Gebe kalamayanlar buraya.....

Ole deme canm var de rabbim bubsefr verdi bliorm de inan olacgnaki olsn

Selamlar hanımlar nasılsınız bakalım??

Anaaa gecikmen mi oldu kız seniiin test falan demişsin haberim yoktu benim kuzum inşaallah nasip olmuştur bu kez yaa
sen daha uyu oooo 3 gündür konuşuyoz cano nerdesin sen yaaa ...salı günü olmalıydı ama tarih değişim zamanı olur diye heveslenmiyorum yılda 1-2 kere oluyo ya normalde olmuyoda bilmiyorum işte beklemeye devam yarın sabaha kadar olmazsa yapacam test

Hayır oksun canım. Bende bugün yumurta gördüm eşimle ye ek yapıyoduk galiba tam da hatırlamıyorum ama menemen yapıyoduk 2 tane yumurta vardı içinde üçüncüyü de ben kırdım karıştırdım falan ne alaka acaba dicem de yumurta bebek diyolar hayırlara vesile olsun en geç pazar regl olmam gerek bakalım

Aynen canm doktor öyle dedi bana çok zayıflığı da önermiyoruz gebe kalmayı zorlaştırıyo diye. Bakalım kuzum dertlerden kafamı kakdırabilirsem yapcaz bişeyler..
Insallah canim bi an once sorunlarini halledebilirsin de artik yavas yavas tedaviye yogunlasirsin...

Hadi bakalım yaa allahım nasip etmiştir inşaallah artk. Düşünmemeye çalış bakalım sabah ola hayrola :))

Allah hayirlar nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…