- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.941
Ay eciş bucus meyvemsi seyler çıkıyor zayıflama için falan o ne be aaaaKız ne bileyim sinir oluyorum zaten şu reklamlara her yazının altında reklam var Hayır bu nedir onu da anlamadım ki adam ayak öpüyo başka bişey yokheralde paraları bu kadarına yetti
Cadiii cadi:)))He valla olsuun canım benim
Bende öyle yaptım işte yeter :)Anam artik ben kendimi rahat birakiyom ayagi yukari kaldirmak degilde yatiyom ayagimin altina bi kac minder tamam...
Iste zamani var napalım.
Canim ben kayisiyi denedim cogu kisinde iyi de bende terslik var galiba bana yesil elmali olan iyi geliyo...yuruyus aleti varda asagida cilgin bi komsu da var!...Bitki cayi kayisi form iyi geldi bana arkadaş da atom cay varmış onu öneriyor aklımazamazingonun uygunu da Carrefourda varmis ama yürüyüş aleti var masrafa gerennk yok
Insallah yetecek bakak gorek bi dahaki aylara?Bende öyle yaptım işte yeter :)
Eneeeeem sevmeye bah heleeeKız yerim seni yaa eşek keçi.
Insallah zaten hele bi dolsun hergun foto video cekimi yaparim yada buyudukce Alllahimmm hayali bile guzelllKız allah seni napmasın deli dolar inşaallah en yakın zamanda kuzum beniim üzülme lütfen!
Insallah zaten hele bi dolsun hergun foto video cekimi yaparim yada buyudukce Alllahimmm hayali bile guzelll
Bende oyle severim ooo esime neler diyorum daaa o da sasiyo garibimEee ben öyle severim yavruuum
Youtube ta var ilk hamile oldugunu ogrenenler video cekmis bi de 100 kareye sigdirmis hamileligi anam bi dogum yapmis cita gibi kadin ne gogus buyumesi ne gobek siskinligi eyyyyle ozendim di ben dogurunca nolcam kimbilir?Evet yaa inşaallah. O benimde hayalim hergün olmayabilir de her ay video çekimi ama hergün foto güzel olur yani
Youtube ta var ilk hamile oldugunu ogrenenler video cekmis bi de 100 kareye sigdirmis hamileligi anam bi dogum yapmis cita gibi kadin ne gogus buyumesi ne gobek siskinligi eyyyyle ozendim di ben dogurunca nolcam kimbilir?
Bende oyle severim ooo esime neler diyorum daaa o da sasiyo garibimya sibel ablam yok yaren yok
Cok almazsin sadece normalde o kadar kilo aldigin icin yadirgarsin canim...tekmeleri bende merak ediyorum cok guzel bi duygu olmali can tasiyosun sana tepki veriyo arkadasim kocasiyla telefonda konusurken hep tekmeliyomus kizi...mide bulantisi elbet olucak ama muhakkak gecici ilac takviyesi olur...esin senin bebisle ilgilendiginden daha cok ilgilenicektir ama kiskanmak yerine mutlu olucaksin eminim...hele bi gelsinler de...Evet görmüştüm onları bende çok hoş yaa. Bakalım bende merak ediyorum hayatım boyunca almadığım kadar kilo alıcam mesela en çok bunu merak ediyorum ve bebişimin tekmelerini bide eşimin bana ilgi gösterip göstermeyeceğini bide mide bulantılarını bide göbüşün büyümesini bide bide bi sürü şey işte :)))
Sibel ablamin vodafonla basi dertteydi dogru...ama bugunde fazla yazisamadik...yogundu galiba...yarenin misafiri var hellam...Gelirler yaayaren92 malum gece kuşu @zumrutanka da net mi bozuk diyodu öyle bişey vardı gündüz giriyo galiba iş yerinden bilemiyorum da tam :)
Canım sorum eşimin test sonucuydu bu işteBende öyle yaptım işte yeter :)
Daha var ya gununeAma gelcek galiba yavaştan başladı yani kımıldanmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?