Gebe kalamayanlar buraya.....

sağlıkocağı doktoru bilirmi kaç haftalık olduğunu ki ...bi arkadaşımda 3 aya kadar hamile olucan hemde kızın olacak dyodu sende burdan bi kaç kişide sıra snd dyodunuz tuttu bak cano

doktor görüyor zaten senın değerini söylüyor canım benim öyle olduydu... evet canım içimize doğmuş demekki

Hmmm geneel olarak isin sirri kafaya takmamak pozitif olmak duada israr etmek ve en onemlisi Rabbimn nasip etmesi...tekrar hayirli olsun canim...Rabbim saglicakla nasip etsin...
saol cano SIRA SND inşallah ...gerçekten eskiden o kadar çok takardım ki bu kış biraz daha sakinleştim hele bu ay plan yapmamaya çalıştım ama yinede yolda gördüğüm hamile sayısını saydıım hep...işte belirti olarak son 2 haftadır göğüslerde hafiften hassasiyet vardı ...geçen hafta sonu kasıklarımda bi hareketlenme sanki adet oldum sanıyodum..bide gündüz öğleleri aşırı uykum geliyodu

bi kere kışın yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı bnun üstünde olucak sanırım bnm ikiside direk damlayı alır almaz direk çizgi kıpkırmızı çıktı
4 gün geçti yani adet zamanını dimi canım
benim adeti 4 gün geçince yani yumurtlamanın 14. gününde 1035,00 çıkmıştı seninde yüksek çıkar o zaman canım

doktor görüyor zaten senın değerini söylüyor canım benim öyle olduydu... evet canım içimize doğmuş demekki
bide kız olursa direk doğru teşhismiş deriz sağlıkla bi olsaydı İNŞALLAH gerçektir bu yaşadıklarım akşama kadar boşuna sevinmiş olmayayım

Insallah canim...@umutbitmz bu ay sende sira dedi hissediyorum dedi kendi hamile oldugunu ogrendi...galiba bu listede en son ben kalacam hamile

yok canım deme öyle sen ondan sonra @mdk35 sırayla herkes olcak rabbim izin vercek ınsallah hepinize haa bide @zumrutanka ablam var biri daha vardı aklıma gelmiyor ıste herkes olcak biliyorum ben :))

Gogus hassasiyeti disinda hepsini her ay yasiyorum...i sallah kuzum Rabbim bekleyen herkese versin...zati listede bi kac kisi kaldik))

Insallah canim...@umutbitmz bu ay sende sira dedi hissediyorum dedi kendi hamile oldugunu ogrendi...galiba bu listede en son ben kalacam hamile
Dmii.. Bn sna demstm sn hamile kalicn die o ay kndmn hamile oldgnu ogrwndm ama artk naspse sira sende canm rabbimde tez zamnda verir insallah

Gogus hassasiyeti disinda hepsini her ay yasiyorum...i sallah kuzum Rabbim bekleyen herkese versin...zati listede bi kac kisi kaldik))
bzm eğer olduysa 2 senede geldi ve en dar vakitte RABBİM sevindirdi çünkü iki aydır aşılamayı nasıl yapsak dye düşünüyoduk..ve hep bayramı istiyodum

bide kız olursa direk doğru teşhismiş deriz sağlıkla bi olsaydı İNŞALLAH gerçektir bu yaşadıklarım akşama kadar boşuna sevinmiş olmayayım

hepimiz yaşadık bu duyguyu önce cızgıyı gördük sonra kan verdik hadii bide o sonuçlar cıksın dıye bekledık korku ıcınde ya yanlışsa yada hamıle değilsek dıye kuzum söyle duusunsene olmayan bışey ıcın nıye cıft cıksın kı hemde ıkısındede aynı derecede kırmızılık var

yok canım deme öyle sen ondan sonra @mdk35 sırayla herkes olcak rabbim izin vercek ınsallah hepinize haa bide @zumrutanka ablam var biri daha vardı aklıma gelmiyor ıste herkes olcak biliyorum ben :))
Evet cano ftsch yaren92 var bi de aklima gelmeyenler vardir tabi...insallah annisler duanizi eksik etmeyin...

sabah namaza kalktık dedim eşime yapayım mı korkuyorum hadi yoksa dye yap dedi damlatır damlatmaz direk çıktı saniye sürmedi kıpkırmızı dedim yanlış olmasın bide dün işten eve giderken bi tane test almıştım çıkmaz dye artık saat 4 te eşim gitti nöbetçi eczane bulup aldı başka marka yine aynı saniye sürmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…