutlu görürdüm bugünde hasta yatıyodu bi anda yataktan kalktı konuşuyo iyileşti durduk yere öyle gördüm hayırlısı

hissettiğin bi belirtin falan var mı canım inşallah bebeğinin habercisidir bu gecikme

Hayirlisi olsun canim senddn dua istiyodur bi yasin oku tum gecmislerine de bagisla ferahlasin hem...

hissettiğin bi belirtin falan var mı canım inşallah bebeğinin habercisidir bu gecikme
2 haftadır göğsümde dokununca hafiften ağrı var ama çok aşırı değil ...bide hafta sonu kasıklarımda hareketlenme vardı sanki adet oldum gibi geliyodu tuvalete gidiyodum bunlar yada başka bişey varsada bn bilmiyorum aslında vucüdumu dinlememeye çalışıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…