- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.341
Eki Görüntüle 1555523 Teyzeleeriiii bakın susam geldi :)
Amin canım benim..sizede maşallah canım
ay evet benim eşiminde öyledir kirpikleri takma gibi uzun siyah ve sık:) ay inşallah Yarabbim kabul etsin dualarımızı:)
Evet kuzum her ay rahat birakiyoruz kendimizi de bi kac gun kala zor geciyo gunler...insallah biz de bi gun o habere ulasicaz...yeterki umudumuz kaybolmasin...Nasip be güzelim elbette bi zamanı var Rabbim bizim için en hayırlı olanı bilendir biz duamizi edelim hakkımızda hayislisiyla elbet bize de nasip eder.. Bunları sende bende hepimiz biliyoruz ama öyle bi duygu ki her ay bekliyoruz gelmesini ki elimizde de değil bu ay dusunmuyoruz desek bile bata 3 4 gün kala başlıyor arabalar..
Ee heyecandan duramiyodun kiUyukluyodu keske karpuz yeseydim :
Sadece doktor tavsiye etti diye gittim .zaten bütün testler yenilenecekmis liste verdi.ilk tüp bebekte tutmadigina gore yumurta kaliten iyi değil demekki dedi.tüp bebekten önce biosteron gibi bi hap verdi onu kullan dedi.sonra isterseniz baslariz dedi.bende şuan maddi olarak haziran değilim zaten eylül ekim gibi düşünüyordum dedim.fiyat öğrendik ciktik geldik.7000 TL. En indirilmiş hali.4800 TL merkez aliyomus.1500-2000 arazi iğneler tutuyomus.muayene bir kere vermek sartiyla 210 TL.mis.eğer yumurta fazla cikar 2 adetten fazla dollenirse geri kalan embriyolari yillik 300 TL.son duruyorlar mis.benden o kadar cikarmi bilmem zaten.amh testi yumurta rezervi yani bu test yeniden yapikacakmis.bu deneme tutarsa iyi tutmazsa pek birşey bekleme dedi.hadi iyi haberlerle gel abla yine iyi sizin orası burda yok öyle adım atsan para ...ee sen kışa kadar bekleyecektin bu görüşme nerden çıktı
Ay yazik adama :) ben arka balkona kacardim posetle :)) ac kalmamaya calis tatlim büyüdükce anlıyorum ben acikinca tepikliyor :)He ondanda olablr ck kasmsndr kndni :) aslnda bulantm yk ama sabh kahvlti yapmaynca bde aniden mideye ymk inince kabl etmedi mide bde ole bi ogurtm oluoki hc bse yk bombos su ble yk ckio hepsi ynede ogurym esmde ogurme yk bse dio oda napsn basmda duruo basimi tutuverio bnde kusarkn sikntidan pantlnundan tutmsm ogururkn nerdyse yirtiodm pntlnunu :)
Inşallah tutack be ablcim Allah bi kapi acsin da inşallah para da gelsin bir yerdenSadece doktor tavsiye etti diye gittim .zaten bütün testler yenilenecekmis liste verdi.ilk tüp bebekte tutmadigina gore yumurta kaliten iyi değil demekki dedi.tüp bebekten önce biosteron gibi bi hap verdi onu kullan dedi.sonra isterseniz baslariz dedi.bende şuan maddi olarak haziran değilim zaten eylül ekim gibi düşünüyordum dedim.fiyat öğrendik ciktik geldik.7000 TL. En indirilmiş hali.4800 TL merkez aliyomus.1500-2000 arazi iğneler tutuyomus.muayene bir kere vermek sartiyla 210 TL.mis.eğer yumurta fazla cikar 2 adetten fazla dollenirse geri kalan embriyolari yillik 300 TL.son duruyorlar mis.benden o kadar cikarmi bilmem zaten.amh testi yumurta rezervi yani bu test yeniden yapikacakmis.bu deneme tutarsa iyi tutmazsa pek birşey bekleme dedi.
Kz bn onceknde kuck yogurt kovalri varya 24kilolk onlardan ayarlamstm yanimaAy yazik adama :) ben arka balkona kacardim posetle :)) ac kalmamaya calis tatlim büyüdükce anlıyorum ben acikinca tepikliyor :)
Acımayacam da inşallah kuluçkalanırım. Kendimi tavuk gibi hissediyorum :)Deli :)) bu ay dinlendiler önümüzdeki ay acima onlara :)
4 hafta sonra hareketlenir :) benim göbek kocaman ramazanda davulcusu olabilirimayy evet göbüşüm bi büyüse bide tekmelerini hissetsem :)
İnsallah tutar be ablam rabbim gonlune gore verir insallahh..Sadece doktor tavsiye etti diye gittim .zaten bütün testler yenilenecekmis liste verdi.ilk tüp bebekte tutmadigina gore yumurta kaliten iyi değil demekki dedi.tüp bebekten önce biosteron gibi bi hap verdi onu kullan dedi.sonra isterseniz baslariz dedi.bende şuan maddi olarak haziran değilim zaten eylül ekim gibi düşünüyordum dedim.fiyat öğrendik ciktik geldik.7000 TL. En indirilmiş hali.4800 TL merkez aliyomus.1500-2000 arazi iğneler tutuyomus.muayene bir kere vermek sartiyla 210 TL.mis.eğer yumurta fazla cikar 2 adetten fazla dollenirse geri kalan embriyolari yillik 300 TL.son duruyorlar mis.benden o kadar cikarmi bilmem zaten.amh testi yumurta rezervi yani bu test yeniden yapikacakmis.bu deneme tutarsa iyi tutmazsa pek birşey bekleme dedi.
Hamilelik hormonlarin cosmus hatunayyy benim eşimin birazcık burnu büyük ama doktoru bile sana zaten küçücük bir burun komik olurdu diyor:)
eşim inşallah burnu sana benzer diyor:) ama bende yüzünü sevdim bebeğimm dedim . ne olursa olsun sana yada bana benzerse ne olcak ki senin burnun hafif büyük diye ben sana aşık olmadım mı . hem estetik bile istesen asla evet demem benim bitanem böyle çok tatlı diyorum . ama gerçekten öyle ben deli gibi seviyor ve deli gibi aşığım hem çookkk yakışıklı eşim :) ayyy eve gelse bi sevsem onu ayyy özlüyorum ya az sonra gelicek inşallah bi sarıp sarmalayım :)
bu arada nerden nereye getirmişim yazıyı:)
Kullanmadım ta kendiliğinden gelsin istiyorum o da olmadııİnsallah canim once bi soklsen sn hap kullanmiomsn
Sanmıyorum tatlim tatli yiyiyoruz sonucta bi bardak birşey icecegiz ama birşey cikmasa da 100luk istiyorlarmis onu yaptirmam sanırımzararı olmaz o zaman he?
Karbonatlı su ile çalkala 1 2 saat araylaKızlar bir şey sorucam size konuyla ilgili değil ama dilimde aft oluştu yani uçuk yarada deniliyor.. 3. gün bugün tuzlu suyla gargara yapıyorum sürekli ama geçmedi hiç birşey yiyemiyorum ağzım uyuşmuş durumda konuşamıyorum bile.. önerebileceğiniz duyduğunuz bir şeyler var mı?? netten araştırdım ama pek birşey bulamadım..
Her gördüğümde ayri bağlanıyorum ona ya ne güzel birseydir bu....maşallahhh kuzum artık sığmıyorlar bile ultrasona :)))
Teyzemin kizi tukurugunu yutamiyirmus halimize sukur yine yaKz bn onceknde kuck yogurt kovalri varya 24kilolk onlardan ayarlamstm yanimadevmli kusuodm cnku hc ara vermedn :) snra kovami bosaltp ykiodm tkrar kullaniodm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?