Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben bu sabah kustum düşün :-/
Dun aksmda bn kustm sbh bse yiyememstm aksm ymk yemege basladk ztn midem bos brz yedm masadan zor kalktm hmn lavaboya gttm olanlr ckti ztn az bseydi midem ck acidi ogurmektnnsu ble kalmadi hatta ogururkn midem o kdr ck acidiki yne az bse kan gldi

Dun aksmda bn kustm sbh bse yiyememstm aksm ymk yemege basladk ztn midem bos brz yedm masadan zor kalktm hmn lavaboya gttm olanlr ckti ztn az bseydi midem ck acidi ogurmektnnsu ble kalmadi hatta ogururkn midem o kdr ck acidiki yne az bse kan gldi
Bostu ya sanırım tahriş oldu ya inşallah gecer şu kusmalar bulantilar bi an once benimki heyecandan oldu sanırım da bugün

Bostu ya sanırım tahriş oldu ya inşallah gecer şu kusmalar bulantilar bi an once benimki heyecandan oldu sanırım da bugün
He ondanda olablr ck kasmsndr kndni :) aslnda bulantm yk ama sabh kahvlti yapmaynca bde aniden mideye ymk inince kabl etmedi mide bde ole bi ogurtm oluoki hc bse yk bombos su ble yk ckio hepsi ynede ogurym esmde ogurme yk bse dio oda napsn basmda duruo basimi tutuverio bnde kusarkn sikntidan pantlnundan tutmsm ogururkn nerdyse yirtiodm pntlnunu :)

Burnu bana benziyor dedim esime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyor
ayyy benim eşimin birazcık burnu büyük ama doktoru bile sana zaten küçücük bir burun komik olurdu diyor:)
eşim inşallah burnu sana benzer diyor:) ama bende yüzünü sevdim bebeğimm dedim . ne olursa olsun sana yada bana benzerse ne olcak ki senin burnun hafif büyük diye ben sana aşık olmadım mı . hem estetik bile istesen asla evet demem benim bitanem böyle çok tatlı diyorum . ama gerçekten öyle ben deli gibi seviyor ve deli gibi aşığım hem çookkk yakışıklı eşim :) ayyy eve gelse bi sevsem onu ayyy özlüyorum ya az sonra gelicek inşallah bi sarıp sarmalayım :)
bu arada nerden nereye getirmişim yazıyı:)

ınsallah olmazsında sizdede haziran patlaması yaşarız yavrum:))

Oy maşallah canım. Bende eşimin kirpiklerinden almasını isterim ilerede doğacak bebeğimin.
Kirpikleri o kadar güzel ki.. Kendim bile rimelle kıvır kıvır yapıyorum, onunki doğal hali
İnşallah çok sevdiğimiz eşlerimize benzeyen yavrularımız olur canım..

sizede maşallah canım
ay evet benim eşiminde öyledir kirpikleri takma gibi uzun siyah ve sık:) ay inşallah Yarabbim kabul etsin dualarımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…