- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.021
inşallah heyecandan tuttu diye hastane yolunu tutmuştur ayyy inşallahh:)Yazmadi daha ya :-/
hem nasıl :) gece uyumadi yarim saate muayene var uyudu sanırım :-/Ne mtlu oluo dmi insan o minick tekmelerle :)
Ay inşallah ya :))inşallah heyecandan tuttu diye hastane yolunu tutmuştur ayyy inşallahh:)
Uyandr kz :) tatli ye tatli :)hem nasıl :) gece uyumadi yarim saate muayene var uyudu sanırım :-/
Heyecandan midem bulaniyo zaten nasıl yiyeyim :) zorla kahvaltı yaptımUyandr kz :) tatli ye tatli :)
Kiz niye bunaltiyosun kendini?kasma bak o da kasiyo bakmicak ultrasonda sana haaaNefesim daraldi patliciiimmm
Bnmde heyecnlaninca karnm agrirHeyecandan midem bulaniyo zaten nasıl yiyeyim :) zorla kahvaltı yaptım
Aynen...ellerim ayaklarim titrer benimde...bak simdi bacaklarimi sallamaya basladim zeynebin heyecanindan...Kuzuuuuum napiyosun?dun aksamda vadiden kurtuldukBnmde heyecnlaninca karnm agrirkck tuvaletm gelr ayaklrm istksz titrer :)
HeyecanlandimKiz niye bunaltiyosun kendini?kasma bak o da kasiyo bakmicak ultrasonda sana haaakuzum simdi bugun neyine bakilacak yavrunun?
Canim hiiic endiselenme duayla git guzel haberlerle gel insallaaahhh...bende ederim tam 10.10daHeyecanlandimbebisin boy kilo benim kan degerlerine bakılacak bugün
Aynen :) idrar tahlili disinda ama o zaman gelmiyor :)) eee kahvaltı da gitti arada yalan oldu...Bnmde heyecnlaninca karnm agrirkck tuvaletm gelr ayaklrm istksz titrer :)
Bana diyene heleBugun hormon tahlili yaptircaktim resmen yataktan kalkmak istemedim...bi problem cikar yine ilac verirler diye de korktuminsallah iyi yapmisimdir...
Oy Allah razı olsun tatlım :)))Canim hiiic endiselenme duayla git guzel haberlerle gel insallaaahhh...bende ederim tam 10.10da
Kiz ne kurtulmasi eylülde devam zati bi hatun daha harcadıAynen...ellerim ayaklarim titrer benimde...bak simdi bacaklarimi sallamaya basladim zeynebin heyecanindan...Kuzuuuuum napiyosun?dun aksamda vadiden kurtulduk
Kiz napim dedim yine prolaktin yuksek cikar falan dostinex tekrardan hadi bakalim...zaten ilac ilac...hem bi dahaki adette giderim o zaman kilo da vermis olurum hormonlar degisir dedimdi...Bana diyene hele
Ahahaha kuzum tekne patlayinca esim dedi ahaaaa gitti leyla da bende dedim yok o atlamistir arkasindan yasar o yasarKiz ne kurtulmasi eylülde devam zati bi hatun daha harcadı
Eylulde baslicakta en azindan 3 ay kafam rahatKiz ne kurtulmasi eylülde devam zati bi hatun daha harcadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?