- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.801
öyledir cano netten baktım iyi haberler fln dedi bakalım hayırlısıHayirlisi olsun canim senddn dua istiyodur bi yasin oku tum gecmislerine de bagisla ferahlasin hem...
salıdan beri düşünmemeye heveslenmemeye çalışıyorum o değildir tarih değişimidir fln diyorum napim hemen dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum sonu hüsranla biterseYarini nasil etceen kiiiz?
2 haftadır göğsümde dokununca hafiften ağrı var ama çok aşırı değil ...bide hafta sonu kasıklarımda hareketlenme vardı sanki adet oldum gibi geliyodu tuvalete gidiyodum bunlar yada başka bişey varsada bn bilmiyorum aslında vucüdumu dinlememeye çalışıyorum yaa
İNŞALLAH cano bu sefer doğru haber olsun İNŞALLAHinşallah hayırlı haberin habercisidir canım
Haklisin canim heveslenince bogazinda kaliyo....ama insallah bosa umitlenmiyosundur bizde oyle tabi...salıdan beri düşünmemeye heveslenmemeye çalışıyorum o değildir tarih değişimidir fln diyorum napim hemen dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum sonu hüsranla biterse
İNŞALLAH cano bi kere bile çift çizgi görmedim bu sefer gerçekten odur boşuna zamanım geçmiyodurHaklisin canim heveslenince bogazinda kaliyo....ama insallah bosa umitlenmiyosundur bizde oyle tabi...
Insallah canim...ayniyizİNŞALLAH cano bi kere bile çift çizgi görmedim bu sefer gerçekten odur boşuna zamanım geçmiyodur
O zaman bak canim vitamin degerlerine...o eksige gore doktor tamamlar sana...ilac olarak soylersin de...diyet olarak muhakkak bi yol izlenir...gebelik icin cok kilolu da cok zayif da olmamak en iyisi...
Kizz zeynomm hadi hayrli hbrler verirsn insallah ya kiz sanki bn gnmden gecmsnde test ypckmsm gbi heyecnlndm :)İNŞALLAH cano bi kere bile çift çizgi görmedim bu sefer gerçekten odur boşuna zamanım geçmiyodur
Iyi şükür ona gore yatip kalkıyoruz yiyip içiyoruz inşallah sagligiyla alirim kucagima sen ne durumdasin?napıyon canım bebiş nasıl
Canim hareket icin cok cok erken daha ara ara sanci gibi agri kese buyudugunden geliyordur ki ben bi gece uyuyamadim hareketi balon patlıyor gibi hissedeceksin sonradan su an cok küçük daha minnakcikbebemmmm günaydın birşey sorucam sana yaaa
şimdi yarın 12. haftaya gircem inşallah. benim dünden buyana hani bbeğimin olduğu yerde birden cız ediyor sanki içinde birşey var ki bebeğim var ama içinde birşey vuruyor gibi ağrı yani. sonra birden gidiyor. ara ara oluyor . sence bebek hareketinden haa birde hiç kilo almadım da bebek hareketlendide ağrı olarak mı hissediyorum birden gelip gdiyor
Canim yaglar kas olmustur da ondan kas yagdan agir bastigi icin kilo vermis gozukmezsinInsallah canim da o kadar dikkat ediyorum 1 haftadr yuryuorum niye kilomda degisklik olmadi bilmiyorum?goruntude zayfladim da???
Sen ne zmn hissetmstn canm hareketlrniCanim hareket icin cok cok erken daha ara ara sanci gibi agri kese buyudugunden geliyordur ki ben bi gece uyuyamadim hareketi balon patlıyor gibi hissedeceksin sonradan su an cok küçük daha minnakcik
bebem yok yani bebeğin hareketi değil zaten acaba hareket ettiği için rahimde ağrımı oluyor diye düşündümCanim hareket icin cok cok erken daha ara ara sanci gibi agri kese buyudugunden geliyordur ki ben bi gece uyuyamadim hareketi balon patlıyor gibi hissedeceksin sonradan su an cok küçük daha minnakcik
ayyy saol canom İNŞALLAH boş yere beklemiyorumdur eskiden olsa adet günümün sabahına gelmese test yapsammı diyip dururdum şimdi hiç yapmaya şeyim yok heveslenmemek için yarını beklicemKizz zeynomm hadi hayrli hbrler verirsn insallah ya kiz sanki bn gnmden gecmsnde test ypckmsm gbi heyecnlndm :)
canoooo bebeğin geliyormuuuuuu ay heyecanlandım hadi güzel haberler bekliyoruzzz:)ayyy saol canom İNŞALLAH boş yere beklemiyorumdur eskiden olsa adet günümün sabahına gelmese test yapsammı diyip dururdum şimdi hiç yapmaya şeyim yok heveslenmemek için yarını beklicem
Bliomsn bnmde hc ypmk icmdn glmiodu bu bebste amann yoktr bosuna fln deypte yapmstm hatta bliosn sabahi ble beklememstm varsa ckar ztn die insallah vardr canm bk ilk buraya yazion he :) bn ole ypmstm testi yapnca cizgyi gornce once esime cagrdm bi sevnc fln atlttk :) snra hmn buraya yazmstm :) hdi insallah darisi snaayyy saol canom İNŞALLAH boş yere beklemiyorumdur eskiden olsa adet günümün sabahına gelmese test yapsammı diyip dururdum şimdi hiç yapmaya şeyim yok heveslenmemek için yarını beklicem
İNŞALLAH geliyodur boş yere beklemiyorumdur yaacanoooo bebeğin geliyormuuuuuu ay heyecanlandım hadi güzel haberler bekliyoruzzz:)
İNŞALLAH cano olsada ilk size yazsam bn hepiniz yazdığınızda kendimin olmuş gibi ağlayayıp sevinmiştim İNŞALLAH bnd bu sefer kendim için sevinirim eskiden olsa bi gün bile geçse test yapasım gelirdi falan ama şimdi salıdan beri hiçç öyle bekliyorum diyorum boşuna heveslenme belkide tarih değişim zamanıdır nasıl bekledim bnd bilmiyorumBliomsn bnmde hc ypmk icmdn glmiodu bu bebste amann yoktr bosuna fln deypte yapmstm hatta bliosn sabahi ble beklememstm varsa ckar ztn die insallah vardr canm bk ilk buraya yazion he :) bn ole ypmstm testi yapnca cizgyi gornce once esime cagrdm bi sevnc fln atlttk :) snra hmn buraya yazmstm :) hdi insallah darisi sna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?