- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.841
hadi İNŞALLAH CANOayyy inşallah o hüzünlerin göz yaşların biter canooo::)
hayır olsun cano keşke hepimiz bu ay güzel haberi alabilsekHayır oksun canım. Bende bugün yumurta gördüm eşimle ye ek yapıyoduk galiba tam da hatırlamıyorum ama menemen yapıyoduk 2 tane yumurta vardı içinde üçüncüyü de ben kırdım karıştırdım falan ne alaka acaba dicem de yumurta bebek diyolar hayırlara vesile olsun en geç pazar regl olmam gerek bakalım
öyle cano bakalım beklemeye devammmHakknda hayrlsi neyse o olsn canm ve insallah bebegn senledr rabbimden umt keslmz
aynen öyle eve giderken alıcam testi ama anca sabah yaparım ya gece yapmamHadi bakalım yaa allahım nasip etmiştir inşaallah artk. Düşünmemeye çalış bakalım sabah ola hayrola :))
Insallah canim bi an once sorunlarini halledebilirsin de artik yavas yavas tedaviye yogunlasirsin...
İNŞALLAH canoAllah hayirlar nasip etsin inşallah :)
Dogru diyosun cano artik kafayi taktigimdan tarti surekli onumde...haftada bir tartiliyodum hep de...bu siralar boyle oldu...en iyisi ben yarin ac tartilayim sonra hep pazartesi...4 kilo yağ=1 kilo kas hesap et :) ayrıca en fazla haftada bir sabah ac karnına belli bir gün tartil sık tartilmak da hipofizi etkiler ve kilo vermek zorlaşır psikolojik olarakdoktorunuz eyi günler diler
Ayrica doktorumdan da memnun kaldim4 kilo yağ=1 kilo kas hesap et :) ayrıca en fazla haftada bir sabah ac karnına belli bir gün tartil sık tartilmak da hipofizi etkiler ve kilo vermek zorlaşır psikolojik olarakdoktorunuz eyi günler diler
Amin canim insallah duayla..Inşaallah canm benm sağol. Bitmiyo ki ama sorunlar allahım atlatabilmeyi nasip etsin inşaallah..
Evet canim 1saatlik yol ne olcak canim bebek icin degerAaa evet ya aydın'dasın sen demi
hayır olsun cano keşke hepimiz bu ay güzel haberi alabilsek
Evet canim 1saatlik yol ne olcak canim bebek icin deger
Gurbaaaneeey gurbaneyAyrica doktorumdan da memnun kaldim
Ben kaldirdim tartiyi artık hergün mü tartilsam mantiken acaba :))) 4 ay sonra bende vermeye calisacam baalimDogru diyosun cano artik kafayi taktigimdan tarti surekli onumde...haftada bir tartiliyodum hep de...bu siralar boyle oldu...en iyisi ben yarin ac tartilayim sonra hep pazartesi...
heeee ben baktım nedirki o diye tanıdım aleti :))) muayenede takmışlardı bana ama durmadı bende asistan taktı arkasını döndü vıjjjt diye attı benimki onu yere düştü tabi aynısını kullanamadılar bir daha yenisini taktılar :)) ohh olsun ücretsiz muayene demişlerdi ssklı olduğum halde kredi kartımdan 1,5 sene önce 170 tl. çekmişlerdi.benim acımamıştı canım hiçbişey hissetmedim acı anlamında şükür.bir de hsg rahim filmi çekilirken taktılar diğer adıda katater sanırım.
maşallah çok güzel bir haber bu hadi hayırlısı inşaallah :) sen nedre hangi merkezde yaptırıyorsun
Insallah canimTabiki tatlım sana iyi hayırlı gelir de inşaallah sonra bana da söylersin
aman iyi olun canım. ben ne durumdayım işte rahim filminden sonra devlette başka bi doktora muayene oldum polikistik değilsin falan dedi 1 ay daha klomen yapalım dedi herşey gayet ii dedi . tatile gittim geldim ne bilim ankara bi profa gitmek istiyorum ramazandan sonra şuan bişey yapmak istemiyorum 2 aydır beklemedeyim. diğer doktara göre ise sıradaki aşılama yapılması gerekiyorIyi şükür ona gore yatip kalkıyoruz yiyip içiyoruz inşallah sagligiyla alirim kucagima sen ne durumdasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?