Gebe kalamayanlar buraya.....

Arkadaslar merhaba bende pkoluym.bekrken 43 kg evlendm 65 kg oldm 3 snelk evliym dr soledi pko var die.2 ay once zayiflmaya krr verdm 9 kg verdm suan ekmek hc yemdm cayda sekeri kaldrdm pilav makrna kizartma hc ellemdm suan 56 kiloyum.kendi kendime klomn kullandm ovulasyn testi alip baktm snra iliski oldu son sat tarihim 17 mayis adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm 5.90 ckti tekrr yaptrcm adet gnmde.bilmyrm bu ii bisey mi ama umut var gibi hersey allahtn istedik mi istemeyi bildik mi allah nasio edyo.sadece ilac igne dr degl dua da lazim inanmak tevekkul etmek lazim dr istdgini kdr olck desn allh olmck dedmi biitti o is.

Ayy kuzum benm yaa geçende noldu biliyomusun ablamın kızı yeni yürüyo eşimde deli oluyo ona annemdeydik ben biraz yürüteyim dışarıda dedi çıktık köpek vardı bende ay ay ay dedim eşimin etrafında dönüyom anaa bi baktım bu iptal beni görmedi bile çocuğu saklıyo
dedim ooooo ben korkuyorum sende bunu bildiğin halde bıraktııın öyle miii diye tripler falan görcen ama. Diyo e ama o bebek nasıl korusun kendini diye :)) ama kıskanabilirim yani garanti veremem

Bende oyle severim ooo esime neler diyorum daaa o da sasiyo garibimya sibel ablam yok yaren yok

Gelirler yaa yaren92 malum gece kuşu @zumrutanka da net mi bozuk diyodu öyle bişey vardı gündüz giriyo galiba iş yerinden bilemiyorum da tam :)

Geldim geldim @zumrutanka doktora gidecekti galiba. yarin ablam yegenimi getirecek de kızlar odasını ayarladik yaz tatilinde bende kalacak yegenim gecen sene de kalmıştı esimle o yüzden çok heyecanliyiz şimdiden mutluluk getirdi bize gecen sene gidince çok uzulduyduk ev bomboş kaldiydi ama simdi kavuscaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…