Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar bir şey sorucam size konuyla ilgili değil ama dilimde aft oluştu yani uçuk yarada deniliyor.. 3. gün bugün tuzlu suyla gargara yapıyorum sürekli ama geçmedi hiç birşey yiyemiyorum ağzım uyuşmuş durumda konuşamıyorum bile.. önerebileceğiniz duyduğunuz bir şeyler var mı?? netten araştırdım ama pek birşey bulamadım..

Evet kuzum her ay rahat birakiyoruz kendimizi de bi kac gun kala zor geciyo gunler...insallah biz de bi gun o habere ulasicaz...yeterki umudumuz kaybolmasin...

hadi iyi haberlerle gel abla yine iyi sizin orası burda yok öyle adım atsan para ...ee sen kışa kadar bekleyecektin bu görüşme nerden çıktı
Sadece doktor tavsiye etti diye gittim .zaten bütün testler yenilenecekmis liste verdi.ilk tüp bebekte tutmadigina gore yumurta kaliten iyi değil demekki dedi.tüp bebekten önce biosteron gibi bi hap verdi onu kullan dedi.sonra isterseniz baslariz dedi.bende şuan maddi olarak haziran değilim zaten eylül ekim gibi düşünüyordum dedim.fiyat öğrendik ciktik geldik.7000 TL. En indirilmiş hali.4800 TL merkez aliyomus.1500-2000 arazi iğneler tutuyomus.muayene bir kere vermek sartiyla 210 TL.mis.eğer yumurta fazla cikar 2 adetten fazla dollenirse geri kalan embriyolari yillik 300 TL.son duruyorlar mis.benden o kadar cikarmi bilmem zaten.amh testi yumurta rezervi yani bu test yeniden yapikacakmis.bu deneme tutarsa iyi tutmazsa pek birşey bekleme dedi.

Ay yazik adama :) ben arka balkona kacardim posetle :)) ac kalmamaya calis tatlim büyüdükce anlıyorum ben acikinca tepikliyor :)

Inşallah tutack be ablcim Allah bi kapi acsin da inşallah para da gelsin bir yerden

Ay yazik adama :) ben arka balkona kacardim posetle :)) ac kalmamaya calis tatlim büyüdükce anlıyorum ben acikinca tepikliyor :)
Kz bn onceknde kuck yogurt kovalri varya 24kilolk onlardan ayarlamstm yanima devmli kusuodm cnku hc ara vermedn :) snra kovami bosaltp ykiodm tkrar kullaniodm

İnsallah tutar be ablam rabbim gonlune gore verir insallahh..

Hamilelik hormonlarin cosmus hatun

Karbonatlı su ile çalkala 1 2 saat arayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…