Gebe kalamayanlar buraya.....

Sabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek

Canim bu gebelik testi mi?

bakk gördün mü değdimi ağlamalarına can sıkıntına bitti gitti işte okurken ağladım canooooooo hayırlı uğurlu olsun :)çooookkkkkkk sevindim çok

Ayyyyy canim inanamiyorum yaaaa:))))insallah kuzum dogru buuuu!...nasil sevindim bilemezsin...hadi bakalim kani bekliyoruz...

Ayy canim bnm ya :)) ay nasl sevndm bilemzsnn.. Rabbime sukurler olsn kz mansallah kipkirmizi :) bak bayrama hamile grmk istyrm diodn rabbim kabl etti dualrni hdi insallah degrlrnde iyi ckr

iki kere yaptım çift çizgi :)
ayyy evet az önce gördüm ve yazdım yeni yeni okuyorsun ondan görmedin daha yorumumu canoo:)
bak bitti gitti ben demiştim bak sen de güleceksin diye canım yaaa nasıl üzülüyordum sen suratını astığındaaaaaa. ama çok şükür artık hamilesinnnnnnnnn:)

Ayy canim bnm ya :)) ay nasl sevndm bilemzsnn.. Rabbime sukurler olsn kz mansallah kipkirmizi :) bak bayrama hamile grmk istyrm diodn rabbim kabl etti dualrni hdi insallah degrlrnde iyi ckr
İNŞALLAH cano gerçektir bnd onu diyorum herkes koyuyodu siilikti bnm ki damlatır damlatmaz belirdi kıpkırmızı aynı tak çizgi çıkardı ya en koyu bunun ikiside kıpkırmızıydı

İNŞALLAH canom öyledir daha yeni başlıyo değerde çıkacakmı bilmiyorum korkuyorum yinede

ayyy bzd inanamadık kanı beklicem seviniyorz ama daha kırmızılar da yok ortada
Yaaa 15.30 u nasil beklicem ben simdiher hamis haberi aldigimda boyle oluyo heleki hep gorustugumuz kardeslerimizden olunca!....
Cok fena gaza geldiiiim daha cok zayifliciiiim hemen hemen...

İNŞALLAH cano gerçektir bnd onu diyorum herkes koyuyodu siilikti bnm ki damlatır damlatmaz belirdi kıpkırmızı aynı tak çizgi çıkardı ya en koyu bunun ikiside kıpkırmızıydı
cano adet zamann geçince yada adet günü yapınca öyle çıkıyor zaten :) silik çıkanlar 4 5 gün önceden yapılan olduğu için:) sen tam zamanında yapmışssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…