- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.981
Benimkinden tahmin edebiliyorum :))Keçi boynuzu yok da ben susam dut pekmezi fındık ezmesi bal kaymak yediriyom ayy görsen garibim ne halde :)
Yedir valla ise yariyorBy ay olmaz ise bende keciboynuzu falan yedircem artik
İnsallah verirsin bi bes kilo ohh misssBakalim cano ramazan da iftardan sonra cikicam iftari da sahuru da abartmicam bu ay cok kararliyim insallah istikrarim bozulmaz....
Insallahh .cunku heray Daha cok yipraniyorumYedir valla ise yariyor
Ahh canooo seninki daha heyecanliii...Benim 102
Yok ama anladigim kadariyla sen sadece ustten aliyosun bacak kalca degil de...Ben kilo aldigimda dagiliyor vucuda o yuzden heryerimi calistirmam lazim uykusuzluk emzirme bebis spor derken veririm insallah
Yooo yetmeezz 10 10 fissstik olurum heeeİnsallah verirsin bi bes kilo ohh misss
Zamana birak tatlim en azindan bi oglusun var tadini cikarInsallahh .cunku heray Daha cok yipraniyorum
Zamana birak tatlim en azindan bi oglusun var tadini cikarInsallahh .cunku heray Daha cok yipraniyorum
Yarini atlatsam bi geriliyorum yaAhh canooo seninki daha heyecanliii...
He kalca falan olmadigindan ve gogus oldugundan hamilelik falan gibi durumlarda ust daha cok sisiyor evetYok ama anladigim kadariyla sen sadece ustten aliyosun bacak kalca degil de...
Bir kerede o kadar verilmez ama 5-5 ver misYooo yetmeezz 10 10 fissstik olurum heee
Cok almazsin sadece normalde o kadar kilo aldigin icin yadirgarsin canim...tekmeleri bende merak ediyorum cok guzel bi duygu olmali can tasiyosun sana tepki veriyo arkadasim kocasiyla telefonda konusurken hep tekmeliyomus kizi...mide bulantisi elbet olucak ama muhakkak gecici ilac takviyesi olur...esin senin bebisle ilgilendiginden daha cok ilgilenicektir ama kiskanmak yerine mutlu olucaksin eminim...hele bi gelsinler de...
Daha var ya gunune
Kızlar hiç özelde kan pıhtısı ve gen tarama testi yaptırdınz mı
Bende oyle severim ooo esime neler diyorum daaa o da sasiyo garibimya sibel ablam yok yaren yok
Gelirler yaayaren92 malum gece kuşu @zumrutanka da net mi bozuk diyodu öyle bişey vardı gündüz giriyo galiba iş yerinden bilemiyorum da tam :)
Kontrolun mu vardi tatlim ben kacirdim da?Yarini atlatsam bi geriliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?