- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.121
Tuba teyzen öptü seni dedim :) iyi bin şükür 780 32cmOptunmu yerimizeee...durumun iyiymis dimi?
saol cano biliyrm bnd sizde öyle olmuştum ağlayarak sevinmiştim ikiside gebelik testi kan verdim işte hemde yanında genel şeylerede bakın dedim şeker sarılık kansızlık fln varmı dyecanım gercekten gebelık testı demı suan göresen beni kendımınkını görmüş kadar coook sevındım veee gözlerim doldu allah dualrını kabul etti bakkk :)))
Canim hayirlisi olsun, sağlıklı olsun hic aklindan gecirme dis gebelik vs. Allahın izniyle hicbisey olmayacaksalı günü olmalıydı ama bazı takvime göre pazartesi de bana göre salı günü bu 4. gün
ahh zaten aksi gibi eşimde yanımda olmayacak tek alıcam sonucu 4 -12 vardiyasına gidiyo tee gece 1 de gelir eveKiz esinin telinde yokmu anaaaa kaldikmi oyle?
değerin kaç çıktığı konusunu bilmiyorum işte normal gebelik kaçla oluyoCanim hayirlisi olsun, sağlıklı olsun hic aklindan gecirme dis gebelik vs. Allahın izniyle hicbisey olmayacak
Oyy masallahTuba teyzen öptü seni dedim :) iyi bin şükür 780 32cm
Canim sen seker yuklemesini yaptirdin mi?
100 ve uzeri cikar buyuk ihtimalledeğerin kaç çıktığı konusunu bilmiyorum işte normal gebelik kaçla oluyo
Isirsin onu teyzesiiii...masallah canim bak artik bunaltma kendini...Tuba teyzen öptü seni dedim :) iyi bin şükür 780 32cm
bi kere kışın yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı bnun üstünde olucak sanırım bnm ikiside direk damlayı alır almaz direk çizgi kıpkırmızı çıktıCanim rahat 100lu bi deger veya fazlasi cikar dis gebelik olsa bu kadar net cikmazdi ki
Tatlm bende haftaya cuma gidicem o zaman yaptircamayın 29unda gitcem canım doktora o zaman yapılcak sanırım sen ?
Geldim teyzeleeriiiiii :) büyümüş tospam bin şükür dualarinizdan Allah razı olsun :)
hadi İNŞALLAH cano100 ve uzeri cikar buyuk ihtimalle
Ahhh bu da dertmi ben saat 1 de buralarda olurum hem gunduz hem gece vardiyasinda calisiyomahh zaten aksi gibi eşimde yanımda olmayacak tek alıcam sonucu 4 -12 vardiyasına gidiyo tee gece 1 de gelir eve
saol cano biliyrm bnd sizde öyle olmuştum ağlayarak sevinmiştim ikiside gebelik testi kan verdim işte hemde yanında genel şeylerede bakın dedim şeker sarılık kansızlık fln varmı dye
lah doğru yapıyoruzdur yaTatlm bende haftaya cuma gidicem o zaman yaptircam
listeyi karıştırmışım arada kızlar kalmış bnd yukarı çıkamıyomuyum cano düzgün görünsün dyeHamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------ ---3 Şubat- 3.deneme
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
@ikizlerclub-------------------4 Mayıs 5.deneme
@moryel88------------------------20 Mayıs-11.deneme
@melegggm----------------------28 Mayıs-9.deneme
zeynepsibel ---------------- ---9 Haziran-14.deneme
yaren92 ----------------------- ---18 Haziran-10.deneme
@mdk35----------------------------14 Haziran-25.deneme
hale8305 ---------------------- ---16 Haziran-6.deneme
@zumrutanka-------------------7 Temmuz-26.deneme
ftsch ---------------------------- ---7 Temmuz-17.deneme
@ebrar09------------------------4 Temmuz-13.deneme
nurun_ala_nur -------------------- ---10 Temmuz-13.deneme
dua edin cnm öyle olsun dünde ramazan için mantı yapmıştık 1 kilo kadar komşularla bana nasl belim ağrıdı nasıl yorulmuşum korktum adet olurum dyecanım hiç korkma dış gebelık falan değildir bariz net kıpkırmızı aynı benimki gibi :)
Canim normal gebeligin bi degeri yokki iki kst yukseliyorsa gun asiri dis gebelik değil hem senin güzel artmis ki koyu cizgi :)değerin kaç çıktığı konusunu bilmiyorum işte normal gebelik kaçla oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?