- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.001
Olabilir canim ama verirsin merak etme anneminde oyle ustu fazla ama kollari bacaklari incecik...o da kilo verdiginde fistik gibi olmustu..He kalca falan olmadigindan ve gogus oldugundan hamilelik falan gibi durumlarda ust daha cok sisiyor evet
Yooo kiskanmak yok hatta daha cok sukretmelisin cocuklarini sevmeyen ilgilenmeyen o kadar cok baba varki!...Ayy kuzum benm yaa geçende noldu biliyomusun ablamın kızı yeni yürüyo eşimde deli oluyo ona annemdeydik ben biraz yürüteyim dışarıda dedi çıktık köpek vardı bende ay ay ay dedim eşimin etrafında dönüyom anaa bi baktım bu iptal beni görmedi bile çocuğu saklıyo
dedim ooooo ben korkuyorum sende bunu bildiğin halde bıraktııın öyle miii diye tripler falan görcen ama. Diyo e ama o bebek nasıl korusun kendini diye :)) ama kıskanabilirim yani garanti veremem
Bi yavas yavas sonuclari alsam cabamin devami da gelir...Bir kerede o kadar verilmez ama 5-5 ver mis
Ah buaralar bnde bi usenciym ki :) hc is yapmk glmio icmdenBugün görsen beni gülerdin halime nasıl temizlik yapmak geldi içimden ama gel gör ki yerimden kalkmamak için ne bahaneler uydurdum kendime dur ezan okunsun dur hele meyve yiyeyim aa meyve yedim hareket etti rahati bozulmasin
Araştırmada kan pıhtılaşmasi yaptim birsey cikmadi ama doktor hamile kaldiktan sonra coraspin verdi yine deKızlar hiç özelde kan pıhtısı ve gen tarama testi yaptırdınz mı
evet canim 10.15deKontrolun mu vardi tatlim ben kacirdim da?
Mecbur yapıyorum ama yok anacim uzanip bebegi beklemek isime geliyoAh buaralar bnde bi usenciym ki :) hc is yapmk glmio icmdenevi pislk getryo ztn halmde yk yapck hala uyku delisym :)
O isik var sende goruyorum :)Bi yavas yavas sonuclari alsam cabamin devami da gelir...
ayyy evet sanırım o yüzden doktorum da öyle dedi :) teşekkür ederim canımmmmmYok tatlım agri yapmaz ki o rahim genisliyordur yüksek ihtimal artık zaten kabina sigamamaya baslar rahim bir de yavas yavas kemikler ve cati genisliyor ondandir
canoooooooooooooooo noldu sonuç varmı gelişme yeni geldim okuyamadım daha:)hadi İNŞALLAH CANO
Yazmadi daha ya :-/canoooooooooooooooo noldu sonuç varmı gelişme yeni geldim okuyamadım daha:)
Hadi guzel haberrlerlekuzum susami op yerimeevet canim 10.15de
Ne demek tatlım her zamanayyy evet sanırım o yüzden doktorum da öyle dedi :) teşekkür ederim canımmmmm
Insallah kuzum hersey yavrum icin....O isik var sende goruyorum :)
Ne mtlu oluo dmi insan o minick tekmelerle :)Mecbur yapıyorum ama yok anacim uzanip bebegi beklemek isime geliyo
Nefesim daraldi patliciiimmmHadi guzel haberrlerlekuzum susami op yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?