- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.861
yaaa inş vardır canım öle demeİNŞALLAH cano olsada ilk size yazsam bn hepiniz yazdığınızda kendimin olmuş gibi ağlayayıp sevinmiştim İNŞALLAH bnd bu sefer kendim için sevinirim eskiden olsa bi gün bile geçse test yapasım gelirdi falan ama şimdi salıdan beri hiçç öyle bekliyorum diyorum boşuna heveslenme belkide tarih değişim zamanıdır nasıl bekledim bnd bilmiyorum
Canim tavsiyem kendini dinleme yanilma payi cok çünküMerhabalar bisey sorsam artik kurmaktan normal de benim kirmizilar gelmeden goguslarim cok agrir bu ay use 4gun kaldi hic agri yok
Canim klomen kullandiysan doktor ondan polikistik tanisi koymustur ramazanda da akisina birak olmadi sonra aşılama düşünürsun ben ekimde birakmistim artık aralıkta hamile kaldim insallah senin de kendiliginden oluraman iyi olun canım. ben ne durumdayım işte rahim filminden sonra devlette başka bi doktora muayene oldum polikistik değilsin falan dedi 1 ay daha klomen yapalım dedi herşey gayet ii dedi . tatile gittim geldim ne bilim ankara bi profa gitmek istiyorum ramazandan sonra şuan bişey yapmak istemiyorum 2 aydır beklemedeyim. diğer doktara göre ise sıradaki aşılama yapılması gerekiyor
inş canım cümlemizle birlikte banada nasip etsinCanim klomen kullandiysan doktor ondan polikistik tanisi koymustur ramazanda da akisina birak olmadi sonra aşılama düşünürsun ben ekimde birakmistim artık aralıkta hamile kaldim insallah senin de kendiliginden olur
Yok fır dönüyorum evde ama yorulup uykuya dalamiyorum :-/ enerjiler icime patlıyor ya ondan galiba
spekulum adı cnm aletın.sana taktılarmı hıc?acıyor dıyor herkes yaasılama olucam 1 2 gune
kasma kendini kasarsan acır banada taktılardı rahımımdekı yarayı dondurturken
herkes kasma dıyor ama ben cok kasarım ya ufff
ilk takarken ıster ıstemez kasıyor ınsan sonra gevşiceksin rahat olcaksın aleti bile hisssetmezsin
bugünde beklicem cano yarın sabah yaparım artık
ıns hıssetmem cnm :)
selamun aleyküm kızlar.dün akşam doktorun tavsiye ettiği birini aradım.tüp bebek merkezinde hasta danışmanı murat bey.ben istanbul tüp bebek sanıyordum meğersem eurofertil tüp bebekmiş.ben ameliyatları tedavileri kısaca anlattım.neyse bugün adetimin 3.günü diye eski evraklarını al gel dedi bugünden için.mecidiyeköy fulya da istanbul cerrahi hastanesi varmış 4.katındaymışlar ve ön görüşme kesinlikle ücretsiz dedi. op.dr. özge karaosmanoğlu muayene edicek size maddi manevi uyacak yollar gösterir dedi.doktorun resmini gördüm genç biri 79 doğumlu karadeniz teknik üni.mezunu.Rabbim hayırlı hekimleriyle karşılaştırsın inşaallah hepimizi.
ben nasıl gidicem ya bağcılardan mecidiyeköye.ben oralarıda bilmemdua edin banada sıkıntısız stressiz gidip geleyim inşaallah.bakalım hem kist gitmişmi ne durumda
o anlık oluyor zaten 2 3 dkkalık bişey ama aşılamayı pek bilmiyorum ama saatlerce yada dakıkalarca sürceğine pek inanmlıyorum en fazla 5 dkk sürsün
oleymıs cnm cok kısaymıs.ama katater korkutuyo benı
inşallah hemencik biter gider
ınsallah cnm.sen nasılsın nasıl gıdıo hamılelık?
iyim bende yemeğe içmeye göbek büyütmeye devam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?