Gebe kalamayanlar buraya.....

4aymı war doguma?kız mı oglanmı?sen nasıl kaldın normal yollamı?yoksa bır tedawıden gectınmı cnm

aynen 4 ay kaldı erkek inşallahh teyzesi benim yaram vardı rahımımde onu dondurttum öncesinde 2 ay kalamadım sonrasındada ilişki yasaktı 1 ayda öyle gıttı 4.ayımda normal kaldım hastaneye gıtmesem bılemıcektım yaram olduğunu belkide beklıcektım bende engelliyormuştu çünkü yara

masallah cnm.Allah kucagına almayı nasıb etsın..tbı cnm engellemezmı yara?cocuk rahımde buyucek ya.yaralı rahımde buyuyemezdı tbıkı

arkadaşlar allah rızası için bakın cvp verin lütfen,Dr çok az bi hareketsizlik var ama gebeliğe engel değil dedi sizce nasil? Eşimin test sonuçlar

Aynen nasil yorumlarsan oyleymis yabende hayra yordum bakalim insallah ruyalar gercek cikar:)))
Konu rüyadan açılmış ken bende bu gece uyandım dua etmek kalbime girdi dua ettim çocuğum olsun dedim ve uyudum rüyada dördüzlerim oldu görüyorum önce ama sonra kucagima alıyorum 1erkek çocuğuna dönüşüyor kardeşim diyo abla hani dedin dördüz oldu bende diyom tamam da sonra 4tane olacak,çocuğum hemen emekliyo onu çok seviyorum annen kurban olsun sana diyorum ayy çok güzel bi ruyaydi hayırdır inşaallah dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…