- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.041
Ne dimek cumlemizden...siz iyi olunda...Oy Allah razı olsun tatlım :)))
aminnnnHayirli cumalar can can canlarrr dualarimiz kabul olsun insllah hayirli guzel haberlerle bi gun olsun
Canim bu gebelik testi mi?Sabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek Eki Görüntüle 1555361
bakk gördün mü değdimi ağlamalarına can sıkıntına bitti gitti işte okurken ağladım canooooooo hayırlı uğurlu olsun :)çooookkkkkkk sevindim çokSabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek Eki Görüntüle 1555361
Ayyyyy canim inanamiyorum yaaaa:))))insallah kuzum dogru buuuu!...nasil sevindim bilemezsin...hadi bakalim kani bekliyoruz...Sabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek Eki Görüntüle 1555361
iki kere yaptım çift çizgi :)canoooooooooooooooo noldu sonuç varmı gelişme yeni geldim okuyamadım daha:)
eweeeettttzeynepsibel naptn hayatm yptn mi testi
Ayy canim bnm ya :)) ay nasl sevndm bilemzsnn.. Rabbime sukurler olsn kz mansallah kipkirmizi :) bak bayrama hamile grmk istyrm diodn rabbim kabl etti dualrni hdi insallah degrlrnde iyi ckrSabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek Eki Görüntüle 1555361
ayyy bzd inanamadık kanı beklicem seviniyorz ama daha kırmızılar da yok ortadaAyyyyy canim inanamiyorum yaaaa:))))insallah kuzum dogru buuuu!...nasil sevindim bilemezsin...hadi bakalim kani bekliyoruz...
ayyy evet az önce gördüm ve yazdım yeni yeni okuyorsun ondan görmedin daha yorumumu canoo:)iki kere yaptım çift çizgi :)
İNŞALLAH cano gerçektir bnd onu diyorum herkes koyuyodu siilikti bnm ki damlatır damlatmaz belirdi kıpkırmızı aynı tak çizgi çıkardı ya en koyu bunun ikiside kıpkırmızıydıAyy canim bnm ya :)) ay nasl sevndm bilemzsnn.. Rabbime sukurler olsn kz mansallah kipkirmizi :) bak bayrama hamile grmk istyrm diodn rabbim kabl etti dualrni hdi insallah degrlrnde iyi ckr
İNŞALLAH canom öyledir daha yeni başlıyo değerde çıkacakmı bilmiyorum korkuyorum yinedeayyy evet az önce gördüm ve yazdım yeni yeni okuyorsun ondan görmedin daha yorumumu canoo:)
bak bitti gitti ben demiştim bak sen de güleceksin diye canım yaaa nasıl üzülüyordum sen suratını astığındaaaaaa. ama çok şükür artık hamilesinnnnnnnnn:)
Yaaa 15.30 u nasil beklicem ben simdiayyy bzd inanamadık kanı beklicem seviniyorz ama daha kırmızılar da yok ortada
cano adet zamann geçince yada adet günü yapınca öyle çıkıyor zaten :) silik çıkanlar 4 5 gün önceden yapılan olduğu için:) sen tam zamanında yapmışssınİNŞALLAH cano gerçektir bnd onu diyorum herkes koyuyodu siilikti bnm ki damlatır damlatmaz belirdi kıpkırmızı aynı tak çizgi çıkardı ya en koyu bunun ikiside kıpkırmızıydı
evet canım ikiside gebelik :)Canim bu gebelik testi mi?
Darisi basimaaaaa darisi basimaaaaİNŞALLAH cano gerçektir bnd onu diyorum herkes koyuyodu siilikti bnm ki damlatır damlatmaz belirdi kıpkırmızı aynı tak çizgi çıkardı ya en koyu bunun ikiside kıpkırmızıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?