- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.081
Ah cano keske gelse...keskeBi surpriz de senden gelsin insallah ya
ne bilim cano bnd hemen sevinmeyeyim dedimBnm ck yakn bi arkadasmda sn gbi btane yapms ck kirmzi ckms inanams 2tane dha alms onlrda oyle ckms saglk ocagna gtms kan vermye 3tane yptm deynce doktr o zmn hamilean kesnndems bn ble silk cizgide anladm kz oldgnu :) senin kesn emn olman lazm :)
çok şükür cnm ama yinede korkuyorumPolatin karsisina cikmaya utanir yurt disina kacar...
Ay bin sukur su cizgileri bile kundak yapasi geliyor insanin Allahima sukur
İNŞALLAH cano dünde dedemi rüyamda gördüm yaa buna habermişKorkmaaaa idrarda boyle cikmis hemde 2 tanesinde de...kanda da cikarrr insallah cuma hayirli geldi...ramazan hayirli geldi...insallah
evet cano direk damlayı koyar koymaz saniye sürmedi çıktı ikisinde de :) sende nasıldıKizz hamilesin cook mutlu oldum cnm benim yaa masallah cokta koyu cikmis
Sevn canm bk elbisem duruo diodn gyme zamanin gelms demkki :)ne bilim cano bnd hemen sevinmeyeyim dedim
Kari milletiYok kiz polat yarali yarali dolasti ortadaa...hem seviyosa birakmaz...
evet yaa zaten direk eşimede dedim çok istiyodum iki bayramı yaşamak diye saat 4 ten sonra taaa 5-6 oldu anca öyle dalmışız uyuyamadıkSevn canm bk elbisem duruo diodn gyme zamanin gelms demkki :)
saol cano İNŞALLAH doğrudur bnd sizler olduğunda ağlayarak sevinmştimbakk gördün mü değdimi ağlamalarına can sıkıntına bitti gitti işte okurken ağladım canooooooo hayırlı uğurlu olsun :)çooookkkkkkk sevindim çok
keseyi görene kadar yinede endişe sürerbu kırmızılar zaten bayağı yğksek değer demek canım benimm:) meraklanma
Bekliyorum hala Doktor yeni geldi ya ühüAllah korusun kiiizzz...heyecana dikkat et!...
yok cano evde var dye telefondakini iptal etmiştimKesin insalllahhh...telefonda varmi net?ama duramamki beeen
Gelir kuzum bak bugun biri geldi...Ah cano keske gelse...keskeicim hem mutlu hem burkuk...
Endise mendise yok.keseyi görene kadar yinede endişe sürer
Korkma artik tadini cikarçok şükür cnm ama yinede korkuyorum
Bzde gece 1e yakn yatmstk yerimze ama bn hc uyumamstm sbha kdr bakmstmevet yaa zaten direk eşimede dedim çok istiyodum iki bayramı yaşamak diye saat 4 ten sonra taaa 5-6 oldu anca öyle dalmışız uyuyamadık
Kurbanda hamis elbisesi giyersin artik :))
ne bilim burda çok gördük ya dış gebelik fln cano içim rahat değil yaa şeyi dicem şimdi bnm değer kaç olmalı bilmiyorum ya bi anlatsanaKorkma artik tadini cikar
ayy evet eşimlede onu konuştuk ramazanda karım çıkmaz ama kurbanda çıkar dedik yaa ne güzl İNŞALLAH görürüz o günleri yaaKurbanda hamis elbisesi giyersin artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?