- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.901
Ne sordun ki :-/ görmedimLütfen cvp verin bilen yok mu sorun yoktur dimi
O zaman da ben gibi beklersin bugün neden hareket etmedi diye :) 20ye mi22ye kadsr mi ne hergün hissedilmiyor ya az mi yattım yuvarlandim yerde hareket etsin diye sabirsiziz anacimSabrszlastm iyice :) artk baslasnda tekmeye iyi oldgnu anlayaym die:)
Canim sivilasmasi uzun az yani bacaklar biraz fazla havada kalacak :)Eki Görüntüle 1555069 arkadaşlar allah rızası için bakın cvp verin lütfen,Dr çok az bi hareketsizlik var ama gebeliğe engel değil dedi sizce nasil? Eşimin test sonuçlar
Evt evt kesnlkle en az 20olmadn kuvvetlnmio ama bnde sunun sabrszlgndym hani 2. Ve snrasi hamilelklrde dha erkn hssedlrms ya o yuzdn kndmi dnliorm devmli :) onceki 18haftada baslamsti gun gectkce artmsti harektleri bde sole dsunuorm eltmnde 2hamilelgi htta 3te ikizlri varms ilk gebelgnde ama olmsler karninda 3bck aylkkn nyse iste 2dielm o 5aylkkn harekt etmsti her bebk bi olmuo sanirm ama korkuorm hp bse olck dieO zaman da ben gibi beklersin bugün neden hareket etmedi diye :) 20ye mi22ye kadsr mi ne hergün hissedilmiyor ya az mi yattım yuvarlandim yerde hareket etsin diye sabirsiziz anacim
Her bebek bir olmuyor evet ilkini de ikinciyi de ayni haftalarda hissettim belki tembeldir benimki gibi :) az sabret bu hafta başlar annesi hem baslamis da zaten kiEvt evt kesnlkle en az 20olmadn kuvvetlnmio ama bnde sunun sabrszlgndym hani 2. Ve snrasi hamilelklrde dha erkn hssedlrms ya o yuzdn kndmi dnliorm devmli :) onceki 18haftada baslamsti gun gectkce artmsti harektleri bde sole dsunuorm eltmnde 2hamilelgi htta 3te ikizlri varms ilk gebelgnde ama olmsler karninda 3bck aylkkn nyse iste 2dielm o 5aylkkn harekt etmsti her bebk bi olmuo sanirm ama korkuorm hp bse olck die
Canim sivilasmasi uzun az yani bacaklar biraz fazla havada kalacak :)
Bn gbi usenci olck kesn :)Her bebek bir olmuyor evet ilkini de ikinciyi de ayni haftalarda hissettim belki tembeldir benimki gibi :) az sabret bu hafta başlar annesi hem baslamis da zaten ki
Hayirlisi olsun kuzum...insallah gordugun gibi cikar ruyan:))benim adet geldi simdi dusunuyorum o 45 neydi diye acaba adetten sonra 45 saycam artik:))))Konu rüyadan açılmış ken bende bu gece uyandım dua etmek kalbime girdi dua ettim çocuğum olsun dedim ve uyudum rüyada dördüzlerim oldugörüyorum önce ama sonra kucagima alıyorum 1erkek çocuğuna dönüşüyor kardeşim diyo abla hani dedin dördüz oldu bende diyom tamam da sonra 4tane olacak,çocuğum hemen emekliyo onu çok seviyorum annen kurban olsun sana diyorum ayy çok güzel bi ruyaydi hayırdır inşaallah dua edin
Ayyy kiz ben seni minciririm yaa tam benim sorucagim soruyu sordun citlembik...hakkaten bebem bacaklarin metodunu nerden cozdun?ben de bakim bizimkinin testine...Aaaa o hangisiydi canım?
Yok kiz almamaya yaramiyo aksine wcye girerken su kadardim cikinca su kadar gram vermisim diyerek hiiiic bisey yiyemiyosun bu da hem vicdan yaptiriyo hemde duzensiz zayflama tarzi...sen buldun cizumu step aletin nerde hop bir ki uc????Hergün tartilinca kilo veremiyon ta kilo almamaya da yarar mi acaba diye dedim hergün tartilayim diye :) doğsun da bi bebek arabasıyla artık hop 123
Aaaa o hangisiydi canım?
Ayyy kiz ben seni minciririm yaa tam benim sorucagim soruyu sordun citlembik...hakkaten bebem bacaklarin metodunu nerden cozdun?ben de bakim bizimkinin testine...
Ayyy kiz ben seni minciririm yaa tam benim sorucagim soruyu sordun citlembik...hakkaten bebem bacaklarin metodunu nerden cozdun?ben de bakim bizimkinin testine...
Olsun inşallah da berat yusuf koyarsan amiiinn :)Kızlar geçenlerde beraat kandiliydi ya o gece kayınvalidem rüya görmüş. Eşimle eleleymişiz eşim annesine diyomuş ki anne mdk hamile oğlumuz olcak adını da Yusuf koycaz demişiz. Çok şaşırdım yahu ne güzel günde ne güzel bi rüya görmüş
Lifekasyon hmmm kiz ben onu testin yapilis sureci saniyodum yaaaaLifekasyon normalde 30dk olunca sorun olmuyor da 60dk olunca yumurtaya ulasmasi uzun sürüyor tatlişler
Bugün görsen beni gülerdin halime nasıl temizlik yapmak geldi içimden ama gel gör ki yerimden kalkmamak için ne bahaneler uydurdum kendime dur ezan okunsun dur hele meyve yiyeyim aa meyve yedim hareket etti rahati bozulmasinBn gbi usenci olck kesn :)
Lifekasyon normalde 30dk olunca sorun olmuyor da 60dk olunca yumurtaya ulasmasi uzun sürüyor tatlişler
Aaa yavrıımmm :))) ablana sorsanaLifekasyon hmmm kiz ben onu testin yapilis sureci saniyodum yaaaa
30sa no problem yusuf yola çıkabilir :))Hee anladım canom sağol. Bizimki de 30 dk galiba bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?