Gebe kalamayanlar buraya.....

Ne heyecanli oluo dmi insan :) sn nasl anladn ki test yaptrdn canm bnm o zmn net yktu evde hattmdakide btmsti grememstm o aralr
Aynen cok heycanli :)) ben ovulasyon testi kullandm koyu gormeye devam etti test, benimde icime dogdu yerimde duramadm disarda kar yagiyordu bi ruzgar vardi. Esim isten gelince yemek yedik illa gidecez dedim saat 10 bucukta gece acile gittik 11.30 da cikti degerim 24 cikti :))

ee bariz hamılesın ıste canım korkma dua et hep sımdıde sıra kanda canım allahın izniyle

Dmii.. Bn sna demstm sn hamile kalicn die o ay kndmn hamile oldgnu ogrwndm ama artk naspse sira sende canm rabbimde tez zamnda verir insallah
Evet canim iyi hatirliyorum o zaman yapmistim adete bi kac gun kala...sonra teste 2.cizgi silik cikti ama 1 saat sonra...sonrada adet zati

ne heyecanlı oluyor ya aklıma geldi gecende hepımızınkını okudum sırayla gözlerim doldu o günleride gecırdık yaa bızde ev taşıyorduk bi yandan karnım nasıl ağrıyor ama adet olcakmışım gibi bende o zaman anladıydım bısey var ama hayırlısı bakalım dıye tam adet zamanımda eşim test getırdı cıktıydı cıft cızgı ınanmadıydı eşim yokya falan kan ver aşkım hemen dediydı ne günlerdi bee 5 .ayımızda bıtcek yakında :)

Aynen canim yaa cok guzel gunlerdi :)) seninkini cok iyi hatirliyorum hamile oldugun zamani, banada sen hamilesin demistin

Aynen canim yaa cok guzel gunlerdi :)) seninkini cok iyi hatirliyorum hamile oldugun zamani, banada sen hamilesin demistin

içime doğuyor kuzum bazı şeyler benim gerçekte ben bıle ınanamıyorum zeynepsibel ededıydım gecenlerde allahım herkes hemencecık hamıle olsa sırayla ne güzel olur o zaman topiğin adını değiştiririz hamıleler toplandı diye :)

Ayy insallah bu mubarek Ramazan ayi hurmetine herkes hamis olsun burda :)) canim ama biz 6.ci aya girmedik mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…