- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.821
Ole deme canm var de rabbim bubsefr verdi bliorm de inan olacgnaki olsnİNŞALLAH cano olsada ilk size yazsam bn hepiniz yazdığınızda kendimin olmuş gibi ağlayayıp sevinmiştim İNŞALLAH bnd bu sefer kendim için sevinirim eskiden olsa bi gün bile geçse test yapasım gelirdi falan ama şimdi salıdan beri hiçç öyle bekliyorum diyorum boşuna heveslenme belkide tarih değişim zamanıdır nasıl bekledim bnd bilmiyorum
bu ay hep öyle davranmaya çalıştım pozitif düşünmeye korkumu bastırmaya sanki bu ay olacak hissi yaşamaya bakalım heveslenmemeye çalışıyorum canoOle deme canm var de rabbim bubsefr verdi bliorm de inan olacgnaki olsn
kendine yandaş buldu sevindirik oldu çitlenbik
neeeeeeeeee kız yiyip içmiyonmu sen :)
ayyy saol cano biliyorum olursa sevinirsiniz de diğer kızlar pek okumuyo heralde bi iki kişi yazdı sadece
Hadi ya anlamadim bende canim bende ise yararsa
seni cagiririm yakiniz nede olsa
sen daha uyu oooo 3 gündür konuşuyoz cano nerdesin sen yaaa ...salı günü olmalıydı ama tarih değişim zamanı olur diye heveslenmiyorum yılda 1-2 kere oluyo ya normalde olmuyoda bilmiyorum işte beklemeye devam yarın sabaha kadar olmazsa yapacam testAnaaa gecikmen mi oldu kız seniiin test falan demişsin haberim yoktu benim kuzum inşaallah nasip olmuştur bu kez yaa
ayyy inşallah o hüzünlerin göz yaşların biter canooo::)İNŞALLAH geliyodur boş yere beklemiyorumdur yaa
16 haftalik olmasi lazım :) simdi durmuyoruz tabi :)Sen ne zmn hissetmstn canm hareketlrni
kızlar bugün rüyamda dedemi gördüm vefat edeli 5 yıl oldu ...kolay kolay ne rüya gördüğümü hatırlamam ve dedemide kolay kolay görmem dedem nerdeyse 15 yıl felçliydi öyle vefat etti durumu kötüydü kimseyi tanımıyodu bile ama daha 3 -4 kere görmüşümdür rüyamda bu 5 yıl içinde ve hepsindede sağlıklı tertemiz mutlu görürdüm bugünde hasta yatıyodu bi anda yataktan kalktı konuşuyo iyileşti durduk yere öyle gördüm hayırlısı
Bnm bgn 16oldu ck arada pit pit damr atmasi gbi oluo ama anlayamiorm ya16 haftalik olmasi lazım :) simdi durmuyoruz tabi :)
Hakknda hayrlsi neyse o olsn canm ve insallah bebegn senledr rabbimden umt keslmzbu ay hep öyle davranmaya çalıştım pozitif düşünmeye korkumu bastırmaya sanki bu ay olacak hissi yaşamaya bakalım heveslenmemeye çalışıyorum cano
Insallah canim bi an once sorunlarini halledebilirsin de artik yavas yavas tedaviye yogunlasirsin...Aynen canm doktor öyle dedi bana çok zayıflığı da önermiyoruz gebe kalmayı zorlaştırıyo diye. Bakalım kuzum dertlerden kafamı kakdırabilirsem yapcaz bişeyler..
sen daha uyu oooo 3 gündür konuşuyoz cano nerdesin sen yaaa ...salı günü olmalıydı ama tarih değişim zamanı olur diye heveslenmiyorum yılda 1-2 kere oluyo ya normalde olmuyoda bilmiyorum işte beklemeye devam yarın sabaha kadar olmazsa yapacam test
Allah hayirlar nasip etsin inşallah :)sen daha uyu oooo 3 gündür konuşuyoz cano nerdesin sen yaaa ...salı günü olmalıydı ama tarih değişim zamanı olur diye heveslenmiyorum yılda 1-2 kere oluyo ya normalde olmuyoda bilmiyorum işte beklemeye devam yarın sabaha kadar olmazsa yapacam test
Bebis olabilir :) benim de öyle olduyduda bana öyle geluyordur demistim :))Bnm bgn 16oldu ck arada pit pit damr atmasi gbi oluo ama anlayamiorm ya
Ne yagmis ama cano 2 haftadrir durum bu!...tartila tartila bi haaal oldumCanim yaglar kas olmustur da ondan kas yagdan agir bastigi icin kilo vermis gozukmezsin
Yok tatlım agri yapmaz ki o rahim genisliyordur yüksek ihtimal artık zaten kabina sigamamaya baslar rahim bir de yavas yavas kemikler ve cati genisliyor ondandirbebem yok yani bebeğin hareketi değil zaten acaba hareket ettiği için rahimde ağrımı oluyor diye düşündüm
4 kilo yağ=1 kilo kas hesap et :) ayrıca en fazla haftada bir sabah ac karnına belli bir gün tartil sık tartilmak da hipofizi etkiler ve kilo vermek zorlaşır psikolojik olarakNe yagmis ama cano 2 haftadrir durum bu!...tartila tartila bi haaal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?