- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.261
yok canım deme öyle sen ondan sonra A amorevole sırayla herkes olcak rabbim izin vercek ınsallah hepinize haa bide @zumrutanka ablam var biri daha vardı aklıma gelmiyor ıste herkes olcak biliyorum ben :))
ederim tabiki cnm szde edin de gerçek gebelik olsuninşallah canım artık sende hamiş olduğuna göre bizlere bol bol dua et
ewett geçmişe baksana resmi varr
İNŞALLAH gelmiştir cano kanı bekliyorum işte 3 buçuk gibi gel dedi
evet İNŞALLAH hep son zamanlarda dilimdeydi biliyon bayramda hamiş olmayı istiyodum ikisinde de direk saniye sürmedi çıktı burdakilerin genelde belli olmazdı bnmki net ama işte kanı öğrenmeyince bekliyoum şoktayım halaŞimdi buldum resmi o kadar net ki çizgi iyi bi değer çıkar . gözün aydın kuzum ya bayrama hamis hamis giriyosun
evet İNŞALLAH hep son zamanlarda dilimdeydi biliyon bayramda hamiş olmayı istiyodum ikisinde de direk saniye sürmedi çıktı burdakilerin genelde belli olmazdı bnmki net ama işte kanı öğrenmeyince bekliyoum şoktayım hala
İNŞALLAH canoİnşallah kanda da güzel bi değer çıkacakgüzel bi bayram olacak gerçi size bugün bayram
sen geç kaldın yaa sabahtan beri yıkıldı ortalık AMİN İNŞALLAH cano hep dua ediyorum snd et daha kan testini almadım
S.a.. Canım, Hamilesin sanırım?ALLAH seni var yaaa
susammmı kocaman olmuştur o tam yazdım meğer aynı anda resim yüklemişsin bebeeemmm:)Eki Görüntüle 1555523 Teyzeleeriiii bakın susam geldi :)
Eki Görüntüle 1555523 Teyzeleeriiii bakın susam geldi :)
yok canım deme öyle sen ondan sonra A amorevole sırayla herkes olcak rabbim izin vercek ınsallah hepinize haa bide @zumrutanka ablam var biri daha vardı aklıma gelmiyor ıste herkes olcak biliyorum ben :))
Koydum ya :)))bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ultrason fotonu görmek istiyorum bugünki doktordan sonraaa ayy büyümüştür iyice:)
Canima bak sen ya hemen duanın içine ilistirdi beni
olur olur Allah'ın izniyle canım sen içini ferah tut..ederim tabiki cnm szde edin de gerçek gebelik olsun
Kuz bu susamin neresi neresi anlamadim benEki Görüntüle 1555523 Teyzeleeriiii bakın susam geldi :)
evet aynı anda yazınca biraz öyle oldu :)Koydum ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?