- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.101
değerlerim güzel çıksında öyle söylicem cano ..bnd dün mantı yaptım ramazanda yeriz diye komşuları topladım mantı döktük de ama bi sancılandım belim koptu ağrıdan çok yoruldum sonrada pişman oldum keşke yapmasaydım hadi adet olduysam dedim baktım yok sonrada hadi bebek varsa bişey olmasın dye dua ettim gece yatmadan aklıma test yapmak geldi ama yapmadım sabaha kadar uyuyamam dyeBzde gece 1e yakn yatmstk yerimze ama bn hc uyumamstm sbha kdr bakmstmesmde uyarkn elini karnma koyp uyumstu.. Ayy ck gzl bi duygu rabbim herkese yastsn kz kmseden saklycm die ugrasma duysn herks milletn agzi kapanr :)
Masallah yaa cok sevindim gercekten cnm benim Rabbim mutlulugunun devamini getirsin. Ben idrar testi yaptirmamistim direk kan testinde ogrenmistim :))evet cano direk damlayı koyar koymaz saniye sürmedi çıktı ikisinde de :) sende nasıldı
aaa evet hatırladım cano yaaa şimdi değerimin kaç olması gerek sağlıklı gebelik olması için hani dış gebelik flnda oluyo yaMasallah yaa cok sevindim gercekten cnm benim Rabbim mutlulugunun devamini getirsin. Ben idrar testi yaptirmamistim direk kan testinde ogrenmistim :))
Senin reglin kac gun gecikti peki cnm ?aaa evet hatırladım cano yaaa şimdi değerimin kaç olması gerek sağlıklı gebelik olması için hani dış gebelik flnda oluyo ya
Bn dayanamyp aksm 9buckta ypmstm iste :)değerlerim güzel çıksında öyle söylicem cano ..bnd dün mantı yaptım ramazanda yeriz diye komşuları topladım mantı döktük de ama bi sancılandım belim koptu ağrıdan çok yoruldum sonrada pişman oldum keşke yapmasaydım hadi adet olduysam dedim baktım yok sonrada hadi bebek varsa bişey olmasın dye dua ettim gece yatmadan aklıma test yapmak geldi ama yapmadım sabaha kadar uyuyamam dye
Bende kocami karda kista adetime 1 hafta kala gece acile goturmustum zorla test yaptirmak icin :))Bn dayanamyp aksm 9buckta ypmstm iste :)
Evett olu gormek diri gormek derler...İNŞALLAH cano dünde dedemi rüyamda gördüm yaa buna habermiş
Bah hele cinsimizi nasil taniyoKari milleti
Ben dua ettim cano sana insallah guzel gecicek..Bekliyorum hala Doktor yeni geldi ya ühü
Eee nasil olcak ya aksamami gliceksin?yok cano evde var dye telefondakini iptal etmiştim
Ameliyat olmuş bende meraktayimyarin sabah randevu var
Evet kuzum cok sukur zeynebimizin duasi geri cevrilmedi Rabbim bu ay "ol"dedi...insallah bizde gorucez o gunleri...benimde bugunku mutlulugum 500gr vermisim...kahvaltiyi yaptim geri almisimdirGelir kuzum bak bugun biri geldi...
Canim sen seker yuklemesini yaptirdin mi?hadi gör bakalım annesi yavrucağını bende özledim şimdiden :)
salı günü olmalıydı ama bazı takvime göre pazartesi de bana göre salı günü bu 4. günSenin reglin kac gun gecikti peki cnm ?
malesef işten erken çıkarım evde net yok ki anca yarın sbh gelirim iş yerine bnd bilmiyom napacamıEee nasil olcak ya aksamami gliceksin?
Geldim teyzeleeriiiiii :) büyümüş tospam bin şükür dualarinizdan Allah razı olsun :)
Canim rahat 100lu bi deger veya fazlasi cikar dis gebelik olsa bu kadar net cikmazdi kisalı günü olmalıydı ama bazı takvime göre pazartesi de bana göre salı günü bu 4. gün
Kiz esinin telinde yokmu anaaaa kaldikmi oyle?malesef işten erken çıkarım evde net yok ki anca yarın sbh gelirim iş yerine bnd bilmiyom napacamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?