Gebe kalamayanlar buraya.....

yok canım deme öyle sen ondan sonra A amorevole sırayla herkes olcak rabbim izin vercek ınsallah hepinize haa bide @zumrutanka ablam var biri daha vardı aklıma gelmiyor ıste herkes olcak biliyorum ben :))

Canım benim allah razı olsun inşaallah bakalım bende bekliyorum sabretmeye çalışıyorum. Elimde geçen aydan kalan bitane testim var zeynepsibel i de duyunca aklım hep ona kayıyo :)) şu 3 gün mühim benm için de işte en geç pazar olmam gerek canım...

Şimdi buldum resmi o kadar net ki çizgi iyi bi değer çıkar . gözün aydın kuzum ya bayrama hamis hamis giriyosun
evet İNŞALLAH hep son zamanlarda dilimdeydi biliyon bayramda hamiş olmayı istiyodum ikisinde de direk saniye sürmedi çıktı burdakilerin genelde belli olmazdı bnmki net ama işte kanı öğrenmeyince bekliyoum şoktayım hala

İnşallah kanda da güzel bi değer çıkacak güzel bi bayram olacak gerçi size bugün bayram

sen geç kaldın yaa sabahtan beri yıkıldı ortalık AMİN İNŞALLAH cano hep dua ediyorum snd et daha kan testini almadım

Kız bi baktım sayfalar birikmiş dedm hayır olsun geç kalmışım ben sonra bi gördüm amaniiiiin şok şok şok :))) hadi inşaallah kan sonucu da iyi çıkar yalnız şu var bayağı koyu çıkmış ona şaşırdım sanki 5 haftalık falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…