- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.881
4aymı war doguma?kız mı oglanmı?sen nasıl kaldın normal yollamı?yoksa bır tedawıden gectınmı cnm
aynen 4 ay kaldı erkek inşallahh teyzesi benim yaram vardı rahımımde onu dondurttum öncesinde 2 ay kalamadım sonrasındada ilişki yasaktı 1 ayda öyle gıttı 4.ayımda normal kaldım hastaneye gıtmesem bılemıcektım yaram olduğunu belkide beklıcektım bende engelliyormuştu çünkü yara
Normal der ne diyecek :-/ onu geçtim doktorum bile hasta yazik banadoktora sor bakalım ne dicek
masallah cnm.Allah kucagına almayı nasıb etsın..tbı cnm engellemezmı yara?cocuk rahımde buyucek ya.yaralı rahımde buyuyemezdı tbıkı
Normal der ne diyecek :-/ onu geçtim doktorum bile hasta yazik bana
aynen canım allahın bildiği var işte her zaman zamanı varmıştı
Gülen surat var şekerim yazı yazdığımız yerde orayı tıkla çıkar hemen karşına..sekerım bu kalp nasıl oluyor :)
Kiiiz hem bana diyon da biral her gun tartilma acayip moral bozuyoBen kaldirdim tartiyi artık hergün mü tartilsam mantiken acaba :))) 4 ay sonra bende vermeye calisacam baalim
Gülen surat var şekerim yazı yazdığımız yerde orayı tıkla çıkar hemen karşına..
Sabrszlastm iyice :) artk baslasnda tekmeye iyi oldgnu anlayaym die:)Bebis olabilir :) benim de öyle olduyduda bana öyle geluyordur demistim :))
Konu rüyadan açılmış ken bende bu gece uyandım dua etmek kalbime girdi dua ettim çocuğum olsun dedim ve uyudum rüyada dördüzlerim olduAynen nasil yorumlarsan oyleymis yabende hayra yordum bakalim insallah ruyalar gercek cikar:)))
Ameliyat olmuş bende meraktayimneyi varmıştı acaba merak ettim şimcik
Hergün tartilinca kilo veremiyon ta kilo almamaya da yarar mi acaba diye dedim hergün tartilayim diye :) doğsun da bi bebek arabasıyla artık hop 123Kiiiz hem bana diyon da biral her gun tartilma acayip moral bozuyoverirsin cano hele bi dogsun da bicirik:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?