Gebe kalamayanlar buraya.....

dua edin cnm öyle olsun dünde ramazan için mantı yapmıştık 1 kilo kadar komşularla bana nasl belim ağrıdı nasıl yorulmuşum korktum adet olurum dye

adet belırtılerıyle aynı ya zaten bak benim değer 764 cıktıydı 5 haftalık dediydi doktor senınkı kucukse bıraz daha düşük cıkar ama aynıysa hemen hemen yaklaşık cıkar değerler sonra niye düşük mü bu nıye boyle cıktı deme herkesın farklı cıkıyor bariz hamılesın ama o kesinn :)))

dua edin cnm öyle olsun dünde ramazan için mantı yapmıştık 1 kilo kadar komşularla bana nasl belim ağrıdı nasıl yorulmuşum korktum adet olurum dye
Simdiiiii geldik malum sorulara :
Sen bu ay herhangi bisey yapmismiydin cano kacirmis olabilirm...
Ve gebelik belirtilerin noldu bu bi kac gun?
Bu 2 sorumun cevabini rica ediciiiim

keseyi görene kadar yinede endişe sürer
sonrada sürüyorki bende öyle diyordum sonra kalp atışıyla beraber gördüğüm halde bir sonrakinde devam ediyormu kalp atışı diye stres sonra 2 li test sitresi falan derken halen devam ediyor hayırlısı bakalım:)
benim 7. haftamda mide bulantım başladı devam ediyor bakalım senin ne zaman olucak :)

Simdiiiii geldik malum sorulara :
Sen bu ay herhangi bisey yapmismiydin cano kacirmis olabilirm...
Ve gebelik belirtilerin noldu bu bi kac gun?
Bu 2 sorumun cevabini rica ediciiiim
ayyy ne demek soru yağmuruna boğulabilirim cano...aralıkta rahim filmi çektirdim ondan sonra hiç kendi doktoruma gitmedim..aralıktan beri doğru düzgün ne bi kür ne özel bi yemek yok saldık sadece martta devlete gideyim dedim de ınofolic vermiştide bana yaramamıştı 3 gün bile içememiştim oda öyle geçti gel gelelim son iki aydırda gündem de aşılama vardı ama taksitler çok fazla diye kalıyodu yaptıramamıştık ...böyle geçti zaman işte ikimizde bişey yapmadık...düzenli çalışmaya devam oldu bide kaç aydır hep moralim bozuktu hem cenazemizden dolayı hem öyle bu ay dedim pozitif olucam fln olacak hissi yaşıcam dye öyle yapmaya çalıştım bide her ay bu ayda olmadı diğer ne yapsam dye daha adet olmadan öbür ayın planını yapmaya aşılamayı düşünmeye çalışıyodum bu ay düşünmemeye çalıştım

bilmiyorum ki sadece 2 haftadır göğsümde hassasiyet vardı işte

Hmmm geneel olarak isin sirri kafaya takmamak pozitif olmak duada israr etmek ve en onemlisi Rabbimn nasip etmesi...tekrar hayirli olsun canim...Rabbim saglicakla nasip etsin...

sağlıkocağı doktoru bilirmi kaç haftalık olduğunu ki ...bi arkadaşımda 3 aya kadar hamile olucan hemde kızın olacak dyodu sende burdan bi kaç kişide sıra snd dyodunuz tuttu bak cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…