- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.221
Bosver tek git canim...simdilik esinle senin sirrin olsunayy evet ya ama tek başıma sonucu öğrenicem yaa eşim olmıcak ..görümcemi flnda götürmem tek gdrm artık napim
Yooo kiskanmak yok hatta daha cok sukretmelisin cocuklarini sevmeyen ilgilenmeyen o kadar cok baba varki!...
anaaa sırdan çıktı kız türkiye okuyo ki :)Bosver tek git canim...simdilik esinle senin sirrin olsun
Insallah canimHdi bakalm seninde guzl hbrlrni alirz insallah ya
45 gün rüyası ne yaa bn ne ara kaçırdım mevzuyuInsallah canimbende 45gun ruyasina taktim bakalim buyuk gun 17temmuz:)))
Onun acelesi yok tatlım bi ara gidersin hamilelik takvimi doğru sadece netten tahmini dogum gününü ogren yaz o kadarablamda sonucu alınca ebeye git kayıt açtır dyo bnd daha keseyi görmeden hemen açtırmasam mı ddm
Tabiki canim yaa benimki romantik degil ama ben onun totsunu isiririm vahsi seviyo bizimki...cocuktan once ben korkuyom ondan:)))Aslında hoşuma gidiyo zaten onunla ilgilenmesi veya kendi bebeğimiz hakkında konuşunca verdiği tepkiler alırım onu göğsümde uyuturum demeler falan güzel bişey yaa
tlfnda mabi olanı yükledim şubat dyo hazirandan başlarsak 9 ay 20 günlük olmaz mı yani marttın başı flnOnun acelesi yok tatlım bi ara gidersin hamilelik takvimi doğru sadece netten tahmini dogum gününü ogren yaz o kadar
Kiiz aile arasini kastettim...yoksa burda sir yok hersey acik ayan beyananaaa sırdan çıktı kız türkiye okuyo ki :)
O ne kiz :)Insallah canimbende 45gun ruyasina taktim bakalim buyuk gun 17temmuz:)))
tecrübeyle sabit diyosunnn :))))Tabiki canim yaa benimki romantik degil ama ben onun totsunu isiririm vahsi seviyo bizimki...cocuktan once ben korkuyom ondan:)))
şaka yaptım bnd koca tarafına hemen demem de ablamlar biliyo durumuKiiz aile arasini kastettim...yoksa burda sir yok hersey acik ayan beyan
Tatlim ben 2 haziran aksami bi ruya gordum test yapiyodum once tek cizgi sonra 2.cizgi cikiyi testin kenarinda da 45 yaziyo...bende dedim heralde 45 gunu var:))))45 gün rüyası ne yaa bn ne ara kaçırdım mevzuyu
iki kere yaptım çift çizgi :)
anaaa belli olmaz hatırlasana dün bn vefat eden dedemi sapasağlam mutlu gördüm kolay kolayda görmemTatlim ben 2 haziran aksami bi ruya gordum test yapiyodum once tek cizgi sonra 2.cizgi cikiyi testin kenarinda da 45 yaziyo...bende dedim heralde 45 gunu var:))))
İnsallah canim hepimzn yavrulari saglkli olsn insallahaynen biliyon ne zmndır aşılama dyp duruyodum bi türlü kısmet olmamıştı bu ay yine kalırdı ama RABBİM öyle bi anda sevindirdi ki İNŞALLAH devamı gelir sağlıkla
Evet kiz isiriyo beni sevrken hem nasil...kuafor soruyo noldu baldirin niye mor diye kapiya vurdum diyomtecrübeyle sabit diyosunnn :))))
sen geç kaldın yaa sabahtan beri yıkıldı ortalık AMİN İNŞALLAH cano hep dua ediyorum snd et daha kan testini almadımAyy inanamıyorum yaaa gözün aydın kız maşaallah gördün mü bak o kadar kendini paraladın geldi mucizen ay çok sevindim yaa darısı başımıza olsun
Insallah cano son2 saatşaka yaptım bnd koca tarafına hemen demem de ablamlar biliyo durumu
Ne biliim tutunacak bi umut iste...17 temmuzda benim bi dahaki ayin adet bitimine denk geliyoanaaa belli olmaz hatırlasana dün bn vefat eden dedemi sapasağlam mutlu gördüm kolay kolayda görmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?