- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.061
hadi hiç gazını bırakma da dua edin yaa kanda da çıksın korkuyorumYaaa 15.30 u nasil beklicem ben simdiher hamis haberi aldigimda boyle oluyo heleki hep gorustugumuz kardeslerimizden olunca!....
Cok fena gaza geldiiiim daha cok zayifliciiiim hemen hemen...
canım o korkular hiç bitmiyorki sırayla korkular devam ediyor . e artık beraber paylaşırız bebiş haberlerini:)İNŞALLAH canom öyledir daha yeni başlıyo değerde çıkacakmı bilmiyorum korkuyorum yinede
oyyy cano amin daha dur bnm ki kesinleşmedi ki yaaa bi sorun var evdeki netin cg tı bitti nasıl haber vericem size yaaDarisi basimaaaaa darisi basimaaaa
hadi İNŞALLAH yinede erken sevinmek istemiyorum yaa bi kan çıksındacanım o korkular hiç bitmiyorki sırayla korkular devam ediyor . e artık beraber paylaşırız bebiş haberlerini:)
Bnm ck yakn bi arkadasmda sn gbi btane yapms ck kirmzi ckms inanams 2tane dha alms onlrda oyle ckms saglk ocagna gtms kan vermye 3tane yptm deynce doktr o zmn hamilean kesnndems bn ble silk cizgide anladm kz oldgnu :) senin kesn emn olman lazm :)İNŞALLAH cano gerçektir bnd onu diyorum herkes koyuyodu siilikti bnm ki damlatır damlatmaz belirdi kıpkırmızı aynı tak çizgi çıkardı ya en koyu bunun ikiside kıpkırmızıydı
Korkmaaaa idrarda boyle cikmis hemde 2 tanesinde de...kanda da cikarrr insallah cuma hayirli geldi...ramazan hayirli geldi...insallahhadi hiç gazını bırakma da dua edin yaa kanda da çıksın korkuyorum
bu kırmızılar zaten bayağı yğksek değer demek canım benimm:) meraklanmahadi İNŞALLAH yinede erken sevinmek istemiyorum yaa bi kan çıksında
Kesin insalllahhh...telefonda varmi net?ama duramamki beeenoyyy cano amin daha dur bnm ki kesinleşmedi ki yaaa bi sorun var evdeki netin cg tı bitti nasıl haber vericem size yaa
O zaman ramazan sonrasina kaldiKiz napim dedim yine prolaktin yuksek cikar falan dostinex tekrardan hadi bakalim...zaten ilac ilac...hem bi dahaki adette giderim o zaman kilo da vermis olurum hormonlar degisir dedimdi...
Onu bende dusunmedim degil :) esim bile artik final yapar diye bekliyormus itiraf etti :))Ahahaha kuzum tekne patlayinca esim dedi ahaaaa gitti leyla da bende dedim yok o atlamistir arkasindan yasar o yasar
Aynen canim...10temmuzda gelicek cunku...O zaman ramazan sonrasina kaldi
Yok onlar alisti savciya...cikar ortaya denizden...yada yanmis yarali gelirOnu bende dusunmedim degil :) esim bile artik final yapar diye bekliyormus itiraf etti :))
Bugun oglus teyzeler hep baraber kalpten gotureceksiniz benibebeem hamis tablosuna zeynebin isim yanina gobis alalim lutfeeen!...
Bi surpriz de senden gelsin insallah yaAynen canim...10temmuzda gelicek cunku...
Polatin karsisina cikmaya utanir yurt disina kacar...Yok onlar alisti savciya...cikar ortaya denizden...yada yanmis yarali gelir
Allah korusun kiiizzz...heyecana dikkat et!...Bugun oglus teyzeler hep baraber kalpten gotureceksiniz beni
Kizz hamilesin cook mutlu oldum cnm benim yaa masallah cokta koyu cikmisevet canım ikiside gebelik :)
Yok kiz polat yarali yarali dolasti ortadaa...hem seviyosa birakmaz...Polatin karsisina cikmaya utanir yurt disina kacar...
Polatin karsisina cikmaya utanir yurt disina kacar...Yok onlar alisti savciya...cikar ortaya denizden...yada yanmis yarali gelir
Ay bin sukur su cizgileri bile kundak yapasi geliyor insanin Allahima sukurSabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek Eki Görüntüle 1555361
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?