Gebe kalamayanlar buraya.....

O zaman da ben gibi beklersin bugün neden hareket etmedi diye :) 20ye mi22ye kadsr mi ne hergün hissedilmiyor ya az mi yattım yuvarlandim yerde hareket etsin diye sabirsiziz anacim
Evt evt kesnlkle en az 20olmadn kuvvetlnmio ama bnde sunun sabrszlgndym hani 2. Ve snrasi hamilelklrde dha erkn hssedlrms ya o yuzdn kndmi dnliorm devmli :) onceki 18haftada baslamsti gun gectkce artmsti harektleri bde sole dsunuorm eltmnde 2hamilelgi htta 3te ikizlri varms ilk gebelgnde ama olmsler karninda 3bck aylkkn nyse iste 2dielm o 5aylkkn harekt etmsti her bebk bi olmuo sanirm ama korkuorm hp bse olck die

Her bebek bir olmuyor evet ilkini de ikinciyi de ayni haftalarda hissettim belki tembeldir benimki gibi :) az sabret bu hafta başlar annesi hem baslamis da zaten ki

Hayirlisi olsun kuzum...insallah gordugun gibi cikar ruyan:))benim adet geldi simdi dusunuyorum o 45 neydi diye acaba adetten sonra 45 saycam artik:))))

Hergün tartilinca kilo veremiyon ta kilo almamaya da yarar mi acaba diye dedim hergün tartilayim diye :) doğsun da bi bebek arabasıyla artık hop 123
Yok kiz almamaya yaramiyo aksine wcye girerken su kadardim cikinca su kadar gram vermisim diyerek hiiiic bisey yiyemiyosun bu da hem vicdan yaptiriyo hemde duzensiz zayflama tarzi...sen buldun cizumu step aletin nerde hop bir ki uc????

Olsun inşallah da berat yusuf koyarsan amiiinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…