Gebe kalamayanlar buraya.....

Kız ne bileyim sinir oluyorum zaten şu reklamlara her yazının altında reklam var Hayır bu nedir onu da anlamadım ki adam ayak öpüyo başka bişey yok heralde paraları bu kadarına yetti
Ay eciş bucus meyvemsi seyler çıkıyor zayıflama için falan o ne be aaaa

Bitki cayi kayisi form iyi geldi bana arkadaş da atom cay varmış onu öneriyor aklıma zamazingonun uygunu da Carrefourda varmis ama yürüyüş aleti var masrafa gerennk yok
Canim ben kayisiyi denedim cogu kisinde iyi de bende terslik var galiba bana yesil elmali olan iyi geliyo...yuruyus aleti varda asagida cilgin bi komsu da var!...

Evet yaa inşaallah. O benimde hayalim hergün olmayabilir de her ay video çekimi ama hergün foto güzel olur yani
Youtube ta var ilk hamile oldugunu ogrenenler video cekmis bi de 100 kareye sigdirmis hamileligi anam bi dogum yapmis cita gibi kadin ne gogus buyumesi ne gobek siskinligi eyyyyle ozendim di ben dogurunca nolcam kimbilir?

Youtube ta var ilk hamile oldugunu ogrenenler video cekmis bi de 100 kareye sigdirmis hamileligi anam bi dogum yapmis cita gibi kadin ne gogus buyumesi ne gobek siskinligi eyyyyle ozendim di ben dogurunca nolcam kimbilir?

Evet görmüştüm onları bende çok hoş yaa. Bakalım bende merak ediyorum hayatım boyunca almadığım kadar kilo alıcam mesela en çok bunu merak ediyorum ve bebişimin tekmelerini bide eşimin bana ilgi gösterip göstermeyeceğini bide mide bulantılarını bide göbüşün büyümesini bide bide bi sürü şey işte :)))

Cok almazsin sadece normalde o kadar kilo aldigin icin yadirgarsin canim...tekmeleri bende merak ediyorum cok guzel bi duygu olmali can tasiyosun sana tepki veriyo arkadasim kocasiyla telefonda konusurken hep tekmeliyomus kizi...mide bulantisi elbet olucak ama muhakkak gecici ilac takviyesi olur...esin senin bebisle ilgilendiginden daha cok ilgilenicektir ama kiskanmak yerine mutlu olucaksin eminim...hele bi gelsinler de...

Gelirler yaa yaren92 malum gece kuşu @zumrutanka da net mi bozuk diyodu öyle bişey vardı gündüz giriyo galiba iş yerinden bilemiyorum da tam :)
Sibel ablamin vodafonla basi dertteydi dogru...ama bugunde fazla yazisamadik...yogundu galiba...yarenin misafiri var hellam...

Ben yarin en iyisi hormon tahlili yaptirayim 2 3 ay oluyo yaptirali...doktor kovacak beni ama napim?bu ayi kacirmiim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…