- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.241
ALLAH seni var yaaaEvet kiz isiriyo beni sevrken hem nasil...kuafor soruyo noldu baldirin niye mor diye kapiya vurdum diyom
Kollarimi gorseeen...gorende dicek kocasindan dayak yiyoALLAH seni var yaaa
hayırlısı bnm rüya çıktı baksana annemde bi oğlan çocuğu görmüşNe biliim tutunacak bi umut iste...17 temmuzda benim bi dahaki ayin adet bitimine denk geliyo
bazen bnm kide canı kaynadığında ısırıyo yaa bebiş olsun napacak bakalmKollarimi gorseeen...gorende dicek kocasindan dayak yiyooysaaa etliyim yaa isim isim isiriyooo esssek
Eheyyy kac kez ben grdum 3 arkadas gordu annem anneannem...hesi fosss cikti.. insallah bu ruyada bi hikmet vardir...hayırlısı bnm rüya çıktı baksana annemde bi oğlan çocuğu görmüş
Onlara kiyamazlar onlarin zoru bizimle!...bazen bnm kide canı kaynadığında ısırıyo yaa bebiş olsun napacak bakalm
canım gözün aydın sanki kendimde çıkmış gibi çok sevindim hayırlısı olsun inşallah keseyi de görürsünSabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek Eki Görüntüle 1555361
Canim sen otomatik olana güven :) her ayda 30 gün falan yok ya onun farkini falan da hesaplıyor otlfnda mabi olanı yükledim şubat dyo hazirandan başlarsak 9 ay 20 günlük olmaz mı yani marttın başı fln
bnm kinde varmış bak daha dün gece gördüm İNŞALLAH snd de vardırEheyyy kac kez ben grdum 3 arkadas gordu annem anneannem...hesi fosss cikti.. insallah bu ruyada bi hikmet vardir...
öyle yapayım sn telefonda kullanıyonmuCanim sen otomatik olana güven :) her ayda 30 gün falan yok ya onun farkini falan da hesaplıyor o
saol cano darısı başına olsun İNŞALLAH bnm kide değerde çıkarcanım gözün aydın sanki kendimde çıkmış gibi çok sevindim hayırlısı olsun inşallah keseyi de görürsün
Yok tatlım buradaki var diye indirmedimöyle yapayım sn telefonda kullanıyonmu
İNŞALLAH yrn bnd burda takvimli olurum daha şaşkınlığımı atamadım üstümdenYok tatlım buradaki var diye indirmedim
Inşaallah bi dahaki heyecanınız bebişiniz için olur onun hayatınıza girmesi olur
İNŞALLAH yrn bnd burda takvimli olurum daha şaşkınlığımı atamadım üstümden
inşallah canım artık sende hamiş olduğuna göre bizlere bol bol dua etsaol cano darısı başına olsun İNŞALLAH bnm kide değerde çıkar
bi kere kışın yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı bnun üstünde olucak sanırım bnm ikiside direk damlayı alır almaz direk çizgi kıpkırmızı çıktı
ewett geçmişe baksana resmi varrYaptın mi test
İNŞALLAH gelmiştir cano kanı bekliyorum işte 3 buçuk gibi gel dediCanım çok sevindim cook mutlu oldum ne güzel gelmiş mucizen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?