- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.181
Aynen cok heycanli :)) ben ovulasyon testi kullandm koyu gormeye devam etti test, benimde icime dogdu yerimde duramadm disarda kar yagiyordu bi ruzgar vardi. Esim isten gelince yemek yedik illa gidecez dedim saat 10 bucukta gece acile gittik 11.30 da cikti degerim 24 cikti :))Ne heyecanli oluo dmi insan :) sn nasl anladn ki test yaptrdn canm bnm o zmn net yktu evde hattmdakide btmsti grememstm o aralr
yok ya komşunun birinde tlfnunda internet var eğer girebilirsem bi yazar çıkarımda bakıcam artık bişekilde olmadı yarn sabahWifi ykmu byerde canm baglanp 2dk yazp ckarsn :)
Rabbime emanet yavrularimizyokmuş sözde canım sonrasında bişeyler yaşamayalımda hep aklımda o benim dua ediyorum ama yaptıranlarında bişey olmamış tabi sağlıkla geldi hep cocukları dünyaya
sabah namaza kalktık dedim eşime yapayım mı korkuyorum hadi yoksa dye yap dedi damlatır damlatmaz direk çıktı saniye sürmedi kıpkırmızı dedim yanlış olmasın bide dün işten eve giderken bi tane test almıştım çıkmaz dye artık saat 4 te eşim gitti nöbetçi eczane bulup aldı başka marka yine aynı saniye sürmedi
Evet canim iyi hatirliyorum o zaman yapmistim adete bi kac gun kala...sonra teste 2.cizgi silik cikti ama 1 saat sonra...sonrada adet zatiDmii.. Bn sna demstm sn hamile kalicn die o ay kndmn hamile oldgnu ogrwndm ama artk naspse sira sende canm rabbimde tez zamnda verir insallah
hala şoktayım daha doya doya sevinemedim heralde kaldım öyle kendi hamilesin artık diyemedim daha ne zmn geçerse bu şokee bariz hamılesın ıste canım korkma dua et hep sımdıde sıra kanda canım allahın izniyle
Rabbim bu skntindan bekleyisinden kurtardi seni...kaldi 3bucuk saatbzm eğer olduysa 2 senede geldi ve en dar vakitte RABBİM sevindirdi çünkü iki aydır aşılamayı nasıl yapsak dye düşünüyoduk..ve hep bayramı istiyodum
:)))onlar yok bugun yaa sibel ablam...mdk yaren?aynen @yaren92 bulamadım onu işte yarenler arasındaaa :))))
Aynen cok heycanli :)) ben ovulasyon testi kullandm koyu gormeye devam etti test, benimde icime dogdu yerimde duramadm disarda kar yagiyordu bi ruzgar vardi. Esim isten gelince yemek yedik illa gidecez dedim saat 10 bucukta gece acile gittik 11.30 da cikti degerim 24 cikti :))
Rabbime emanet yavrularimiz
hala şoktayım daha doya doya sevinemedim heralde kaldım öyle kendi hamilesin artık diyemedim daha ne zmn geçerse bu şok
:)))onlar yok bugun yaa sibel ablam...mdk yaren?
Aynen canim yaa cok guzel gunlerdi :)) seninkini cok iyi hatirliyorum hamile oldugun zamani, banada sen hamilesin demistinne heyecanlı oluyor ya aklıma geldi gecende hepımızınkını okudum sırayla gözlerim doldu o günleride gecırdık yaa bızde ev taşıyorduk bi yandan karnım nasıl ağrıyor ama adet olcakmışım gibi bende o zaman anladıydım bısey var ama hayırlısı bakalım dıye tam adet zamanımda eşim test getırdı cıktıydı cıft cızgı ınanmadıydı eşim yokya falan kan ver aşkım hemen dediydı ne günlerdi bee 5 .ayımızda bıtcek yakında :)
Aynen canim yaa cok guzel gunlerdi :)) seninkini cok iyi hatirliyorum hamile oldugun zamani, banada sen hamilesin demistin
Bilmiyorum ki hadi sibel ablam iste diyelim...mdk yaren mesgul sanirim...ftsch de okulda...aynen canım neden ki ?
ayy evet ya ama tek başıma sonucu öğrenicem yaa eşim olmıcak ..görümcemi flnda götürmem tek gdrm artık napimRabbim bu skntindan bekleyisinden kurtardi seni...kaldi 3bucuk saat
Ayy insallah bu mubarek Ramazan ayi hurmetine herkes hamis olsun burda :)) canim ama biz 6.ci aya girmedik mi daha?içime doğuyor kuzum bazı şeyler benim gerçekte ben bıle ınanamıyorumzeynepsibel ededıydım gecenlerde allahım herkes hemencecık hamıle olsa sırayla ne güzel olur o zaman topiğin adını değiştiririz hamıleler toplandı diye :)
Ayy insallah bu mubarek Ramazan ayi hurmetine herkes hamis olsun burda :)) canim ama biz 6.ci aya girmedik mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?