- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.321
Ben bu sabah kustum düşün :-/Off bnmde ayn 23unde kntrlm hm heyecanlym hm korkuorm
Canim bazen geçikiyor öyle gec bile kaldin gitmekteKızlar yaaa 21 gün oldu günüm geçeli çarşambaya randevu aldım. Nie adet olamadım bu ay anlamadım
Burnu bana benziyor dedim esime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyorayyy hemde nasıl netmiş:) dik duruyor eki görüntüleden tıklayınca:)
Ya 1 gün değil 3 gün değil 10 gün değil 21 gün ayıp ama ya yapılır mı bu bana yumurtalıklarıma küstüm vallaCanim bazen geçikiyor öyle gec bile kaldin gitmekte
Dun aksmda bn kustm sbh bse yiyememstm aksm ymk yemege basladk ztn midem bos brz yedm masadan zor kalktm hmn lavaboya gttm olanlr ckti ztn az bseydi midem ck acidi ogurmektnnsu ble kalmadiBen bu sabah kustum düşün :-/
Cnm bnmde hamile kalmadn 2ay oncede 25gun geckmstiKızlar yaaa 21 gün oldu günüm geçeli çarşambaya randevu aldım. Nie adet olamadım bu ay anlamadım
Ozaman darısı başıma inşallah senin gibi olur benimde :) :)Cnm bnmde hamile kalmadn 2ay oncede 25gun geckmsti
Deli :)) bu ay dinlendiler önümüzdeki ay acima onlara :)Ya 1 gün değil 3 gün değil 10 gün değil 21 gün ayıp ama ya yapılır mı bu bana yumurtalıklarıma küstüm valla
Bostu ya sanırım tahriş oldu ya inşallah gecer şu kusmalar bulantilar bi an once benimki heyecandan oldu sanırım da bugünDun aksmda bn kustm sbh bse yiyememstm aksm ymk yemege basladk ztn midem bos brz yedm masadan zor kalktm hmn lavaboya gttm olanlr ckti ztn az bseydi midem ck acidi ogurmektnnsu ble kalmadihatta ogururkn midem o kdr ck acidiki yne az bse kan gldi
He ondanda olablr ck kasmsndr kndni :) aslnda bulantm yk ama sabh kahvlti yapmaynca bde aniden mideye ymk inince kabl etmedi mide bde ole bi ogurtm oluoki hc bse yk bombos su ble yk ckio hepsi ynede ogurym esmde ogurme yk bse dio oda napsn basmda duruo basimi tutuverio bnde kusarkn sikntidan pantlnundan tutmsm ogururkn nerdyse yirtiodm pntlnunu :)Bostu ya sanırım tahriş oldu ya inşallah gecer şu kusmalar bulantilar bi an once benimki heyecandan oldu sanırım da bugün
İnsallah canim once bi soklsen sn hap kullanmiomsnOzaman darısı başıma inşallah senin gibi olur benimde :) :)
ayy evet göbüşüm bi büyüse bide tekmelerini hissetsem :)Karnındaki zamanin da tadini cikar :) epi topu dokuz ay sadece bize ait :)
ayyy benim eşimin birazcık burnu büyük ama doktoru bile sana zaten küçücük bir burun komik olurdu diyor:)Burnu bana benziyor dedim esime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyor
bakalım İNŞALLAH vardır da hepsini öğreniyriz tlfnda hangisini kullanıyosun
Aynen ki az önce 4 tane kurabiye yedim neredeyse seker yuklemesi o kadardir sanırım
Canım benim allah razı olsun inşaallah bakalım bende bekliyorum sabretmeye çalışıyorum. Elimde geçen aydan kalan bitane testim varzeynepsibel i de duyunca aklım hep ona kayıyo :)) şu 3 gün mühim benm için de işte en geç pazar olmam gerek canım...
ayyy benim eşimin birazcık burnu büyük ama doktoru bile sana zaten küçücük bir burun komik olurdu diyor:)
eşim inşallah burnu sana benzer diyor:) ama bende yüzünü sevdim bebeğimm dedim . ne olursa olsun sana yada bana benzerse ne olcak ki senin burnun hafif büyük diye ben sana aşık olmadım mı . hem estetik bile istesen asla evet demem benim bitanem böyle çok tatlı diyorum . ama gerçekten öyle ben deli gibi seviyor ve deli gibi aşığım hem çookkk yakışıklı eşim :) ayyy eve gelse bi sevsem onu ayyy özlüyorum ya az sonra gelicek inşallah bi sarıp sarmalayım :)
bu arada nerden nereye getirmişim yazıyı:)
ınsallah olmazsında sizdede haziran patlaması yaşarız yavrum:))
sizede maşallah canımOy maşallah canım. Bende eşimin kirpiklerinden almasını isterim ilerede doğacak bebeğimin.
Kirpikleri o kadar güzel ki.. Kendim bile rimelle kıvır kıvır yapıyorum, onunki doğal hali
İnşallah çok sevdiğimiz eşlerimize benzeyen yavrularımız olur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?