- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.201
böyleyim
Ayy canim zaman cabuk gecse hemen dogursak yaa24.haftamızda gircez suan tam 5.5 aylığız kuzumm
Ayy canim zaman cabuk gecse hemen dogursak yaa
Gttgne deyms bak :)Aynen cok heycanli :)) ben ovulasyon testi kullandm koyu gormeye devam etti test, benimde icime dogdu yerimde duramadm disarda kar yagiyordu bi ruzgar vardi. Esim isten gelince yemek yedik illa gidecez dedim saat 10 bucukta gece acile gittik 11.30 da cikti degerim 24 cikti :))
Aynen canim yaa :))Gttgne deyms bak :)
Olsn canm enazndan testte var oldgnu gordk ya.. Sukrlr olsn rabbime.. Naslda insanin tam artik bittim yarabbi dedignde yardm edio naslsa bn burdaym kulum dedigni kanitlio..yok ya komşunun birinde tlfnunda internet var eğer girebilirsem bi yazar çıkarımda bakıcam artık bişekilde olmadı yarn sabah
Ayy canim o korku bendede var, insallah normal dogum olur, saglicakla dogururuz :))evet gelsin diyorum bende ama yavaş yavaş doğum korkusu sardı beni sanırım
Ayy canim o korku bendede var, insallah normal dogum olur, saglicakla dogururuz :))
Hdi bakalm seninde guzl hbrlrni alirz insallah yaEvet canim iyi hatirliyorum o zaman yapmistim adete bi kac gun kala...sonra teste 2.cizgi silik cikti ama 1 saat sonra...sonrada adet zati
Isterler zaten kuzum :)doktora sorayım o zmn bi daha kan vereyim mi haftaya diye
aaa evet bide o var dimi bazısı buranınki yanlış fln dyodu onu nerden bilicemkan sonuçlarından sonra neşelenırsın canım sonra sendende beklıyoruz hamılelık takvımı :)
ablamda sonucu alınca ebeye git kayıt açtır dyo bnd daha keseyi görmeden hemen açtırmasam mı ddmIsterler zaten kuzum :)
aynen biliyon ne zmndır aşılama dyp duruyodum bi türlü kısmet olmamıştı bu ay yine kalırdı ama RABBİM öyle bi anda sevindirdi ki İNŞALLAH devamı gelir sağlıklaOlsn canm enazndan testte var oldgnu gordk ya.. Sukrlr olsn rabbime.. Naslda insanin tam artik bittim yarabbi dedignde yardm edio naslsa bn burdaym kulum dedigni kanitlio..
aaa evet bide o var dimi bazısı buranınki yanlış fln dyodu onu nerden bilicem
Haftaya yaptiririm en dusugunden canan karatay cikmadan once herkes yaptiriyordu catir catirne zaman yaptırcan peki ?
Haftaya yaptiririm en dusugunden canan karatay cikmadan once herkes yaptiriyordu catir catir
Geldim geldim@zumrutanka doktora gidecekti galiba. yarin ablam yegenimi getirecek de kızlar odasını ayarladik yaz tatilinde bende kalacak yegenim gecen sene de kalmıştı esimle o yüzden çok heyecanliyiz şimdiden mutluluk getirdi bize gecen sene gidince çok uzulduyduk ev bomboş kaldiydi ama simdi kavuscaz inşallah
Şok sıfatböyleyim
bakalım İNŞALLAH vardır da hepsini öğreniyriz tlfnda hangisini kullanıyosundoktora gittiğinde sana doğum tarıhını vercek onunla beraber son adet tarıhını yazıcaksın zaten takvım oluşcak
Aynen ki az önce 4 tane kurabiye yedim neredeyse seker yuklemesi o kadardir sanırımkafaları o karıştırdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?