- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.961
Allah razi olsun canım ben az bekletiyom yastık koysam yeterli olur mu bacakları duvara dayamasam olur muCanim sivilasmasi uzun az yani bacaklar biraz fazla havada kalacak :)
Olsun saat kac musaitse o saatlerde yap sende bacaklar acimaya basladi mi birakma o zaman yag yanmaya basliyorCanim ben kayisiyi denedim cogu kisinde iyi de bende terslik var galiba bana yesil elmali olan iyi geliyo...yuruyus aleti varda asagida cilgin bi komsu da var!...
Son 45 :)))Insallah yetecek bakak gorek bi dahaki aylara?
Olur tabi olmadi keci boynuzu yedir her sabah sende ye kan yapsinAllah razi olsun canım ben az bekletiyom yastık koysam yeterli olur mu bacakları duvara dayamasam olur mu
Patates ben patates olcam...Youtube ta var ilk hamile oldugunu ogrenenler video cekmis bi de 100 kareye sigdirmis hamileligi anam bi dogum yapmis cita gibi kadin ne gogus buyumesi ne gobek siskinligi eyyyyle ozendim di ben dogurunca nolcam kimbilir?
kuzum bu tür rüyalara inan bende bi ara hep sayı görürdüm rüyada ve uyanınca yazardm mutlaka o gün önemli bişey olurdu ama artik hic görmüyorn,mesela bi kez teyzemin ölümüne denk geldi bi kere de esimle daha ilişkimiz yoktu baktım o gün eşim bana açıldı, yani say ve inan benceHayirlisi olsun kuzum...insallah gordugun gibi cikar ruyan:))benim adet geldi simdi dusunuyorum o 45 neydi diye acaba adetten sonra 45 saycam artik:))))
Disarda yapiyorum yuruyusu canim...boyle daha iyi durum musait olmazsa evde yaparim...bacaklar ilk gunlerde aciyodu da ben hizlanmak istiyorum ama millet kalabalik yurume mesafesi dar...zor oluyo atlatmakOlsun saat kac musaitse o saatlerde yap sende bacaklar acimaya basladi mi birakma o zaman yag yanmaya basliyor
Ayyyyy cok heyecanliiiiSon 45 :)))
Yok kizz senin mide sorunun vardi galiba mekikle halledersin...Patates ben patates olcam...
Bilmiyrumki ruyadan itibaren mi 45 adet bitince mi anlamadim du bakiim ben ne zaman girmustum ruyayi?hic boyle rakamsal bisey gormedim insallah senin durumun gibi benimde gercek cikarkuzum bu tür rüyalara inan bende bi ara hep sayı görürdüm rüyada ve uyanınca yazardm mutlaka o gün önemli bişey olurdu ama artik hic görmüyorn,mesela bi kez teyzemin ölümüne denk geldi bi kere de esimle daha ilişkimiz yoktu baktım o gün eşim bana açıldı, yani say ve inan bence
Keçi boynuzu yok da ben susam dut pekmezi fındık ezmesi bal kaymak yediriyom ayy görsen garibim ne halde :)Olur tabi olmadi keci boynuzu yedir her sabah sende ye kan yapsin
Ben. Rüyadan itibaren sayardım valla hep de tutmuştur bi arkadaştan da duydum hatta doğruymuşBilmiyrumki ruyadan itibaren mi 45 adet bitince mi anlamadim du bakiim ben ne zaman girmustum ruyayi?hic boyle rakamsal bisey gormedim insallah senin durumun gibi benimde gercek cikar
Yok cano adetliyim baktim mesajlara 2 haziran aksami gormusum benim bazi ruyalar cikar ama insallah 3unden itibaren sayalimBen. Rüyadan itibaren sayardım valla hep de tutmuştur bi arkadaştan da duydum hatta doğruymuş
İste o yuzden evde daha iyi oluyor ya hizini azaltmaya gerek olmuyor evde he disarida da temiz hava aliyorsunDisarda yapiyorum yuruyusu canim...boyle daha iyi durum musait olmazsa evde yaparim...bacaklar ilk gunlerde aciyodu da ben hizlanmak istiyorum ama millet kalabalik yurume mesafesi dar...zor oluyo atlatmak
Baktim 45 gun 17 temmuzu gosteriyo:)))Yok cano adetliyim baktim mesajlara 2 haziran aksami gormusum benim bazi ruyalar cikar ama insallah 3unden itibaren sayalim
Benim 102Ayyyyy cok heyecanliiii
Bakalim cano ramazan da iftardan sonra cikicam iftari da sahuru da abartmicam bu ay cok kararliyim insallah istikrarim bozulmaz....İste o yuzden evde daha iyi oluyor ya hizini azaltmaya gerek olmuyor evde he disarida da temiz hava aliyorsun
Ben kilo aldigimda dagiliyor vucuda o yuzden heryerimi calistirmam lazim uykusuzluk emzirme bebis spor derken veririm insallahYok kizz senin mide sorunun vardi galiba mekikle halledersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?