Gebe kalamayanlar buraya.....

Yok kiz almamaya yaramiyo aksine wcye girerken su kadardim cikinca su kadar gram vermisim diyerek hiiiic bisey yiyemiyosun bu da hem vicdan yaptiriyo hemde duzensiz zayflama tarzi...sen buldun cizumu step aletin nerde hop bir ki uc????
Ağır biraz da salonda koltuğun arkasında yürüyüşe cikamadimmi onunla yapıyorum ama normal yürüyüş halt yemis 15dkda 300 adim attim totom düştü doğum sonrası acı yok raki

Olsun inşallah da berat yusuf koyarsan amiiinn :)

Ayy canım benim sağol allah razı olsun mübarek akşam hatrına. Eşimi bi görsen başımızda bin türlü şey var bugün dedim aman ya boşver zaten iyiki olmuyo bunca şeyin içinde bide o olsa nasıl yaparız zor olur uğraşamayız ki falan dedim oda diyo öyle deme yaa şimdi olsa burda insan herşeyi unutur bütün dertlerini unutur da kafasını dağıtır onunla diye şok oldum bi tuhaf oldu içim yeğenimin videolarını açmış izliyo nasıl üzüldüm yaa

Dua et kuzum her gün her namazda hayitrli saglikli evlat istedim iyi ki olmamis falan deme emi ne olursa olsun

Ağır biraz da salonda koltuğun arkasında yürüyüşe cikamadimmi onunla yapıyorum ama normal yürüyüş halt yemis 15dkda 300 adim attim totom düştü doğum sonrası acı yok raki
Sonunda bana da aldiracaksin kiz su zamazingoyu:)))bi tek o kaldi zati mutfak bitki caylariyla doldu...

Dua et kuzum her gün her namazda hayitrli saglikli evlat istedim iyi ki olmamis falan deme emi ne olursa olsun

Ya öyle diyorum hep allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli sana layık yetiştirebileceğim bi evkat nasip eyle diyorum zaten de çok zor zamanlar geçiriyoruz çook hemde o yüzden bi an öyle dedim ama onu görünce üzülüyorum tabi..

Sonunda bana da aldiracaksin kiz su zamazingoyu:)))bi tek o kaldi zati mutfak bitki caylariyla doldu...
Bitki cayi kayisi form iyi geldi bana arkadaş da atom cay varmış onu öneriyor aklıma zamazingonun uygunu da Carrefourda varmis ama yürüyüş aleti var masrafa gerennk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…