Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim ben kayisiyi denedim cogu kisinde iyi de bende terslik var galiba bana yesil elmali olan iyi geliyo...yuruyus aleti varda asagida cilgin bi komsu da var!...
Olsun saat kac musaitse o saatlerde yap sende bacaklar acimaya basladi mi birakma o zaman yag yanmaya basliyor

Hayirlisi olsun kuzum...insallah gordugun gibi cikar ruyan:))benim adet geldi simdi dusunuyorum o 45 neydi diye acaba adetten sonra 45 saycam artik:))))
kuzum bu tür rüyalara inan bende bi ara hep sayı görürdüm rüyada ve uyanınca yazardm mutlaka o gün önemli bişey olurdu ama artik hic görmüyorn,mesela bi kez teyzemin ölümüne denk geldi bi kere de esimle daha ilişkimiz yoktu baktım o gün eşim bana açıldı, yani say ve inan bence

Olsun saat kac musaitse o saatlerde yap sende bacaklar acimaya basladi mi birakma o zaman yag yanmaya basliyor
Disarda yapiyorum yuruyusu canim...boyle daha iyi durum musait olmazsa evde yaparim...bacaklar ilk gunlerde aciyodu da ben hizlanmak istiyorum ama millet kalabalik yurume mesafesi dar...zor oluyo atlatmak

Bilmiyrumki ruyadan itibaren mi 45 adet bitince mi anlamadim du bakiim ben ne zaman girmustum ruyayi?hic boyle rakamsal bisey gormedim insallah senin durumun gibi benimde gercek cikar

Bilmiyrumki ruyadan itibaren mi 45 adet bitince mi anlamadim du bakiim ben ne zaman girmustum ruyayi?hic boyle rakamsal bisey gormedim insallah senin durumun gibi benimde gercek cikar
Ben. Rüyadan itibaren sayardım valla hep de tutmuştur bi arkadaştan da duydum hatta doğruymuş

Disarda yapiyorum yuruyusu canim...boyle daha iyi durum musait olmazsa evde yaparim...bacaklar ilk gunlerde aciyodu da ben hizlanmak istiyorum ama millet kalabalik yurume mesafesi dar...zor oluyo atlatmak
İste o yuzden evde daha iyi oluyor ya hizini azaltmaya gerek olmuyor evde he disarida da temiz hava aliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…