- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.141
dua edin cnm öyle olsun dünde ramazan için mantı yapmıştık 1 kilo kadar komşularla bana nasl belim ağrıdı nasıl yorulmuşum korktum adet olurum dye
Bir dahakine duzeltirim olur mu su an vaktim yoklisteyi karıştırmışım arada kızlar kalmış bnd yukarı çıkamıyomuyum cano düzgün görünsün dye
Simdiiiii geldik malum sorulara :dua edin cnm öyle olsun dünde ramazan için mantı yapmıştık 1 kilo kadar komşularla bana nasl belim ağrıdı nasıl yorulmuşum korktum adet olurum dye
komşudan fln girmeye çalışırım yaa sabah sağlıkocağında istedim wifi şifresi vermedi kadın yaaAhhh bu da dertmi ben saat 1 de buralarda olurum hem gunduz hem gece vardiyasinda calisiyom
Ahh canim bendede bi endise var hakkimizda hayirlisi , haber ederim tabi cnmyaptırda haber ver canım ınsal
lah doğru yapıyoruzdur ya
Bende yaptircam ne olu ne olmaz 50mllikyaptırda haber ver canım ınsal
lah doğru yapıyoruzdur ya
Rabbim temiz kalplere eninde sonunda bunu yaşatacaktır inşallah :)saol cano İNŞALLAH doğrudur bnd sizler olduğunda ağlayarak sevinmştim
Cadi de cadiiii..neyse kuzu bekliyoruzbakalim ama kizlarin dedigi gibi koyu ciktgna gore yuksektirkomşudan fln girmeye çalışırım yaa sabah sağlıkocağında istedim wifi şifresi vermedi kadın yaa
sonrada sürüyorki bende öyle diyordum sonra kalp atışıyla beraber gördüğüm halde bir sonrakinde devam ediyormu kalp atışı diye stres sonra 2 li test sitresi falan derken halen devam ediyor hayırlısı bakalım:)keseyi görene kadar yinede endişe sürer
ayyy ne demek soru yağmuruna boğulabilirim cano...aralıkta rahim filmi çektirdim ondan sonra hiç kendi doktoruma gitmedim..aralıktan beri doğru düzgün ne bi kür ne özel bi yemek yok saldık sadece martta devlete gideyim dedim de ınofolic vermiştide bana yaramamıştı 3 gün bile içememiştim oda öyle geçti gel gelelim son iki aydırda gündem de aşılama vardı ama taksitler çok fazla diye kalıyodu yaptıramamıştık ...böyle geçti zaman işte ikimizde bişey yapmadık...düzenli çalışmaya devam oldu bide kaç aydır hep moralim bozuktu hem cenazemizden dolayı hem öyle bu ay dedim pozitif olucam fln olacak hissi yaşıcam dye öyle yapmaya çalıştım bide her ay bu ayda olmadı diğer ne yapsam dye daha adet olmadan öbür ayın planını yapmaya aşılamayı düşünmeye çalışıyodum bu ay düşünmemeye çalıştımSimdiiiii geldik malum sorulara :
Sen bu ay herhangi bisey yapmismiydin cano kacirmis olabilirm...
Ve gebelik belirtilerin noldu bu bi kac gun?
Bu 2 sorumun cevabini rica ediciiiim
doktora sorayım o zmn bi daha kan vereyim mi haftaya diyeCanim normal gebeligin bi degeri yokki iki kst yukseliyorsa gun asiri dis gebelik değil hem senin güzel artmis ki koyu cizgi :)
bilmiyorum ki sadece 2 haftadır göğsümde hassasiyet vardı iştesonrada sürüyorki bende öyle diyordum sonra kalp atışıyla beraber gördüğüm halde bir sonrakinde devam ediyormu kalp atışı diye stres sonra 2 li test sitresi falan derken halen devam ediyor hayırlısı bakalım:)
benim 7. haftamda mide bulantım başladı devam ediyor bakalım senin ne zaman olucak :)
Ahh canim bendede bi endise var hakkimizda hayirlisi , haber ederim tabi cnm
Hmmm geneel olarak isin sirri kafaya takmamak pozitif olmak duada israr etmek ve en onemlisi Rabbimn nasip etmesi...tekrar hayirli olsun canim...Rabbim saglicakla nasip etsin...ayyy ne demek soru yağmuruna boğulabilirim cano...aralıkta rahim filmi çektirdim ondan sonra hiç kendi doktoruma gitmedim..aralıktan beri doğru düzgün ne bi kür ne özel bi yemek yok saldık sadece martta devlete gideyim dedim de ınofolic vermiştide bana yaramamıştı 3 gün bile içememiştim oda öyle geçti gel gelelim son iki aydırda gündem de aşılama vardı ama taksitler çok fazla diye kalıyodu yaptıramamıştık ...böyle geçti zaman işte ikimizde bişey yapmadık...düzenli çalışmaya devam oldu bide kaç aydır hep moralim bozuktu hem cenazemizden dolayı hem öyle bu ay dedim pozitif olucam fln olacak hissi yaşıcam dye öyle yapmaya çalıştım bide her ay bu ayda olmadı diğer ne yapsam dye daha adet olmadan öbür ayın planını yapmaya aşılamayı düşünmeye çalışıyodum bu ay düşünmemeye çalıştım
ayyy gözün aydın canım yeni foto yokmu bebişinin ultrason atsana:) merak ediyorum büyüdükçe resimleriniGeldim teyzeleeriiiiii :) büyümüş tospam bin şükür dualarinizdan Allah razı olsun :)
Bende yaptircam ne olu ne olmaz 50mllik
sağlıkocağı doktoru bilirmi kaç haftalık olduğunu ki ...bi arkadaşımda 3 aya kadar hamile olucan hemde kızın olacak dyodu sende burdan bi kaç kişide sıra snd dyodunuz tuttu bak canoadet belırtılerıyle aynı ya zaten bak benim değer 764 cıktıydı 5 haftalık dediydi doktor senınkı kucukse bıraz daha düşük cıkar ama aynıysa hemen hemen yaklaşık cıkar değerler sonra niye düşük mü bu nıye boyle cıktı deme herkesın farklı cıkıyor bariz hamılesın ama o kesinn :)))
Aynen benim doktorda dedi. Insallah zarari olmaz cnmgecen gıttığımde canan karatayı duymayın dediydi ama korku var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?