- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.281
Kuz bu susamin neresi neresi anlamadim ben
Bi kuzucuk daha mutluluga ulasti. Bana smiley seni hatırlatır
Anlamadimki cano bakiyom tersten duzden???Totosu değil o kesinkafa ve göbeği
Gozunu kapatmis galiba??Totosu değil o kesinkafa ve göbeği
Bi kuzucuk daha mutluluga ulastiRabbim bizede nasip eder insallah...
Ah cano ne ozel gunleri takip ettim bu ay cok istiyodum hem dogum gunum hemde evlilik yildonumum diye ama olmadiİnşallah canım inşallahçok amin hayislisiyla bize de nasip olsun , belki bize de kurban bayramına hamis girmek nasip olur
Canim sigmiyoruz ultrasona bi yüzünü alabildik :))susammmı kocaman olmuştur o tam yazdım meğer aynı anda resim yüklemişsin bebeeemmm:)
ama yaa daha neti yokmu neresi neresi anlamıyom yaa :)
Yüzü :))))Kuz bu susamin neresi neresi anlamadim ben
tlfndaki takvimde 4 hafta 2 günlük dyoo :))Kız bi baktım sayfalar birikmiş dedm hayır olsun geç kalmışım ben sonra bi gördüm amaniiiiin şok şok şok :))) hadi inşaallah kan sonucu da iyi çıkar yalnız şu var bayağı koyu çıkmış ona şaşırdım sanki 5 haftalık falan gibi
hadi yaaa :) aaaa bu yüzümü yinede çözemedim:)Canim sigmiyoruz ultrasona bi yüzünü alabildik :))
Zahide yetisle beraberMaşallah susamaben az horon tepmedim onun Haberini alinca
Ah cano ne ozel gunleri takip ettim bu ay cok istiyodum hem dogum gunum hemde evlilik yildonumum diye ama olmadiolsun zeynosa nasip oldu bu da guzell o yizden sadece duaa...ne zaman nasip olursa artik
aaa anladım alttaki solda yüzü göz ve dudaklarını anladım sanki dimi öyle :)Canim sigmiyoruz ultrasona bi yüzünü alabildik :))
tlfndaki takvimde 4 hafta 2 günlük dyoo :))
İNŞALLAH cano sanki erken sevindik daha kan çıkmadı yaaaYaaa iyi bakalım kuzum inşaallah sağlıkla büyür içinde
Sizden de bekliyorum yakin zamanda hepinizden :)Maşallah, bin kere
hadi kızlar dua edin ben gidip bi bakayım durumum neymiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?