- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.301
Biri anlamis sukurTotosu değil o kesinkafa ve göbeği
Evet canim bi deminik burunla cene :))aaa anladım alttaki solda yüzü göz ve dudaklarını anladım sanki dimi öyle :)
Uyukluyodu keske karpuz yeseydim :Gozunu kapatmis galiba??
Biri anlamis sukur
Kucucuk kiz daha ama sigmiyor artık kafasi bacagi ayri ayri bakiyoruz uyudu tospa zaten bi kipir kipiri denk gelmedi simdi yedi karpuzu dötü başı ayri oynuyorBen ilk goruste anladım ki malum tecrübe var herkes neresi neresi deyince bi an şüpheye düştüm bi kaç kere baktım emin oldum doğru gormusum
Sende görürsun bu sefer minikini rahatca :)maşallah
MansallahhEki Görüntüle 1555523 Teyzeleeriiii bakın susam geldi :)
Kucucuk kiz daha ama sigmiyor artık kafasi bacagi ayri ayri bakiyoruz uyudu tospa zaten bi kipir kipiri denk gelmedi simdi yedi karpuzu dötü başı ayri oynuyor
ayy inşallah evet her yeri sapasağlam bi görsem rahatlıyacam:)Sende görürsun bu sefer minikini rahatca :)
ayyy bu arada birisi alıntı yaptıgında senin susamın resmini eki görüntüle tuşu varya oradan tıklayınca o kadar net ki maşallah yaaa iyiki bunu keşfettim :)Sende görürsun bu sefer minikini rahatca :)
Kiz kocaman olmus ya şok oldum gorunce unutmuşum resmen ya o duyguyu küçük toçunuuuuummmmmMansallahhagiza burna bk ya yerm onu naslda net ckms kocamn olms artk ne susami kiz tosun tosn mansallah :)
Artık huy degistirdi gece de uyaniyor baya uykuculuk bitti yandik :)))Bakalım doğduğunda da Uykucu olacak mi
Görürsün kuzum vakit cabuk geçiyor dimi :)ayy inşallah evet her yeri sapasağlam bi görsem rahatlıyacam:)
12. haftaya girdik bugün çok şükür:)
Net gorebildin mi sonunda :)))ayyy bu arada birisi alıntı yaptıgında senin susamın resmini eki görüntüle tuşu varya oradan tıklayınca o kadar net ki maşallah yaaa iyiki bunu keşfettim :)
evet 9. haftadan sonra çabuk geçmiş dedim 3 aylık olduk biz bile kızz:)Görürsün kuzum vakit cabuk geçiyor dimi :)
ayyy hemde nasıl netmiş:) dik duruyor eki görüntüleden tıklayınca:)Net gorebildin mi sonunda :)))
Off bnmde ayn 23unde kntrlm hm heyecanlym hm korkuormKiz kocaman olmus ya şok oldum gorunce unutmuşum resmen ya o duyguyu küçük toçunuuuuummmmm
Karnındaki zamanin da tadini cikar :) epi topu dokuz ay sadece bize ait :)evet 9. haftadan sonra çabuk geçmiş dedim 3 aylık olduk biz bile kızz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?