Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah hayırlı haberin habercisidir canım

salıdan beri düşünmemeye heveslenmemeye çalışıyorum o değildir tarih değişimidir fln diyorum napim hemen dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum sonu hüsranla biterse
Haklisin canim heveslenince bogazinda kaliyo....ama insallah bosa umitlenmiyosundur bizde oyle tabi...

Merhaba arkadaslar. Ben de iki yila yakındır bebek istiyorum ama olmuyo tabi. Her tahlili yaptirdim esim de yaptirdi bisey cikmadi. En son rahim filmi icin gittim fsh 12 lh 14 cikti. Ilk basta cok umursamadim ama megersem bu da bir problemmis. Hemen hayit tohumu aldim ictim..simdi gunum iki gun geçti test yaptim bugün negatif cikti. Moralim bozuldu ama hala gelen giden yok bide kist olusmus sonradan sonraya. O da klomen kullandiktan iki ay sonra olustu. O mu gecikme yapıyo acaba.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin insallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz

O zaman bak canim vitamin degerlerine...o eksige gore doktor tamamlar sana...ilac olarak soylersin de...diyet olarak muhakkak bi yol izlenir...gebelik icin cok kilolu da cok zayif da olmamak en iyisi...

Aynen canm doktor öyle dedi bana çok zayıflığı da önermiyoruz gebe kalmayı zorlaştırıyo diye. Bakalım kuzum dertlerden kafamı kakdırabilirsem yapcaz bişeyler..

Canim hareket icin cok cok erken daha ara ara sanci gibi agri kese buyudugunden geliyordur ki ben bi gece uyuyamadim hareketi balon patlıyor gibi hissedeceksin sonradan su an cok küçük daha minnakcik

Canim hareket icin cok cok erken daha ara ara sanci gibi agri kese buyudugunden geliyordur ki ben bi gece uyuyamadim hareketi balon patlıyor gibi hissedeceksin sonradan su an cok küçük daha minnakcik
bebem yok yani bebeğin hareketi değil zaten acaba hareket ettiği için rahimde ağrımı oluyor diye düşündüm

Kizz zeynomm hadi hayrli hbrler verirsn insallah ya kiz sanki bn gnmden gecmsnde test ypckmsm gbi heyecnlndm :)
ayyy saol canom İNŞALLAH boş yere beklemiyorumdur eskiden olsa adet günümün sabahına gelmese test yapsammı diyip dururdum şimdi hiç yapmaya şeyim yok heveslenmemek için yarını beklicem

ayyy saol canom İNŞALLAH boş yere beklemiyorumdur eskiden olsa adet günümün sabahına gelmese test yapsammı diyip dururdum şimdi hiç yapmaya şeyim yok heveslenmemek için yarını beklicem
Bliomsn bnmde hc ypmk icmdn glmiodu bu bebste amann yoktr bosuna fln deypte yapmstm hatta bliosn sabahi ble beklememstm varsa ckar ztn die insallah vardr canm bk ilk buraya yazion he :) bn ole ypmstm testi yapnca cizgyi gornce once esime cagrdm bi sevnc fln atlttk :) snra hmn buraya yazmstm :) hdi insallah darisi sna

İNŞALLAH cano olsada ilk size yazsam bn hepiniz yazdığınızda kendimin olmuş gibi ağlayayıp sevinmiştim İNŞALLAH bnd bu sefer kendim için sevinirim eskiden olsa bi gün bile geçse test yapasım gelirdi falan ama şimdi salıdan beri hiçç öyle bekliyorum diyorum boşuna heveslenme belkide tarih değişim zamanıdır nasıl bekledim bnd bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…