Gebe kalamayanlar buraya.....

hayır olsun cano keşke hepimiz bu ay güzel haberi alabilsek

4 kilo yağ=1 kilo kas hesap et :) ayrıca en fazla haftada bir sabah ac karnına belli bir gün tartil sık tartilmak da hipofizi etkiler ve kilo vermek zorlaşır psikolojik olarak doktorunuz eyi günler diler
Dogru diyosun cano artik kafayi taktigimdan tarti surekli onumde...haftada bir tartiliyodum hep de...bu siralar boyle oldu...en iyisi ben yarin ac tartilayim sonra hep pazartesi...

Dogru diyosun cano artik kafayi taktigimdan tarti surekli onumde...haftada bir tartiliyodum hep de...bu siralar boyle oldu...en iyisi ben yarin ac tartilayim sonra hep pazartesi...
Ben kaldirdim tartiyi artık hergün mü tartilsam mantiken acaba :))) 4 ay sonra bende vermeye calisacam baalim

aynen cnm katatermiş.ayy ben asılamadan cok tırstım cnm yaa.nedense.wajınal muayene oluyorum ama ne bılım spekulum korku yaptı..

Merhabalar bisey sorsam artik kurmaktan normal de benim kirmizilar gelmeden goguslarim cok agrir bu ay use 4gun kaldi hic agri yok

Iyi şükür ona gore yatip kalkıyoruz yiyip içiyoruz inşallah sagligiyla alirim kucagima sen ne durumdasin?
aman iyi olun canım. ben ne durumdayım işte rahim filminden sonra devlette başka bi doktora muayene oldum polikistik değilsin falan dedi 1 ay daha klomen yapalım dedi herşey gayet ii dedi . tatile gittim geldim ne bilim ankara bi profa gitmek istiyorum ramazandan sonra şuan bişey yapmak istemiyorum 2 aydır beklemedeyim. diğer doktara göre ise sıradaki aşılama yapılması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…